CAD-specialist til drift, support og udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Banker dit hjerte for at arbejde med support, vedligehold og udvikling indenfor CAD? Ønsker du en alsidig stilling, hvor vi har din faglige udvikling for øje? Så er denne stilling måske noget for dig.

”I denne stilling bliver du en nøgleperson i vores arbejde med CAD. Du bliver brobyggeren, der skal forbinde brugere og udviklere, og hvis du selv kan redigere i programmerne, så er du meget velkommen til at gøre det. Hvis du samtidig trives i en flad struktur, hvor vi hjælper hinanden, så har vi stillingen til dig,” fortæller afdelingsleder Torben Korgaard Hansen.

Vi tilbyder et job, hvor du får en høj grad af frihed og et stort ansvar i opgaveløsningen, og hvor der er et tæt samarbejde og god sparring i dit team med stor kontaktflade til bl.a. vores brugere, udviklere og kollegaer.

I vores team, der består af 7-8 kolleger, driver, tilpasser og supporterer vi Bentleys værktøjer. Det primære fokus vil for dit vedkommende blive MicroStation og tilhørende miljø i ProjectWise.

Du bliver bindeleddet…

… mellem brugere og udviklere, men du vil også få mulighed for selv at lave mindre tilrettelser, hvis du har lyst og evner til det. Du vil bidrage til at omdanne brugernes ønsker og idéer til konkrete løsninger.

Vi har i dag omkring 100 brugere af MicroStation og derudover et større antal brugere af OpenRoads og ProjectWise. Dit team har også det tekniske ansvar for en lang række andre mindre systemer, som du med tiden vil blive involveret i at vedligeholde og videreudvikle.

Derudover arbejder Vejdirektoratet målrettet med øget anvendelse af Bygnings Informations Modellering (BIM), og lige i øjeblikket arbejder vi med implementering af Bentleys iTwin-løsninger. Et spændende arbejde, som du også vil blive inddraget i.

Vi kræver ikke, at du har en specifik uddannelse…

… men vi lægger vægt på en vis erfaring på det tekniske område og meget gerne indenfor noget af Bentleys software på såvel bruger- som på administratorniveau.

I Vejdirektoratet arbejder vi desuden med en tilhørende database, som danner grundlag for flere forskellige applikationer, der kører i MicroStation, OpenRoads og i ProjectWise. Det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med databasearbejde på superbrugerniveau.

Du er serviceminded og god til at kommunikere både med brugerne af Bentleys værktøjer, men også som en del af teamet. Du trives i et miljø, hvor hverdagen indimellem er uforudsigelig. Du er selvstændig og initiativrig, men er samtidig også god til at indgå i forskellige samarbejdsprojekter.

På sigt vil du skulle foretage undervisning af såvel interne som eksterne brugere samtidig med at du deltager i den løbende support. Erfaring med support og undervisning vil derfor være en fordel.

Om os

”Vi lægger rigtig meget vægt på, at du udvikler dig fagligt – både gennem opgaveløsning og kompetenceudvikling. Derfor videndeler vi på livet løs, og giver dig også mulighed for at deltage i konferencer, netværksgrupper og kurser,” afslutter Torben Korgaard Hansen.

Du bliver ansat i afdelingen Geodata, som sørger for at fremskaffe og vedligeholde geodata. Afdelingen bidrager desuden på tværs i Vejdirektoratet med kortlægning, landmåling, ejendomsdata, arealerhvervelsesmateriale samt geografiske informationssystemer (GIS). Derudover etablerer og udbreder afdelingen datastandarder og systemer til opbevaring, behandling og distribution af kort og geodata.

Afdelingen består af 35 medarbejdere og p.t. 13 fast tilknyttede konsulenter.

Dine løn- og ansættelsesvilkår – mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Vi har flekstid, mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage, samt et godt arbejdsklima med gode kollegaer.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet

Skanderborg, Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

Læs mere

Du kan læse mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os på www.vejdirektoratet.dk. Her kan du også få et alsidigt indblik i, hvordan andre medarbejdere synes, det er at arbejde hos os.

Få mere at vide hos afdelingsleder Torben Korgaard Hansen, på tlf. 7244 2211 eller teamets fagkoordinator, Kåre Friis-Christensen på tlf. 7244 2300.

Er du interesseret

Send din ansøgning senest d. 12. september 2022. Vi forventer at afholde samtaler i uge 37-38.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk designer", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk designer
  • Skanderborg
  • Mandag den 12. september 2022

Lignende jobs

  • Teknisk designer i Hele Danmark

    Teknisk designer søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Teknisk designer
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Teknisk designer i Østjylland

    Are you a skilled Technical Designer with experience in creating production basis, and a desire to work with End of Line solutions at one of Denmark's leading automation companies? At [xxxxx] En..
    • Teknisk designer
    • Østjylland
    Få mere info
  • Teknisk designer i Risskov

    We are looking for an IT Infrastructure Consultant with excellent communication skills for our client in the Pharma Industry. Location: Greater Copenhagen, onsite. QUALIFICATIONS & COMPET..
    • Teknisk designer
    • Risskov
    Få mere info
  • Teknisk designer i Skanderborg

    VIL DU BIDRAGE TIL EN GRØNNERE FREMTID? Til Justsen Energiteknik søger vi en 3D teknisk designer til tegning af miljø­venlige biobrændselsanlæg. Justsen Energiteknik er en moderne projekt..
    • Teknisk designer
    • Skanderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som teknisk designere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk designer i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk designere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som teknisk designere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1