Simulationstekniker til simulatorenheden SimNord på Nordsjællands Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

SimNord søger en simulationstekniker til udvidelse af vores team, som har interesse for at arbejde med simulation og færdighedstræning. Stillingen er en deltidsstilling på 16 timer, hvor arbejdstiden primært er planlagt til onsdage og torsdage, da stillingen skal supplere vores anden tekniker, der også har en deltidsstilling. I kommer til at danne makkerpar omkring jeres fælles arbejdsopgaver, som relaterer sig til tekniske, praktiske og pædagogiske opgaver i vores simulatorenhed.

SimNord’s ambition er at tilbyde seriøsitet og engagement i simulationsundervisning med fokus på patientsikkerhed. Vi er et lille simulationsteam bestående af en daglig leder, en simulationskoordinator, to simulationskonsulenter, hvor den ene også har funktion som hjertestopkoordinator, samt en simulationstekniker. Udover SimNord’s faste team er der tilknyttet ca. 80 timelønnede operatører, instruktører og undervisere med forskellig sundhedsfaglig baggrund.

SimNord er en medicinsk simulatorenhed organiseret under HR-enheden i afdelingen for Økonomi og HR på Nordsjællands Hospital. Alle i simulationsteamet refererer til HR-enhedschefen. SimNord er en vigtig del af hospitalets uddannelsesindsats. Vi har et tæt samarbejde med de øvrige simulationsenheder i Region Hovedstaden.

SimNord udvikler og gennemfører kurser til forskellige faggrupper bl.a. læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter samt farmakonomer. Vores kursusaktiviteter er primært rettet mod hospitalets kliniske afdelinger, og tilpasses løbende hospitalets behov for kompetenceudvikling. Sekundært udbydes kurser for kommuner i hospitalets optageområde. De fleste kurser udvikles lokalt på hospitalet i samarbejde med klinikken, men der afholdes også nationale og regionale kurser, der er forankrede i større koncepter. Fælles for vores kurser er, aktiv deltagelse fra kursisterne. Vi afholder fuld skala simulation i simulatorenheden og in-situ træning ude på afdelingerne. Vi anvender simulationsdukker og fantomer, men også figuranter og skuespillere, afhængigt af scenariets omdrejningspunkt og læringsmål.

SimNord har nyligt udviklet og implementeret et Faculty Development program med henblik på at spille interne og eksterne simulationsundervisere stærke til at varetage simulation af høj faglig kvalitet, med høj grad af direkte anvendelighed for kursisterne i deres daglige arbejde. I dette program indgår on-boarding af ny undervisere, systematisk feedback og afholdelse af netværksmøder.

Funktioner:

Dine funktioner i stillingen som simulationstekniker vil være følgende:

  • Operatør ift. teknisk opsætning af simulationsscenarier, samt figurant i udvalgte scenarier
  • Praktisk blik ift. oprydning samt klargøring af kurser, lokaler og scenarier
  • Undervisning på interne og eksterne kurser, med afsæt i dine erfaringer
  • Ansvarlig for lager og bestilling af varer
  • Ansvarlig for teknisk support på IT- og simulationsudstyr, herunder kirurgiske simulatorer
  • Varetage administrative opgaver i samarbejde med teamets øvrige medlemmer
  • Kompetenceudvikling af operatører og figuranter med afsæt i Faculty Development program.

En særlig opgave for SimNord i årene fremover er at bidrage til kompetenceudvikling af hospitalets personale hen mod indflytningen på Nyt Hospital Nordsjælland i 2025-26. Samtidig vil SimNord også skulle deltage aktivt i hospitalets samlede uddannelsesindsats, som en del af uddannelsesteamet, hvor der løses opgaver, som ikke kun er direkte relateret til driften af SimNord.

Kompetencer:

Vi søger en uddannet paramediciner, ambulancebehandler eller lignende, med minimum 3 års klinisk erfaring fra det præhospitale område, med følgende faglige og personlige kompetencer:

  • Pædagogiske kurser og interesse, herunder instruktør/facilitatorkursus
  • Klinisk opdateret viden og undervisningserfaring med afsæt i kliniske retningslinjer
  • Erfaring med simulationsundervisning og scenarieopsætning
  • Erfaring med håndtering af fantomer og simulationsdukker
  • Tekniske færdigheder, flair for IT og god til at koordinere aktiviteter
  • Idéskabende og kreativt tænkende i praktiske løsninger
  • Opsøgende og interesseret i tæt samarbejde med klinikken
  • Udadvendt personlighed med godt humør, der ville kunne trives i et lille team med en stor kontaktflade og et højt fagligt niveau.

Stillingen fordrer, at du med seriøs tilgang vil kunne bidrage med målrettethed, struktur og faglighed. Du skal have lyst til at udvise engagement i simulatorenhedens aktiviteter i form af deltagelse, indlevelse og situationsbevidst. Dette altid med afsæt i patientsikkerhed, hvor der lægges vægt på autenticitet og transfer, samt hvor vi som team skal kunne forholde os proaktive ift. kompetenceudvikling og uddannelsesbehov på hospitalet.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist mandag d. 19. september 2022.

Der vil blive afholdt samtaler tirsdag d. 27. september 2022 om formiddagen.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en deltidsstilling på 16 timer ugentlig.

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2022 eller snarest herefter.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder af SimNord Susanne Piilgaard Hallin på tlf. 2144 8814 eller mail: [email protected]

Har du spørgsmål vedr. løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-enhedschef Mette Mikkelsen på tlf. 4829 5700 eller mail: [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Hillerød
  • Onsdag den 19. oktober 2022

Lignende jobs

  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Helsingør

    Vil du være med til at bane vejen for bedre øjensundhed og livskvalitet hos danskerne?Som optiker i [xxxxx] bruger du din viden indenfor øjensundhed og sygdomsopsporing til at hjælpe vores .
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Helsingør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0