Importøren af Peugeot, Opel, Citroën og DS søger kandidater til 2-årigt graduate program

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Importøren af Peugeot, Opel, Citroën og DS søger kandidater til 2-årigt graduate program

K.W. Bruun Import A/S er en del af Interdan-koncernen og varetager importen af Peugeot, Opel, Citroën og DS person- og varebiler samt reservedele til det danske marked. Vi gentager succesen fra de seneste år og lancerer nu for 3. år i træk et spændende graduate program, hvortil vi søger ny- eller nyligt uddannede akademikere.

Så hvis du er i færd med at færdiggøre din kandidatuddannelse som Cand.merc., Cand. oecon. eller lignende, eller det er mindre end to år siden, du blev færdig med uddannelsen, så har du nu muligheden for at søge om optagelse på vores 2-årige graduate program med opstart den 1. august 2020. Der er i alt op til 5 pladser.

OM GRADUATE PROGRAMMET
Graduate programmet er modulopdelt i et turnusforløb, så du i løbet af de to år vil komme rundt i forskellige afdelinger. Dermed opnår du stor og værdifuld indsigt i virksomheden på tværs af organisationen. Du vil desuden komme til at deltage i både interne og eksterne kurser. Under hele forløbet vil du have en fast mentor tilknyttet, som støtter dig hele vejen i din udvikling. For den rette medarbejder er det målet, at du på sigt vil kunne udfylde en rolle som leder eller specialist i koncernen.

Overordnet findes tre forskellige spor: Product & Sales, Retail Operations og Aftermarket.
På alle spor gælder, at du vil få en grundig indsigt og træning i, hvordan K.W. Bruun Import A/S succesfuldt udvælger og udvikler vores forhandlernet og derigennem driver salget videre til slutkunderne i Danmark af henholdsvis person- og varebiler samt reservedele, tilbehør og services. Du vil også få grundig indsigt i og forståelse for salgstragten og vores operating model samt monitorering og udvikling af forhandlerne.

Du vil lære at forstå og kortlægge omverdenen, således at du bliver i stand til at navigere i værdikæden ud mod vores forhandlere samt til at sammensætte succesfulde produkter og kampagner, relateret til enten nysalg af biler eller til reservedele, tilbehør og services.

Efter endt ophold vil du være blevet trænet i K.W. Bruun Imports performancekultur, og hvordan vi målstyrer, udvikler og supporterer forhandlernettet for at sikre vækst og øgede markedsandele. Alt sammen med henblik på at skabe stærke økonomiske resultater.
Klik her hvis du vil læse mere om graduate programmets indhold og opbygning på de tre spor.

VI TILBYDER
Vi tilbyder en 2-årig fuldtidsansættelse i et ambitiøst og dynamisk miljø, hvor du vil få mange spændende og udfordrende arbejdsopgaver. Du vil hurtigt få stort selvstændigt ansvar, og din læringskurve bliver stejl, idet du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt.

Derudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke med bl.a. betalt mobiltelefon, pension, gruppelivsforsikring, dækning ved kritisk sygdom, heltidsulykkesforsikring, helbredssikring, 5 feriefridage, fleksible arbejdstider, populær kantineordning m.v.

Som medarbejder i K.W. Bruun Import A/S vil du komme til at arbejde i et åbent kontormiljø med nogle af bilbranchens dygtigste og mest engagerede kolleger, hvor åben og ærlig dialog bidrager til gensidig udvikling. Vores organisation er præget af dynamik, vilje og samarbejdsånd, og vi har en vinderkultur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Kort sagt: En arbejdsplads med masser af udviklingsmuligheder!

VI LEDER EFTER DIG, SOM
  • har et stort drive og gennemslagskraft
  • er initiativrig, engageret og løsningsorienteret
  • er struktureret, har gode IT færdigheder (især Excel) og en analytisk tilgang
  • er selvkørende og kan arbejde såvel selvstændigt som i teams
  • trives med at blive udfordret og befinder sig godt i et ambitiøst miljø
  • er vedholdende og brænder for at skabe resultater
  • er en god kollega som kommunikerer positivt både på skrift og i tale
  • har en naturlig interesse for biler
  • evt. har erfaring fra relevant job eller studiejob


Det er desuden et krav, at du som minimum har færdiggjort en kandidatuddannelse som Cand.merc., Cand. oecon. eller lignende inden for de seneste to år.

ANSØGNINGSPROCES
Hvis du er interesseret i en plads på vores graduate program, beder vi dig sende os en ansøgning på max. 1 side sammen med dit CV med foto samt karakterudskrift. I ansøgningen skal du give os et indblik i, hvem du er, hvorfor du gerne vil være graduate hos os, og hvorfor vi skal vælge at tilbyde en plads til lige netop dig. Skriv også gerne, hvis du har særlige præferencer for et af de tre spor (Aftermarket, Retail Operations eller Product & Sales).

Opstart: 1. august 2020.

VIL DU VIDE MERE?
Hvis du ønsker at høre mere om graduate programmet, er du velkommen til at kontakte HR Direktør Ulla Egelund på mobil: 25 18 80 52 eller mail: [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Glostrup
  • Søndag den 17. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 2
19. august 2024 2