Vi søger en teknisk designer/byggetekniker til [xxxxx]s Kapacitetscenter i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du være med ajourføre Forsvarets tegnemateriale og tekniske dokumentation? Og kan du se fordele ved et job, hvor du bliver en del af en spændende og anderledes arbejdsplads og bidrager til opgaver omkring vedligeholdelse af Forsvarets bygninger.

Så læs denne annonce og se hvordan dit næste job hos os ser ud.

Om os

Du bliver en af vores afdeling, som hedder vedligeholdelsesafdelingen. Vi håndterer vedligeholdelse af Forsvarets bygninger i hele Danmark og afdelingens medarbejdere er primært placeret rundt i Danmark. Du vil få ca. 95 nye kolleger, og vi har lige gennemført en større organisationsændring, hvor ledelsen decentraliseres. Dette medfører, at der er oprettet 11 nye kapacitets centre med decentral ledelse fordelt i hele Danmark, der understøttes af en stabsfunktion placeret centralt i Hjørring.

Derudover bliver du en del af et team, hvor du vil få 5 tætte kolleger, og hvor vi griner højt over vores forskelligheder og de fejl, vi selvfølgelig alle begår. Vi glæder os til at grine med dig, og vi er alle klar til at modtage dig.

Om stillingen

Dine primære opgaver er at forstå ajourføring af tegningsmateriale og teknisk dokumentation i relation til bygningsændringer, samt supportere bygge- og projektledere i forbindelse med udarbejdelse af udbudsmateriale. Der vil derudover forekomme administrative opgaver af varierende karakter.

Vi har lavet en liste nedenfor, hvor du kan få indblik i dine primære opgaver, som du skal hjælpe os med. Du skal blandt andet:
• Varetage udarbejdelse, registrering, vedligeholdelse og arkivering af teknisk dokumentation
• Udføre, vedligeholde og arkivere elektroniske tegninger i AutoCAD og Revit
• Varetage opmålinger i forbindelse med bygningsændringer og tilpasninger
• Fremsøgning af tegninger og dokumentation i egne databaser efter behov
• Bistå ved udarbejdelse af udbudsmateriale, hvor der er behov for at udarbejde tegningsmateriale i mindre omfang
• Bistå ved udarbejdelse af udbudsmateriale, hvor der skal stilles krav til eksterne leverandøres tegninger og dokumentation
• Kontakt til eksterne leverandører ved behov for support og/eller fejlretning af leveret materiale
• Kvalitetssikring af tegninger og dokumentation som udarbejdes af eksterne leverandører
• Varetage øvrige opgaver inden for Afdelingens område samt øvrige tildelte opgaver efter anvisning fra nærmeste Chef

Om dig

Vi ønsker, at du har en relevant uddannelse som Teknisk Designer eller som byggetekniker samt erfaring og kan gennem eksempler dokumentere, at du har den nødvendige tekniske og administrative forståelse og erfaring til at udfylde stillingen.

Derudover har du erfaring med AutoCAD og Revit, foruden en god forståelse af engelsksproget teknisk dokumentation. Du har kørekort til personbil (B).

Derudover vil du opleve, at du skaber værdi hos os, når du:

• Har lyst og interesse for faget teknisk dokumentation
• Trives i et dynamisk og til tider hektisk miljø
• Samarbejder på tværs og har gode samarbejds- og planlægningsevner

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Teknisk Landsforbund og Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriets og Offentligt Ansattes Organisationer.

Afhængig af dine kvalifikationer vil der være mulighed for at forhandle tillæg.

Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Dennis Martin Jensen på 5177 5692.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mathias Fonskov på 7281 9121 eller på e-mail [email protected].

Ansøgningsfrist er den 31. december 2022. vi forventer at afholde ansættelsessamtaler umiddelbart herefter. Stillingen er til ansættelse 1. marts 2023 eller efter samtale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, skal du tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og Facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videns fællesskaber.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk designer", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk designer
  • Hjørring
  • Lørdag den 31. december 2022

Lignende jobs

  • Teknisk designer i Hobro

    Motiveres du af muligheden for at præge den hastige udvikling inden for fleksibel automation? Virksomhederne efterspørger individuelle løsninger til at imødekomme fremtidens krav, når det drejer si..
    • Teknisk designer
    • Hobro
    Få mere info
  • Teknisk designer i Hele Danmark

    Teknisk designer søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Teknisk designer
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Teknisk designer i Aalborg

    Audio Group Denmark Rebslagervej 4 DK-9000 Ålborg The Company Audio Group Denmark develops and manufactures products for the four high end audio brands: Ansuz, Aavik, Børresen & Axx..
    • Teknisk designer
    • Aalborg
    Få mere info
  • Teknisk designer i Aalborg SV

    Vi søger kollega i vores produktionstekniske afdeling/kundecenter under salg og bindeled mellem Salg/ Kunder og Produktion. Du bliver en del af teamet omkring PTA og Planlægning, som består af 5 an..
    • Teknisk designer
    • Aalborg SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som teknisk designere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk designer i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk designere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som teknisk designere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0