Projektleder/teknisk designer/bygningskonstruktør/kort- og landmålingstekniker – Vejle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Har du lyst til en dynamisk hverdag som en del af en landsdækkende landinspektørvirksomhed? Vi søger en ny kollega, der kan håndtere kundekontakt, sagsbehandling og projektledelse på vores kontor i Vejle. Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig, men kan du bevare overblikket mens du arbejder omhyggeligt med detaljer, så er det måske dig vi søger. Om jobbet Som vores nye kollega i Vejle får du ansvar for sagsbehandling i relation til den generelle landinspektørpraksis, hvor du bidrager til, at kontoret kan fungere og levere et godt slutprodukt til kunden.

Din dagligdag vil byde på mange forskelligartede administrative og kommunikative opgaver. Din egen erfaring og evner kommer til at påvirke indholdet i din stilling, og din hverdag kan indeholde:

  • At være sagsansvarlig og løse egne projekter, også med direkte kontakt til kunder og samarbejdspartnere
  • Oprettelse af sager med indhentning af diverse bilag til støtte for opmåling og afsætninger
  • Udarbejdelse og ekspedition af matrikulære sager med måleblad, erklæringer, myndighedshøringer mv.
  • Udarbejdelse og tinglysning af deklarationer, rids samt servituterklæringer i forbindelse med matrikulære sager
  • Udarbejdelse af situations- og nivellementsplaner, kurveplaner mv. i både 2D og 3D
  • At indgå i den daglige telefonpasning sammen med kollegerne på kontoret
  • At indgå i et tæt samarbejde med kollegaer både på kontoret og på tværs af landet

Hos Geopartner kommer du til at opleve en hverdag med forskelligartede og udfordrende opgaver – og vi oplever ofte, at vi må tilpasse dagens opgaver ud fra kundernes behov. Vi nyder at arbejde i et uformelt miljø, hvor alle bidrager med egne kompetencer til den fælles løsning af kundens opgaver. I denne stilling får du nær kontakt til kunderne, og vi forventer at du evner dialogen med kunderne, så du kan bringe os i spil som en naturlig partner til kundens projekter.

Om dig Din uddannelse er mindre vigtig, men vi forudsætter, at du fra starten kan arbejde selvstændigt med dele af vores opgaver. Vores arbejde indgår som ét trin i en proces hos vores kunder, og det er derfor vigtigt, at du formår at sikre god dialog med vores kunder, og derigennem sikrer, at vi leverer rettidigt til kunden.

Du formår at have det forkromede overblik over flere sager samtidigt, så vi sammen kan holde et godt flow i alle sagerne. I dine egne opgaver forventer vi, at du er kvalitetsbevidst med en forståelse for, at detaljen kan være afgørende for at opgaven lykkes. Vi og vores kunder har stor glæde af, at vi er en landsdækkende virksomhed, og for dig betyder det, at du skal kunne arbejde sammen med kolleger både på kontoret i Vejle og på et af Geopartners andre kontorer.

Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring med:

  • At indgå i et team, hvor afsætning af typehuse, erhvervsbyggerier m.m. har din interesse samt at du har kendskab til BR18 og planloven i den forbindelse
  • At have det overordnede overblik over flere af afdelingens projekter, hvor du bidrager med din erfaring.
  • CAD-arbejde (vi arbejder i Bentley Map)
  • Digital sagsbehandling

Desuden er det en fordel, hvis du har kendskab og gerne erfaring til online værktøjer (offentlige systemer, MIA, Tinglysning)

Bliv en del af Geopartner Vi er 255 medarbejdere fordelt på 24 kontorer, da vi ønsker at være lokalt forankret. På Vejle-kontoret bliver du en del af et fagligt miljø og et team på 20 kollegaer, som har travlt med spændende projekter. Vores dygtige kolleger skaber sammen et professionelt og godt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til et godt grin. Hele virksomheden mødes to gange om året, hvor det interne netværk styrkes gennem faglige og sociale aktiviteter. Næsten alle medarbejdere er medlem af vores aktive personaleforening, hvor der tilbydes arrangementer af social karakter, også på tværs af kontorer og områder. Vores omgangstone er uformel, og vi lægger vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder. Vi tilbyder fleksibilitet og frihed til selv at planlægge dagen under hensyntagen til aktuelle opgaver og aftaler. I Geopartner sørger vi ikke kun for, at vores instrumenter, biler og IT er af den bedste kvalitet, vi investerer også i vores medarbejdere, og giver hver enkelt medarbejder mulighed for at udvikle sig. I denne film kan du se vores medarbejdere fortælle om, hvordan det er at arbejde i Geopartner

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning og dit CV. Har du spørgsmål, er velkommen til at kontakte Tina Jervelund, driftskoordinator for Vejle kontoret, på tlf. 7643 5603 eller områdechef Rasmus Lundegaard på tlf. 9292 0665. Vi holder løbende samtaler, og ansætter når vi har fundet den rette.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk designer", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk designer
  • Vejle
  • Søndag den 24. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som teknisk designere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk designer i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk designere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som teknisk designere
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1