Dygtig tandplejer med højt humør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Dygtig tandplejer med højt humør

Vi har fokus på god tandpleje. Og vi søger dig, der som tandplejer, kan sikre forebyggelse, grundig diagnoticering og PA-behandlinger.


Vi mangler dig nu, så skriv straks og bliv en del af vores herlige team!



Vi er tandlægen.dk Thisted og vi vækster
Vi har en super flot digitaliseret klinik i Sundhedshuset Thy, og vi har i 2021 fået Dorthe Skov ombord som klinikejer. Dorthe er åben, direkte og varm i sin tilgang til ledelse. Hun elsker at være tandlæge, men også at udvikle. Hun har i løbet af det forgangne år videreudviklet det gode arbejdsfællesskab. Et fællesskab, hvor tonen er direkte og alle samtidig bliver set og hørt.

Vi har travlt, men vi gør os alle umage med at bidrage til en positiv hverdag, hvor der er plads til humor og omsorg - både over for hinanden og vores mange patienter.

Vores team består i dag af 5 tandlæger, 2 tilknytttede specialtandlæger, 2 tandplejere, 1 souschef, 8 klinikassistenter, 1 i sterilen og 2 receptionister. Der er derfor rig mulighed for at supportere og sparre med hinanden.

Faglighed og fællesskab
Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling højt. Vi deltager i faggrupper/netværk på tværs af klinikker i kæden. Tandplejerfunktionen bliver netop prioriteret højt i kæden og bliver set som en fast del af behandlergruppen. Alle behandler modtager lupbriller med lys.

Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere dig, og som sikrer, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandbehandling. I maj måned 2022 mødes vi alle 800 til en fælles fagdag med mange interessante indlæg og god portion fælles hygge.

Om dig og jobbet
Vi kan bruge både en nyuddannet tandplejer og en tandplejer, der har erfaringen til selvstændigt at varetage behandlingen af egen patientgruppe. Der vil være opgaver inden for alle tandplejerfagets aspekter - herunder i særlig grad PA-behandlinger.

Vi vægter højt, at du:

  • Har en stor empati i forhold til at møde mange forskellige mennesker
  • Er fagligt engageret og brænder for dit fag
  • Er indstillet på at være fleksibel, tage ansvar og have en udpræget team ånd, hvor alle giver en hånd med hvis nødvendigt.
  • Har en god humor, da vi skal have det sjovt, når vi går på arbejde

Stillingen er på 37 timer. Skulle du have ønske om et andet timetal, så ser vi på mulighederne.

Er du tilflytter til Nordjylland, bistår vi med, at du finder dig - og evt. din familie til rette i området. Du kan læse mere om Thisted og den hjælp du kan få som tilflytter her: Velkommen til Thy

Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikken på [email protected] eller souschef Maj-Britt Jensen på telefon 97 92 11 10. Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Du kan læse mere om klinikken her: tandlægen.dk/thisted

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 50 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandplejer og klinikassistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandplejer og klinikassistent
  • Thisted
  • Torsdag den 14. april 2022

Lignende jobs

  • Tandklinikassistent søges

    Klinikassistent søges :) Fast stilling på fuld tid (eller efter nærmere aftale), med start i november eller december - Vi søger dig som er uddannet klinikassistent :D Vores klinik lig..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Tandplejer til nyoprettet stilling

    Har du lyst til at opbygge din egen stilling, og tage hånd om vores skønne patienter? Så er det dig vi søger! Vi er en lille klinik med to tandlæger som behandlere, og ingen tandplejere. Det vi..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Klinikassistent søges til Godt Smil Aalborg

    Skal du være en del af en klinik hvor vi både er dygtige og har det sjovt? Er du stabil og klar på nye eventyr? Arbejder du struktureret og ønsker du at bidrage til at vores patienter får den bedst..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Klinikassistent søges til [xxxxx] Aalborg

    Skal du være en del af en klinik hvor vi både er dygtige og har det sjovt? Er du stabil og klar på nye eventyr? Arbejder du struktureret og ønsker du at bidrage til at vores patienter får den bedst..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tandplejere og klinikassistenter i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandplejer og klinikassistent i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandplejere og klinikassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandplejere og klinikassistenter i Thisted over tid

Dato Alle jobs som tandplejere og klinikassistenter
7. oktober 2024 0
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0