Hørespecialist søges til vores butikker i Hørsholm og Nærum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nærum

Din Hørespecialist sætter en ære i at tilpasse moderne teknologi, så høreapparaterne bedst muligt hjælper den enkelte bruger. Vi ved af erfaring, at det altid betaler sig at gøre arbejdet grundigt. Første gang. Derfor vil du hos os opleve, at vi er yderst grundige når vi afdækker kundernes behov og vi bruger meget energi på at tilpasse høreapparaterne bedst muligt.

Du bliver en del af et af de stærkeste faglige miljøer inden for tilpasning af høreapparater i Danmark. Du får de bedste danske produkter og de nyeste audiologiske værktøjer at arbejde med. Vi bruger fx produkter fra Widex, Sivantos og Oticon, og benytter altid Speech Mapping/REM-målinger og Frit Felt til tilpasning og kvalitetssikring.

Din Hørespecialist er midt i en spændende udvikling, hvor vi åbner nye flotte butikker flere steder i landet. Vi har tidligere arbejdet med et shop in shop koncept i samarbejde med Thiele briller, men vi har brug for mere plads og fleksibilitet og derfor ophører aftalen pr. 1 nov. 2019. Vores nye butikker bliver store, flotte og indbydende at komme i, dels som kunde, dels som medarbejder.

Således har vi behov for at tilføre vores teams nye stærke ressourcer.

Vi søger nu én ny hørespecialist, der befinder sig godt med at dele sin arbejdsgang imellem vores to afdelinger i Hørsholm og Nærum, og som er interesseret i helt eller delvist at have ansvar for vores butikker og dertilhørende kunder.

Den rette kandidat til stillingen

• Har en relevant uddannelse - fx audiologiassistent, audiologopæd eller bachelor i teknisk audiologi. Det er en forudsætning, at du har ret til tilpasning af tilskudsberettigede høreapparater i Danmark, og at din uddannelse er Delta godkendt.

• Sørger for at høreapparaterne hjælper den enkelte mest muligt. Med ærlig og brugbar indsigt.

• Er motiveret for at arbejde med de nyeste audiologiske metoder.

• Er imødekommende, positiv og lydhør over for brugernes behov.

• Vil yde den bedste service og kvalitet for kunderne i butikkerne. Også når de kræver lidt ekstra.

En af dine potentielt kommende kollegaer udtaler om jobbet

“Vores faglige direktør er en kæmpe hjælp. Han sørger altid for, at jeg har de bedste produkter, og at jeg ved, hvordan jeg skal håndtere dem. Jeg har meget avancerede systemer, der hjælper kunderne til mest mulig livskvalitet. Jeg har aldrig lyst til at arbejde et andet sted!”

Hos os får du

• Kollegaer der brænder for audiologisk integritet og ønsker at forbedre vores kunders livskvalitet.

• Et nøje tilrettelagt introduktionsprogram, hvor der bliver taget hånd om dig fra starten. Du kommer rundt i vores butikker, får en grundig oplæring i den gode kundeservice og vores værktøjer.

• Altid mulighed for at ringe til kollegaer, din leder eller faglige direktør, hvis du har brug for hjælp.

• En tilgængelig og lyttende leder, der prioriterer sine medarbejdere meget højt. Vi tror på, at medarbejdernes trivsel er en forudsætning for, alt det andet fungerer.

• Det nyeste udstyr, intern uddannelse med et højt fagligt niveau og sociale arrangementer.

• Stor indflydelse på din hverdag og mulighed for at arbejde selvstændigt med det daglige ansvar for butikkerne. Vi arbejder med frihed under ansvar.

• Mulighed for fleksible mødetider i butikkens åbningstider og at tilpasse arbejdstiden fra 30-37 timer om ugen.

Arbejdsopgaver

• Det meste af din tid går med undersøgelser, høreprøver, tilpasninger, programmering og reparationer af høreapparater for vores brugere.

• Du hjælper mange forskellige typer af mennesker, og det ser du som noget positivt.

• Du opbygger langvarige relationer til brugerne. Undersøgelser og tilpasninger tager ca. en måned, og den efterfølgende relation varer mindst 4 år.

• Du tager imod kunderne i butikkerne, ringer til dem for at aftale tider og følge op. Den indledende henvisning varetages af andre.

• Administrative opgaver fylder 1-2 timer om dagen. Skrive journal, kalenderstyring, planlægge m.m.

• Lægge varer på lager og registrere dem.

Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatbutikker. Vi arbejder ud fra den overbevisning, at solidt fagligt audiologisk arbejde koblet med indsigtsfuldt og ærligt salgsmæssig gå-påmod skaber basis for glade kunder og en forretning, der hænger sammen. Det er vigtigt for os at være en transparent virksomhed. Et job som hørespecialist hos os kræver, at du har mod på og lyst til at vise dine kunder alt, hvad du, din butik og dine kollegaer kan bidrage med. Alle kunders fulde tilbagemeldinger kan læses på vores hjemmeside. Heldigvis er der en meget klar overvægt af de positive.

Arbejdstid, løn og tiltrædelse

Stillingen kan tilpasses fra 30-37 arbejdstimer i ugen, og der er mulighed for fleksible mødetider inden for butikkens åbningstider. Løn er efter kvalifikationer. Tiltrædelse 1. november 2019, eller før om muligt. Send en motiveret ansøgning og CV til [email protected], att. Bonnie Jensen. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Winnie Kvistgaard på 22 52 34 10 eller Bonnie Jensen på 25 23 03 34.

Du kan læse mere om Din Hørespecialist på www.dinhs.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nærum.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Nærum
  • Tirsdag den 29. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Nærum

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Nærum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere i Nærum over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0