Tandklinik Nørregade i Maribo søger en tandlæge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Er du en erfaren tandlæge med bred erfaring i faget? Har du et ønske om at bo i skønne omgivelser? Ønsker du at udvikle dine faglige kompetencer på en klinik, hvor der anvendes de mest moderne metoder i udførelsen af alle former for tandbehandlinger? Så har vi en plads til dig på Tandklinik Nørregade i Maribo.

Om os

Vi er en moderne tandklinik med et godt fællesskab. Du vil blive en del af vores team af tandlæger og klinikassistenter, som altid står klar til at give vores patienter den bedste service og behandling.

Vi har et udtrykkeligt ønske om at kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling og vi stræber efter faglig udvikling og intern sparring.

Klinikken er hyggelig og lys, og hos os er patienten altid i fokus.

Klinikken har et højt fagligt niveau, men vi vil også gerne kendes for vores venlighed, for at have en behagelig og tryg atmosfære samt for at være imødekommende overfor både kolleger og patienter.

Vi tilbyder

  • fuldtid eller deltid
  • et arbejdsmiljø der prioriterer faglighed og faglig sparring
  • en moderne tandklinik på det naturskønne Lolland
  • løn- og ansættelsesvilkår aftales efter kvalifikationer

Om dig

Du har erfaring inden for tandlægefaget, og du besidder en høj faglig stolthed, ligesom du sætter en ære i at udføre dit arbejde med omhu og med patientens tandsundhed i fokus.

Foruden de faglige forudsætninger er du samvittighedsfuld og formår at udstråle ro og overblik i en travl hverdag - både overfor patienter og kollegaer.

Ansøgning

For at søge stillingen skal du sende din motiverede ansøgning med CV og eventuelle anbefalinger til: Eszter Kocsy – e-mail: [email protected].

Ønsker du at høre mere er du velkommen til at ringe på telefon: 77 34 33 22. Eller direkte til klinikken på 45 54 77 08 50.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandlæge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandlæge
  • Maribo
  • Tirsdag den 03. maj 2022

Lignende jobs

  • Tandlæge på Lolland og Falster

    Vil du være en del af et stærkt team på 38 dygtige og engagerede tandlæger, klinikassistenter og tandplejere, så søg fuldtidsstillingen som tandlæge i ”Center for Tandpleje”, [xxxxx].
    • Tandlæge
    • Lolland og Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tandlæger i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandlæge i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandlæger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandlæger i Maribo over tid

Dato Alle jobs som tandlæger
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2