Tandplejer til fyldt aftalebog, loyale patienter og perfekte kolleger!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Tandplejer til fyldt aftalebog, loyale patienter og perfekte kolleger!

Ok - vi er måske ikke perfekte - men tæt på. Vi sætter pris på høj faglighed og en munter tone. Og vi søger endnu en tandplejer, som brænder for sit fag.


Er det dig?


Godt humør og trofaste patienter.
Vi har en hyggelig klinik - med 5 klinikrum - i hjertet af Taastrup. Vi har gode parkeringsmuligheder og ligger ikke langt fra offentlig transport.

Vi er et velfungerende og stabilt team, der lægger vægt på at give hinanden en god hverdag. Teamet består af to tandlæger, to tandplejere, tre klinikassistenter og én i receptionen.

Der er højt til loftet. Vi giver plads til selvstændighed, men tager os også tid til sparring – både generelt og i relation til specifikke patienter. Der afholdes dertil løbende møder i behandlerteamet, således at vi i fællesskab kan sparre omkring behandlingsplaner mv.

Vi udfører alle former for tandbehandlinger, og kan som noget helt særligt udføre kronebehandling på én og samme dag.

Udover trofaste patienter, gode kolleger, sparring og samarbejde tilbyder vi lupbriller med lys og ikke mindst efteruddannelse. Som en del af tandlægen.dk sætter vi således den enkeltes faglige udvikling meget højt. Tandplejerfunktionen bliver netop prioriteret højt i kæden og bliver set som en fast del af behandlergruppen. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere dig, og som sikrer, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandbehandling.

Om dig og jobbet
Dit job bliver at sørge for kompetent behandling af vores patienter inden for alle tandplejerfagets aspekter. Dette indeholder undersøgelser og diagnostik i samarbejde med klinikkens tandlæger. Vi tilbyder grundig oplæring og sparring.

Du er en dygtig og ambitiøs tandplejer, der vægter faglighed og udvikling højt. Du er proaktiv, og vi ser helst, at du har lidt erfaring. Du har en naturlig lyst til samarbejde, og du ønsker at bidrage til et sundt arbejdsklima.

Det er en fordel, hvis du har kenskab til Aldente, men ikke et krav.

Er du et sted i livet, hvor din arbejdstid skal tilpasses dine private forhold, finder vi en løsning på det. Vi er klar til at strække os langt for at få den bedste kandidat.

Vi forestiller os, at du arbejder fire dage om ugen. Vi er dog fleksible omkring antal dage, afhængig af din erfaring, og hvor mange timer du ønsker at arbejde pr. dag.

Opstart snarest muligt.

Kontakt

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikleder Mikkel Wessel Larsen på [email protected] eller på klinikkens nr. 70 400 352.

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 50 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandplejer og klinikassistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandplejer og klinikassistent
  • Taastrup
  • Søndag den 29. august 2021

Lignende jobs

  • Tandplejer og klinikassistent i Frederiksberg

    Vil du gøre en forskel hver dag? Tandplejer søges til vores dedikerede Godt Smil team i Frederiksberg. Vi søger en dygtig tandplejer til at supplere vores team på 9 tandlæger, 5 tandplejere, .
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Tandplejer og klinikassistent i København S

    Klinikassistent til det hyggelige Islands BryggeEr du en erfaren klinikassistent? Holder du af at assistere ved stolen? Og er du frisk på også at give et nap med i receptionen ved travlhed..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • København S
    Få mere info
  • Tandplejer og klinikassistent i Storkøbenhavn

    Er du uddannet klinikassistent med minimum 1 års erfaring fra ortosektoren? Brænder du for patientbehandling, så læs med her.Hvilke opgaver skal du løse?PatientbehandlingCa. 90 .
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Tandplejer og klinikassistent i Taastrup

    Tandplejer til splinterny klinikEr du vores nye stjerne-tandplejer? En tandplejer med passion for forebyggelse, diagnosticering og PA-behandling? Og drømmer du om at udøve dit fag i nye omg..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tandplejere og klinikassistenter i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandplejer og klinikassistent i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandplejere og klinikassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandplejere og klinikassistenter i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som tandplejere og klinikassistenter
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1