Klinikleder til børne- og ungeklinik i Center for Tandpleje i Odense Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Til Center for Tandpleje i Odense Kommune søger vi en egageret tandlæge, der som klinikleder vil varetage kliniske opgaver samt stå i spidsen for den daglige drift af Pårup børne- og ungeklinik.

Om os
Center for Tandpleje består af Børne- og Ungetandplejen, Tandreguleringscenter Fyn, Voksentandplejen og den centrale administration. De tandfaglige områder er bemandet af dygtige og engagerede teams af tandlæger, specialtandlæger, tandplejere, klinikassistenter og tandteknikere, og sammen med den centrale administration er vi i alt 170 medarbejdere, som samarbejder og udvikler os med hinanden for at sikre den bedste service for borgerne. Børne- og Ungetandplejen foregår på 8 lokalklinikker beliggende på skoler i Odense Kommune. Tandreguleringscenter Fyn varetager alle ortodontiske behandlinger til børn og unge fra fem fynske kommuner. Voksentandplejen behandler omsorgspatienter fra Odense Kommune og specialtandplejepatienter henvist fra det meste af Fyn. Disse specialer er samlet på Grønløkkevej i Odense. Center for Tandpleje råder desuden over eget dentallaboratorium og egen røntgenafdeling og har en kirurgisk afdeling tilknyttet et fast narkoseteam. Center for Tandpleje i Odense byder ind på de nationale dagsordner og har høje ambitioner for at være med til at løse fremtidens udfordringer på det kommunale tandplejeområde.

Om jobbet
Som klinikleder er du ansat i Center for Tandpleje, og i det daglige vil du være fast tilknyttet Pårup Tandklinik, der ligger ved Paarup Skole, og er en veletableret klinik med et børnegrundlag på cirka 6.500 børn og unge. Sammen med klinikkens 1. klinikassistent tilrettelægges den daglige drift, og du indgår selv i det kliniske tandlægearbejde – ved stolen og ved delegering af opgaver. Sammen med tandplejens øvrige klinikledere vil du desuden indgå i Center for Tandplejes ledergruppe. Her møder du et stærkt fagligt fællesskab og bidrager til at understøtte overtandlægen i drift og udvikling af tandplejen i Odense Kommune.

Vi lægger vægt på, at du er fagligt velfunderet og ønsker at udvikle dig imod daglig drifts- og personaleledelse. Du kan have erfaring fra en lignende stilling, men det kan også være dit første lederjob.

Der vil være et fortsat fokus på at understøtte både din tandfaglige og din ledelsesmæssige udvikling via fx kurser og videreuddannelse.

Om dig
  • Du er uddannet tandlæge med ret til selvstændigt virke
  • Du går på arbejde for at gøre en forskel for tandsundheden blandt børn og unge
  • Du har en anerkendende tilgang til børn og unge – og deres forældre
  • Du trives som del af et hold og ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen er på 35 timer pr. uge og ønskes besat pr. 1. nov. 2021 eller efter aftale.

Vil du vide mere?
Fra 4. august 2021 frem til ansøgningsfrist er du velkommen til at kontakte overtandlæge Irene Lund for yderligere oplysninger. Du er velkommen til at sende en sms til tlf. 2380 6215 og aftale en opringning, eller du kan vælge sende en mail til [email protected].

Læs mere om os her: Center for Tandpleje.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er 25. august 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 35 og 36.
Vedhæft venligst relevante uddannelsesbeviser.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandlæge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandlæge
  • Odense C
  • Onsdag den 25. august 2021

Statistik over udbudte jobs som tandlæger i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandlæge i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandlæger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandlæger i Odense C over tid

Dato Alle jobs som tandlæger
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2