Tandlæger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du være en del af et team med høj faglighed og et stærkt arbejdsfællesskab?
I Tandplejen i Høje-Taastrup får du muligheden for at bruge dine kompetencer til at styrke tandsundheden blandt kommunens børn, unge, ældre og udsatte borgere.
Du har chancen nu, hvor en af vores unge dygtige fastansatte tandlæger har besluttet at forsætte sin karriere i Norge og vores kompetente barselsvikar har fået job tættere på sin bopæl.

Du bliver en del af et engageret team på 40 medarbejdere fordelt på tandlæger, 1 specialtandlæge i ortodonti, tandplejere, klinikassistenter, 1 tandtekniker og 1 administrativ medarbejder. Vi er en professionel arbejdsplads, hvor vi yder tandpleje af høj faglig kvalitet med fokus på, at det er trygt at sætte sig i tandlægestolen. Faglig sparring er en vigtig del af vores hverdag, og vi udviser interesse for hinandens opgaver og hjælper på tværs i organisationen.

Du får rig mulighed for faglige udfordringer med indflydelse på din hverdag og dine opgaver. Udover sundhedsfremme og forebyggende behandlinger udfører vi også en række specialopgaver, blandt andet kirurgi, endodonti og behandlinger i generel anæstesi. Vi er en tandpleje med moderne udstyr. Vi har CBCT-scanner og anvender The Wand, Wave One og Implantmed. Vi arbejder i fagsystemerne TM-Tand, Visiquick og Onyx.

En samlet tandpleje i udvikling
Vi varetager tandpleje for ca. 12.000 børn, unge, ældre og borgere med funktionsnedsættelser. Vi har også åbnet dørene for de mest socialt udsatte borgere i den nye socialtandpleje, der fremover bliver en integreret del af vores hverdag. Vi har i 1,5 år haft en frivilligklinik for kommunens udsatte borgere, hvor vi har gjort os nogle gode erfaringer.

Høje-Taastrups kommunes tandpleje er fordelt på tre adresser, hvoraf den ene også rummer tandregulering, dentallaboratorium og administration. Vi lægger vægt på, at vi er én samlet arbejdsplads. Du vil derfor kunne opleve, at du kan have arbejdsdage på flere af vores klinikker.

Høj faglighed og pædagogiske kompetencer
Du er uddannet tandlæge gerne med ret til selvstændigt virke. Bred klinisk erfaring er en fordel og det samme gælder lysten til at arbejde med børn og unge, special- omsorgs- og/eller socialtandpleje. Derudover forventer vi, at du
  • er omhyggelig og tager ansvar for et højt tandfagligt niveau
  • tager udgangspunkt i den enkeltes behov og sundhed
  • er tålmodig og har stærke pædagogiske evner
  • er god til at tænke i anderledes metoder og tilgange til gavn for borgeren
  • lægger vægt på et godt samarbejde og en empatisk tilgang til borgere, kolleger og samarbejdspartnere

Om stillingen
Der er tale om en fast fuldtidsstilling og et barselsvikariat på hver 35 timer. Deltid kan være en mulighed. Løn og vilkår efter gældende overenskomst. Din arbejdstid er 4 hverdage 08.00-15.00, og 1 hverdag 10.00-17.00.

Send din ansøgning allerede i dag og senest mandag d. 14. august 2021. Vi forventer at holde samtaler onsdag d. 25. august 2021.

Stillingen er fra d. 1. oktober 2021 eller snarest derefter. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Overtandlæge Sammia Jepsen på tlf.43 35 36 40.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at byde dig velkommen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandlæge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandlæge
  • Taastrup
  • Lørdag den 14. august 2021

Lignende jobs

  • Tandlæge i København

    Vi oplever fortsat tilgang af patienter til vores stærke setup af ambitiøse og dygtige tandlæger og specialister. Vi er derfor altid på udkik efter nye kolleger som dig, der står sikkert i din fagl..
    • Tandlæge
    • København
    Få mere info
  • Tandlæge i Taastrup

    Tandlæge til nyindrettet klinik i TaastrupEr du en erfaren tandlæge med interesse for endodonti? Drømmer du om at arbejde på en moderne klinik med det nyeste udstyr i splinternye lokaler?.
    • Tandlæge
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tandlæger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandlæge i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandlæger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandlæger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som tandlæger
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1