Hørespecialist elev til Audika

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Midtjylland

Hørespecialist elev til Audika


Danmarks største kæde af Oticon certificerede hørecentre – søger elev!

Brænder du for at gøre en forskel – altså en virkelig forskel for de mange, der går med nedsat høretab? Vi vil gerne hjælpe dig til at blive den bedste Hørespecialist – og det gør vi med vores specialisering i højsædet.

Audika er i vækst og består af engagerede og dygtige hørespecialister og kundekoordinatorer, fordelt på landets omkring 30 butikker. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service og rådgivning, så et besøg hos os bliver en god og positiv oplevelse.

Om faget inden for hørelse.
Vi ved, at det er vigtigt for vores kunder, at de skal føle sig trygge i behandlingen, og derfor er det også vigtigt for dig, at du er i stand til at yde den omsorg, der skal til. Du vil som Hørespecialistelev typisk blive en del af et team bestående af en hørespecialist (dig) og en kundekoordinator. Vi er udstyret med det nyeste indenfor audiologisk teknologisk udstyr, og er Danmarks største certificerede hørecentre af prisvindende Oticon-apparater.

Dit arbejdssted bliver primært i Skive, men du vil også hjælpe til i Viborg.

Dit primære mål er at forbedre livskvaliteten for mennesker, der har nedsat hørelse ved at imødekomme og rådgive dem i forhold til deres situation og behov. Vi sørger for at klæde dig på til at kunne udføre dit arbejde, vi forventer til gengæld, at du har lyst og mod på at hjælpe samt har gå-på-mod.

Endvidere bliver du en del af Audika gruppen, hvor vi mødes og deler viden på tværs og bliver inspireret af hinanden.

Forløbet som elev
Som erhvervsskole elev går du på et skoleforløb, hvori du allerede har sikret dig dit praktikforløb. Du får naturligvis fri til at komme på skole og vi planlægger sammen forløbet.

Skoleforløbet starter 17. januar 2022.

Du kan orientere dig mere på https://www.uvm.dk/erhvervsuddannelser.

Efter endt skoleforløb evaluerer vi sammen omkring muligheden i at fortsætte. Ønsker du det, kan du få rig mulighed for at sætte dit præg på butikkerne, og du vil have ansvar for dine egne kunder - fra første besøg til kunden går velbehandlet ud af butikken.

Som elev træner vi dig i at varetage følgende:

  • at arbejde med hele kunderejsen fra høreprøve, tilpasning, opfølgning samt afslutning sammen med kunden
  • at være en god kommunikator, og have en positiv tilgang til opgaven, så kunderne altid oplever et besøg hos Audika som værende positivt
  • at være proaktiv overfor dine kunder, som du skal kontakte i forbindelse med service og opfølgende opkald

Vi forventer også at du har lyst til at deltage ved kundearrangementer, hvor du foretager screeninger og vejleder omkring hørenedsættelse

Vores værdisæt
Tillid, godt samarbejde og en ”can-do attitude” er en del af det værdisæt, som du bliver en del af. Derfor vægter vi, at du også kan se dig i disse værdier. Hvad du bringer ind af kreative løsninger for at gøre hverdagen nemmere for vores kunder, er dét som gør dig endnu mere værdifuld, og vi vil gøre vores for at klæde dig på til denne opgave.

Vi tilbyder…

  • Audika er en del af Demant og vi har adgang til det bedste audiologiske udstyr og bedste ”state of the art” høreapparater på markedet
  • Der vil være mulighed for at udvikle din audiologiske kompetencer
  • Ordnede forhold, i en organisation hvor god personalepleje, frihed under ansvar og tillid er en selvfølge
  • Elevstillingen er 37 timer med fast lønpakke

Vil du være en del af teamet?
Send en kortfattet ansøgning med CV til os hurtigst muligt dog senest 15. januar 2021. Vi tager kun imod din ansøgning og CV via vores online portal.

Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Regionschef Lise Frost Nielsen på 93 88 23 36.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Audika er en Oticon-certificeret kæde af private hørecentre. Vi er eksperter i audiologi, teknologi og høreomsorg. Vi sætter en dyd i at hjælpe mennesker med at opnå den bedst mulige hørelse, så de kan leve det liv, de ønsker - uden begrænsninger. Vi er ambitiøse i vores målsætning, og vi mener, at succes er noget, vi opnår i fællesskab. På vejen dertil er vores værdier centralt i alt, hvad vi foretager os: Vi skaber tillid, vi er team-players, vi er innovative og vi har altid en can-do attitude.

Audika er en del af Demant-gruppen, som er en af de førende organisationer indenfor høreomsorg med over 100 års erfaring. Du vil derfor ikke kun få kollegaer i Danmark - men også rundt omkring i verden. Vi har altid adgang til den nyeste viden og teknologi indenfor branchen, hvor vi samarbejder på tværs af gruppen. Vi er en global kæde med en lokal tilgang.
Læs mere om Audika her: www.audika.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 10.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Midtjylland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
5. juli 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 4
5. juni 2024 3