Klinikassistent til øre-næse-hals klinik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Vi søger en klinikassistent til Øre-næse-hals klinikken, Asylgade 13, 9900 Frederikshavn med start 1. oktober, gerne før hvis det er muligt. Stillingen er på 26 timer, fordelt på 4 dage. Løn efter aftale, men som udgangspunkt følges aftale med PLA, hvor lønrammen starter på løntrin 24. Arbejdet indebærer bl.a. pasning af telefon, høreprøver, allergitest og andre opgaver på klinikken. Erfaring fra sundhedsvæsenet, tandlægeklinik eller lignende vil være en fordel, men der gives grundig oplæring. Der er meget patientkontakt og derfor søger vi en medarbejder, som er udadvendt og fleksibel, både i forhold til at imødekomme de mange forskellige patienter der kommer på klinikken og i samarbejdet omkring de arbejdsopgaver, som der skal udføres i løbet af dagen. Vi er et lille team, så det er vigtigt for os, at vi kan fungere godt sammen og har en åben og ærlig dialog med hinanden. Hvis du kan se dig selv som vores nye medarbejder, ser vi frem til at modtage en ansøgning fra dig. Ansøgningsfrist er mandag d. 15. august og ansøgningen sendes til mailadressen [email protected], eller sendes til Øre-næse-hals klinikken, Asylgade 13, 9900 Frederikshavn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandplejer og klinikassistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandplejer og klinikassistent
  • Frederikshavn
  • Mandag den 15. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som tandplejere og klinikassistenter i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandplejer og klinikassistent i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandplejere og klinikassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandplejere og klinikassistenter i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som tandplejere og klinikassistenter
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1