Genopslag: Specialtandlæge søges til Den Kommunale Tandpleje i Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Tandplejen i Roskilde Kommune søger dygtig og rutineret specialtandlæge og ekstern visitator med opstart 1. marts 2024 eller snarest derefter.

Roskilde Kommunale Tandpleje består af 55 medarbejdere, der er fordelt på 10 enheder i Roskilde. Vi leverer tandpleje til 19.000 børn og unge i alderen 0-21 år samt knap 600 patienter i vores omsorgs-, special -og socialtandpleje.
Tandreguleringsklinikken ligger centralt i Roskilde og er en større klinik med 7 units og moderne udstyr inkl. 3D røntgen. Vi benytter Solteq journalsystem og Romexis røntgen.

Tandreguleringen er normeret til 2,0 specialtandlæger og pt har vi 6 rutinerede, dygtige og veluddannede klinikassistenter. Tandreguleringsafdelingen har været underbemandet i et stykke tid, men vi har fokus på medarbejdertrivsel og fortsat opnormering af personale samt tilpasning af den daglige drift efter gældende forhold. Den manglende personalekapacitet, betyder, at vi i en periode har samarbejdet med specialtandlægekonsulenter for at løse vores opgave med at kunne tilbyde tandreguleringsbehandling til Roskilde kommunes borgere. Du vil derfor skulle indgå i et samarbejde med specialtandlægekonsulenter.

Derudover vil du indgå i samarbejde med overtandlægen og den øvrige tandpleje og du vil deltage i decentrale visitationer på vores klinikker. Der vil være mulighed for at arbejde med ganeskruer (PSM) og for hjemmearbejde ved udarbejdelse af behandlingsplaner m.m.

Særligt for stillingen:

  • Medvirken til planlægning af afdelingens daglige drift, udarbejdelse af delegationsskemaer og faglige procedurer.
  • Kontakt til vores samarbejdspartnere omkring tandregulering, f.eks. regionstandplejen, tandlægeskoler, teknikere, Tand – Mund og Kæbekirurgisk afdeling samt private specialtandlæger.
  • Undervisning og vejledning omkring tandregulering til tandplejens medarbejdere.
  • Du trives i et samarbejde præget af gensidig tillid, respekt og ordentlighed. Du forstår at skabe tydelighed, tryghed og retning for afdelingen og sætter en ære i at finde veje og løsninger med tandplejens ledelse.

Roskilde Kommunale Tandpleje kan tilbyde dig et attraktivt job med mange spændende udfordringer. Vi har fokus på høj faglighed og kvalitet og på at levere en god service til vores patienter. Vi vægter faglig sparring på tværs af enheder og faggrupper, uddannelse og sætter udvikling af den enkelte medarbejder højt. Vi ønsker samtidigt at skabe gode oplevelser for vores patienter i en tryg atmosfære og forventer, at du vil bidrage til dette.

Hvis du vil vide mere henvises til Roskilde Kommunale Tandplejes hjemmeside: https://tandplejen.roskilde.dk/

Du er velkommen til at kontakte konstituerede overtandlæge Anya Phonwut på tlf.: 4631 7095 for at høre nærmere om stillingen.

Løn og ansættelsesforhold:
Aflønning i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes straffe - og børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist senest d. 15. januar 2024 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 4 2024.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4f975e74)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandlæge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandlæge
  • Roskilde
  • Mandag den 15. januar 2024

Lignende jobs

  • Tandlæge på Midt-og Vestsjælland

    Slagelse Kommunale Tandpleje søger specialtandlægeEn fuldtidsstilling stilling, som faglig ansvarlig specialtandlæge er ledig til snarlig besættelse eller efter aftale.Løn og ansættelsesvil..
    • Tandlæge
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Tandlæge i Korsør

    [xxxxx] søger specialtandlægeEn fuldtidsstilling stilling, som faglig ansvarlig specialtandlæge er ledig til snarlig besættelse eller efter aftale.Løn og ansættelsesv..
    • Tandlæge
    • Korsør
    Få mere info
  • Tandlæge i Kalundborg

    Om jobbet Tandlæger/Tandplejer søges til spændende arbejdsplads i udvikling: Kalundborg Tandpleje søger 1-2 uddannede tandlæger eller Tandplejer på fuld- eller deltid i faste stillinger med o..
    • Tandlæge
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Tandlæge i Slagelse

    Vil du også nyde godt af fordelene og de spændende patientopgaver ved at være tandlæge hos danmarks førende tandlægekæde? Til klinikken søger vi en dygtig og kompetent tandlæge, som kan tiltræ..
    • Tandlæge
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tandlæger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandlæge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandlæger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandlæger i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som tandlæger
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2