Der er plads til dig på holdet! Vi leder efter hørespecialister

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Der er plads til dig på holdet! Vi leder efter hørespecialister


Brænder du for at gøre en forskel for dine kunder – altså en forskel i livskvalitet? Så synes vi at du skal læse med her!

Audika er Danmarks største kæde af Oticon certificerede hørecentre søger dig, der brænder for at hjælpe mennesker til at høre bedre – og dermed give dem en forbedret livskvalitet. Vi er i vækst, og derfor vil vi gerne høre fra dig. Vi har plads på holdet i Midt- og Nordjylland, så ring til Lise for at høre mere.

Mens du læser de første ord, tænker du sikkert, hvordan kan jeg det?
Som hørespecialist i Audika, vil du få fuldt ansvar for dine egne kunder – lige fra første besøg til kunden går velbehandlet ud af butikken. Du arbejder med hele kunderejsen (fra høreprøve, tilpasning, opfølgning og afslutning med kunden). Hvis det har interesse, kan du også få en undervisende funktion. Som eksempel vil din opgave være at deltage i diverse kundevendte aktiviteter, hvor du vil være den, som foretager screeninger på de deltagerne samt vejlede omkring hørenedsættelse.

Du får en god oplæring i kunderejsen og vi klæder dig på til at yde den bedste kundeservice. Derfor skal du finde det spændende at arbejde med mennesker og være en god kommunikator.

Audika – hvem er vi?
Vi er stolte af, at vi er i vækst, da vores inderste ønske er at hjælpe så mange som muligt. Derfor er det vigtigt for os, at der er tillid, samarbejde og et positivt mindset i vores kultur. Vi vægter, at du kan se dig bibringe positiv energi, der har lyst til at dele din viden med kollegaer og kunder. Hvad du bringer ind af personlige og faglige kompetencer for at gøre hverdagen nemmere for vores kunder, er dét som gør dig endnu mere værdiskabende.

Du tilbydes

  • Du tilbydes et job, der gør et godt formål og virkelig gør en forskel, hvor der er plads til personlig- og faglige udvikling og spændende audiologiske udfordringer
  • Audika er en del af Demant og vi har adgang til det bedste audiologiske udstyr og bedste ”state of the art” høreapparater på markedet
  • Der vil være mulighed for at udvikle din audiologiske kompetencer
  • Ordnede forhold, i en organisation hvor god personalepleje, frihed under ansvar og tillid er en selvfølge

Vil du være en del af teamet og hvem er Lise?
Lise Frost Nielsen er regionschef for Audika Nord og ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe direkte til Lise på telefonnr. 93 88 23 36 eller sende en mail til [email protected] til en uformel snak.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Audika er en Oticon-certificeret kæde af private hørecentre. Vi er eksperter i audiologi, teknologi og høreomsorg. Vi sætter en dyd i at hjælpe mennesker med at opnå den bedst mulige hørelse, så de kan leve det liv, de ønsker - uden begrænsninger. Vi er ambitiøse i vores målsætning, og vi mener, at succes er noget, vi opnår i fællesskab. På vejen dertil er vores værdier centralt i alt, hvad vi foretager os: Vi skaber tillid, vi er team-players, vi er innovative og vi har altid en can-do attitude.

Audika er en del af Demant-gruppen, som er en af de førende organisationer indenfor høreomsorg med over 100 års erfaring. Du vil derfor ikke kun få kollegaer i Danmark - men også rundt omkring i verden. Vi har altid adgang til den nyeste viden og teknologi indenfor branchen, hvor vi samarbejder på tværs af gruppen. Vi er en global kæde med en lokal tilgang.
Læs mere om Audika her: www.audika.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Midtjylland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3