Tekniker til ny spraytørringsfacilitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

  • Engineering
  • Bagsværd

Til afdelingen Purification Pilot Plants søges en dygtig, engageret og dynamisk tekniker med erfaring indenfor spraytørring.

Vores mission er at udvikle robuste og pålidelige API-processer til hele porteføljen af lægemiddelkandidater i Novo Nordisk. Vi fokuserer på innovation, kvalitet og effektivitet for at forbedre patienters liv.

Om afdelingen

I Purification Pilot Plants er vi ca. 65 medarbejdere fordelt på fire teams, tre anlæg og to lokationer. Vores opgave er at opskalere processer og oprense proteiner til toksikologiske og kliniske studer. Den ledige stilling er tilknyttet et team af akademikere og teknikere, som har til opgave at gennemføre oprensningskampagner i et af vores pilotanlæg i Bagsværd, hvor vi er ved at etablere en ny spraytørringsfacilitet.

Jobbet

Du vil sammen med kampagnekemiker og øvrige tekniker kollegaer planlægge, gennemføre og dokumentere produktionskampagner i anlægget. Yderligere vil der være en række opgaver relateret til vask af procesudstyr, in-proces analyser, løbende forbedringer, vedligehold, miljø, sikkerhed, SOP skrivning osv. Du vil yderligere, med baggrund i din tekniske viden, deltage i arbejdet med løbende at holde udstyret funktionsdygtigt. Derfor vil du i et vist omfang, som brugerrepræsentant, blive involveret i fejlfinding og optimering af udstyr. Vores procesforløb kan være varierende og derfor er der i perioder skæve arbejdstider, dette planlægges forud for den enkelte produktion. De skæve arbejdstider vil oftest være enten aftenvagter eller vagter på weekend dage, men nattevagter kan også forekomme i en indkøringsperiode. Teamet råder over 3 pilotfaciliteter – 1 finrensningsfacilitet, en frysetørringsfacilitet og en spraytørringsfacilitet der er under etablering.

Kvalifikationer

Du er uddannet procesteknolog eller lignende, og har erfaring fra spraytørringsprocesanlæg og produktion under GMP. Du har erfaring og evner for såvel det praktiske arbejde i anlægget, og at udarbejde GMP-forskrifter og dokumentation. I dele af vores procesrum er der klasse D og C og derfor er god forståelse for hygiejne og aseptisk adfærd nødvendigt. Da det meste af arbejdet foregår i tæt kontakt med kollegaer, er lyst og evne til samarbejde og kommunikation en nødvendighed. Kendskab og interesse til kvalitetssystemer og erfaringer med GMP/ISO er en fordel, da kvalitetsarbejdet vil blive en stor del af opgaverne. Vi lægger desuden vægt på, at du har et godt humør og selv tager fat i opgaverne, også når de ikke bliver lagt tilrette foran dig. Du skal kunne håndtere flere opgaver på samme tid og bevare overblikket i pressede situationer. Fortrolighed med IT-systemer er nødvendigt, da det daglige arbejde inkluderer brug af vores styresystemer. Vi er en organisation, hvor LEAN-principper er en integreret del af hverdagen derfor vil erfaring med LEAN være en fordel.

Novo Nordisk

Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, dedikation og ambitioner til at hjælpe patienter. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med mulighederne for personlig og professionel udvikling.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Michael Cohrt på tlf 30798559 eller Carsten Stencel på tlf 30790013.

Ansøgningsfrist

31. maj 2020

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Optiker / Optometrist

    Fri kontakt
    Optiker/Optometrist - København. Førende nordisk optik-kæde åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, services og kundeoplevelse.
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Plejeportører til Assistancen, Herlev og Gentofte ...

    Er du uddannet portør og har du lyst til at indgå i patientnære opgaver, gennem vores vikarkorps, så har vi netop brug for dig. Som timelønnet vikar, i Assistancen, er du selv med til at bestemme, .
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Portøraspirant til Serviceafdelingen på Amager Hos...

    Har du lyst til at uddanne dig som hospitalsportør? Er du mødestabil, pligtopfyldende og initiativrig, så er det måske dig der kan blive vores nye portøraspirant.Som portøraspirant er dine opga..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Optiker/Optometrist - København

    Retail Knowledge søger for kunde: Optiker/Optometrist - København Førende nordisk optik-kæde åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt i København. Konceptet vil sætte hel..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0