Ambulanceinstruktør til Akutberedskabet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Brænder du for formidling og for at dele din faglige viden med dine kolleger på ambulancen, internt som eksternt?

Drømmer du om at præge udviklingen på det præhospitale område i Region Hovedstaden og om at sætte den faglige retning for dit fag?

Ønsker du en alsidig hverdag, hvor opgaverne er mangeartede, personligt udviklende og din arbejdstid kan planlægges, så den tilgodeser både dig og dit privatliv?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du måske en af vores kommende ambulanceinstruktører.

Om stillingen

Som instruktør i Akutberedskabet, er du med til at sætte den faglige dagsorden for udviklingen af det præhospitale personale i Region Hovedstaden. Du indgår i et team af fagligt kompetente instruktører, som alle i fællesskab løfter mangeartede opgaver omkring uddannelse af det ambulancefaglige personale fordelt på alle kompetenceniveauer, fra elever til paramediciner og akutlæger og lægeassistenter.

Som instruktør forventes det, at du er imødekommende, positiv og tillidsvækkende i din tilgang til dine kolleger. Det er din opgave at skabe et fortroligt rum med fokus på læring og kvalitetssikring, på en anerkendende og respektfuld måde, hvor medarbejderne føler sig motiverede og trygge i at arbejde med egne faglige udfordringer; både i et klasserum eller under f.eks. kørselspraktik på ambulancen.

Som instruktør vil dine arbejdsopgaver primært være forankret i uddannelsesafdelingen. Driftsvagter planlægges sekundært, men forventes at udgøre ca. 50% af din arbejdstid jf. lokalaftale indgået med FOA. Specialfunktioner vil være en mulighed.

Om dig

Du sætter en ære i at levere en høj kvalitet og du efterstræber ny læring og udvikling. Som person er du empatisk, tillidsvækkende og professionel i din fremtoning.

Du har et højt fagligt niveau, sørger for at opdatere dig og har gode formidlingsevner, gerne med erfaring i at kommunikere med mange forskellige mennesker – f.eks. gennem undervisningserfaring eller lignende jobs inden for f.eks. pædagogik eller formidling.

Du forstår at målrette din kommunikation til modtageren og formår at sætte retningen i undervisningssituationer, såvel som i dit daglige virke. Du bidrager til et positivt læringsmiljø bl.a. via feedback.

Du er bindeled mellem dine kolleger og ledelsen, samt den delegerende cheflæge når det gælder uddannelse. Det er forventet, at du håndterer eventuelt opståede konflikter i fortrolighed via dialog og kan vejlede dine kolleger i sundhedsfaglige spørgsmål.

Det forventes, at du går forrest som det gode eksempel og er en rollemodel for dine kolleger. Det indebærer, at du er tro mod virksomhedens værdier, efterlever instrukser og retningslinjer og holder dig opdateret på nyheder, nye tiltag som f.eks. forskningsprojekter og læser diverse opslag, som du deler med dine kolleger.

Det er endvidere et krav for at blive ansat som instruktør, at du:

  • er uddannet som ambulancebehandler eller paramediciner med indgående kørselserfaring
  • har gode IT-kompetencer, særligt med udgangspunkt i Office-pakken

Ansøgningsfrist

Er du interesseret i stillingen, så upload din motiverede ansøgning, CV og relevante bilag senest 12. januar 2023.

De udvalgte kandidater vil, på baggrund af deres ansøgning, blive indkaldt til en personlig samtale, som vil blive afholdt 20. januar 2023. Under samtalen kan du forvente at blive stillet overfor en opgave eller en case som du, efter kort forberedelse, vil blive bedt om at præsentere.

Hvis du er interesseret eller har brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder, Ben Yones Essabar på telefon 2399 8360 eller sende os en mail på [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Ballerup
  • Torsdag den 12. januar 2023

Lignende jobs

  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Er du uddannet portør og har du lyst til at indgå i patientnære opgaver, gennem vores vikarkorps, så har vi netop brug for dig. Som timelønnet vikar, i Assistancen, er du selv med til at bestemme, .
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i København S

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder (vikar) i København

    Hørespecialist til barselsvikariat på Østerbro fra 1/9 2024 Hjælp med at skabe livskvalitet gennem bedre hørelse Audika, Danmarks førende kæde af Oticon-certificerede hørecentre, søger en .
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder (vikar) i København

    Hørespecialist til barselsvikariat på Østerbro fra 1/9 2024Hjælp med at skabe livskvalitet gennem bedre hørelse[xxxxx], Danmarks førende kæde af Oticon-certificerede hørecentre, søger en p..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0