Klinikchef til Samsø Kommunale Tandpleje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Samsø

Tænder du mere på den sundhedsfremmende dialog end på at reparere mælketænder? Har du lyst til at arbejde med tandpleje i et mindre samfund med stabile og gode relationer til interessenter? Vil du gerne arbejde på deltid? Så er stillingen som klinikchef på Samsø måske drømmejobbet for dig.

Om jobbet
Samsø Kommunes klinikchef har valgt at gå på pension til sommer. Derfor søger Samsø Kommune en rutineret tandlæge, der kan fortsætte udviklingen af den borgerinddragende, non-operative tandplejetilgang, der på få år har givet store resultater i form af brugertilfredshed og tandsundhed.

Klinikchefen er tandplejens eneste tandlæge og behandler børn og unge, omsorgs-, special- og socialtandplejebrugere. Klinikchefen samarbejder med en rutineret fuldtidsansat klinikassistent, der arbejder selvstændigt med det forebyggende arbejde og den daglige administration. Tandplejen har tilknyttet specialtandlæge, der varetager ortodontien én torsdag om måneden.

Klinikchefen har to ugentlige klinikdage og én ugentlig ledelses- og administrationsdag. Klinikchefen deltager i ledergruppen i Forvaltningen for Børn-, Unge- og Kultur og Samsø Kommunes udvidede lederforum. En del af administrationen kan udføres hjemmefra. Faglig kollegial sparring kan hentes i et mindre østjysk regi og i Region Midtjyllands store overtandlægeregi.

Din profil

  • Du er uddannet tandlæge.
  • Du kan arbejde selvstændigt.
  • Du har tillid til værdien af, og lyst til, at videreudvikle på tandplejens non-operative tilgang.
  • Du er i stand til at evaluere og videreudvikle på tandplejens arbejdstilrettelæggelse i daglig dialog med tandplejens klinikassistent, tandplejens forvaltning og det politiske udvalg, tandplejen hører til under.
  • Du er en rutineret og håndværksmæssig dygtig tandlæge, der hviler så godt i din faglighed, at du kan fungere uden daglig sparring med andre tandlæger.
  • Du er i stand til at etablere og vedligeholde gode menneskelige relationer til tandplejens brugere og samarbejdspartnere.
  • Du er i stand til at få tandplejens brugere til at føle sig inddraget i overvejelserne omkring udmøntningen af tandplejetilbuddet til den enkelte og få forældre og pårørende til føle sig værdsat som samarbejdspartnere.
  • Du er i stand til at håndtere alle slags brugere. Også de, der på grund af særlige vilkår, har det svært med tandpleje.

Om Samsø Kommunale Tandpleje
Målet med Samsø Kommunale Tandpleje er at skabe et tandplejetilbud, som børn, unge og deres forældre opfatter som meningsfuldt og ordentligt. Samsø Kommunale Tandpleje har derfor arbejdet med at udvikle et systematisk borgerinddragende og primært non-operativt tandplejetilbud, hvor hovedfokus er at hjælpe borgerne med selv at kunne holde deres tænder sunde. Der er fokus på relationsopbyggelse, kontinuitet, kommunikation og etablering af fælles mål med indsatserne.

Samsø Kommunale Tandpleje er Danmarks mindste rent kommunale tandpleje. Der er cirka 550 børn og unge, 40 omsorgstandplejebrugere og 10 specialtandplejebrugere. Socialtandplejen er i proces.

Klinikken er beliggende i administrationshuset for Samsøs eneste plejehjem, Plejecenter Kildemosen, i udkanten af øens største by Tranebjerg. Samsø Bo- og Aktivitetscenter, hvor en række af tandplejens specialtandplejebrugere bor, ligger i samme bebyggelse. Samsø Skole ligger lige om hjørnet.

Klinikken har egen indgang og råder over to lejligheder. Tandlægeudstyret er syv år gammelt, velfungerende og fremtræder som nyt. Klinikrum, sterilisation og venteværelse er nyrenoveret. Tandplejen har omklædningsrum, depot og kontor/opholdsrum ved siden af klinikrummet. Beliggenheden er optimal for omsorgstandplejebrugerne, der oftest køres i rullestol eller kommer gående til klinikken ledsaget af plejepersonale. Der er også mulighed for, at tandplejepersonalet nemt kan tilgå plejehjemmet i tilfælde af behovet for en kort tandkonsultation for én af beboerne. Der er parkeringsplads lige udenfor klinikken og ingen trapper, der kan hæmme adgangen. Tandplejens økonomi er i orden.

Med sin placering på Samsø har du naturen for dine fødder og lokalsamfundet lige rundt om hjørnet. Desuden har du nem adgang til både Sjælland og Jylland, da Samsøs tre færger sejler direkte fra Samsø til henholdsvis Kalundborg, Hou og Aarhus. Vil du læse mere om fordelene ved at bo og arbejde på Samsø, kan du læse mere på Samsø Kommunes hjemmeside: https://www.samsoe.dk/flyt-til-samsoe.

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en deltidsstilling på 21/35

Dit daglige arbejdssted vil være Kildemosen 7, 8305 Samsø.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.

Send din ansøgning

Ansøgningen med CV og eksamensbevis sendes senest den 7. maj 2021. Stillingen skal tiltrædes 1. august 2021 eller snarest herefter.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for Forvaltningen for Børn-, Unge- og Kultur, Helle G Anesen, på telefon 30 10 55 01 eller mail: [email protected].

Du er også velkommen til at kontakte klinikchef Niels Hansen, på telefon 40 71 48 04 eller mail: [email protected]

Læs mere om Samsø Kommunale Tandpleje på Samsø Kommunes hjemmeside: https://www.samsoe.dk/borger/sundhed-og-sygdom/kommunal-tandpleje for flere oplysninger.

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning".
Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1ca1e72e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandlæge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Samsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandlæge
  • Samsø
  • Fredag den 07. maj 2021

Lignende jobs

  • Tandlæge i Randers NV

    Vi er en lille tandklinik i Randers, som på nuværende tidspunkt tæller 2 tandlæge, Lone som ejer klinikken, 1 ansat tandlæge, 3 klinikassistenter samt 1 elev. Klinikken er hyggelig og med god .
    • Tandlæge
    • Randers NV
    Få mere info
  • Tandlæge i Hammel

    Favrskov kommunale Tandpleje søger en teamleder pr. 1. oktober 2024 eller snarest derefter. Stillingen er en fast stilling på fuldtid, men der vil være mulighed for dialog om arbejdstiden.Stillin..
    • Tandlæge
    • Hammel
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tandlæger i Samsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandlæge i Samsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandlæger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandlæger i Samsø over tid

Dato Alle jobs som tandlæger
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0