Tjener

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Tjener


Din mailadresse

Jeg giver mit samtykke til, at Garuda og virksomheden/organisationen, jeg søger ansættelse hos, indsamler og registrerer de personoplysninger, jeg afgiver. Klik her for at læse samtykkeerklæringen.

Dette felt er påkrævet.

Hvis du allerede er oprettet som ansøger til stillingen, kan du logge direkte ind her.

Samtykkeerklæring


Dataansvarlig



Odense Sport & Event

Databehandler



Garuda

Voldbjergvej 14, 2.sal

8240 Risskov

[email protected]

+45 87 46 86 00

Oplysning om indsamling af dine personoplysninger:


Ved udfyldelse af spørgeskemaet indhentes oplysninger om dit navn, e-mail, køn, CV og ansøgning.

Vi behandler de personoplysninger, du har afgivet i dette spørgeskema. Derefter indhenter og behandler vi eventuelt yderligere oplysninger om dine arbejdsevner fra referencer og sociale medier med henblik på en vurdering af dine kompetencer og erfaringer i relation til den pågældende stilling. På grundlag af alle disse oplysninger udarbejder vi en profil, som vi registrerer og opbevarer i en periode på 6 måneder.

Formålet med ovennævnte behandling af dine personoplysninger er en vurdering af dine kompetencer i forhold til det konkrete opslag hos virksomheden/organisationen, du har søgt ansættelse hos, samt i forhold til fremtidige stillinger.

Dine oplysninger i dette spørgeskema kan blive omfattet af en automatisk afgørelse, herunder profilering. Logikken bag denne afgørelse er brug af saglige kriterier, som gør det muligt at finde frem til de registrerede, som har de kompetencer, som søges til den pågældende stilling.

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke.

Dit samtykke til de ovennævnte behandlinger af dine oplysninger kan til enhver tid tilbagekaldes med det resultat, at registreringen af oplysningerne slettes. Tilbagekaldelse kan ske ved henvendelse til den dataansvarlige.

Dine personoplysninger vil blive opbevaret i en periode på 6 måneder og derefter slettet.

Det er frivilligt at besvare de stillede spørgsmål, men undlader du at besvare spørgsmålene, bevirker det, at den dataansvarlige ikke vil være i stand til at vurdere din kompetence på den forudsatte måde.

Accepter

Kunne du tænke dig den smukkeste udsigt over Svendborgsund, altså sundet hvor delfinen Delle hopper og springer? Og vil du være med til at sikre, at vores gæster får unikke oplevelser i vores restaurant?

Så er du måske vores nye kollega på Stella Maris i Svendborg.

Den gode smag er vores livret... Så enkelt kan vores køkkenfilosofi beskrives.

Hos Stella Maris i Svendborg inspireres vi af det franske køkken, men arbejder helst med sæsonens gode, danske råvarer - ofte helt nære og friske, som fisken fra Svendborgsund eller lam, gris og vildt fra de bedste lokale landbrug.

Stella Maris er restaurant, 36 værelser og 2 mødelokaler samlet i historiske, men helt nyrenoverede bygninger - med en fantastisk beliggenhed direkte ned til Svendborgsund. Atmosfæren er personlig, charmerende og luksuriøs - og helt nede på jorden. Vi møder gæsterne i øjenhøjde - uanset, hvor den måtte være.

I restauranten kan vi lide det jordnære og ved at give råvarerne en nænsom og erfaren behandling, får vi den maksimale smag frem i alle lag af retterne. Vi elsker at give det klassiske et twist og skabe nye oplevelser, der er legende enkle. Og vores vinkælder rummer sit helt eget eventyr.

Så brænder du for det samme som os, nemlig det at være del af et team, der skaber unikke, enestående oplevelser for gæsterne på et af landets bedste og smukkeste hoteller? Så er denne stilling noget for dig.

På Stella Maris søger vi en ny kollega til vores tjenerteam, en faglært tjener som skal være med til at videreudvikle og styrke vores restaurantteam, hvis fornemste opgave er at forkæle vores gæster.

Med reference til vores Restaurantchef Charlotte bliver du en del af vores team med en masse dygtige, glade og engagerede kollegaer. Din hverdag bliver på Stella Maris i Svendborg, og på tværs af hele Odense Sport & Event bliver du ydermere kollega med godt 200 fastansatte i mange forskellige faggrupper, der alle har fokus på samarbejde og at spille hinanden gode i alt, hvad vi gør.

Om jobbet Din hverdag vil bestå af en række faste arbejdsopgaver

  • Klargøring til service
  • Køre service
  • Servicering af vores møde- og konferencegæster
  • Sparring med dine kollegaer
  • Sikring af høj kvalitetsstandard i alt hvad vi gør

Din profil Vi forestiller os

  • At du elsker at skabe oplevelser
  • Er udlært tjener og er fagligt stolt
  • Har en stor interesse for vin
  • Har let til smil - også når der er fart på
  • Har lyst til at spille dine kollegaer gode
  • Har interesse for økologi og bæredygtighed
  • Har lyst til at være en del af en forretning i rivende udvikling

Vi tilbyder

  • Løn og vilkår efter kvalifikationer
  • Fri hver 2. weekend
  • Arbejde i en organisation i udvikling og vækst
  • Et positivt og travlt arbejdsmiljø, gode kolleger og en uformel omgangstone
  • Spændende og åben arbejdsplads med frihed under ansvar
  • Billetter til OB´s kampe på Nature Energy Park

Den rette person vil have gode muligheder for personlig og faglig udvikling, samt mulighed for at sætte sit præg på stillingen.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Restaurantchef Charlotte Ladefoged på tlf. 2277 4145. Alle henvendelser vil blive behandlet i fortrolighed.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi vil løbende kalde kandidater til samtale.

Om Odense Sport & Event Stella Maris er en del af Odense Sport & Event, som omfatter Odense Congress Center, Odense Boldklub, Live Culture, Smag&Smil, Hotel Odense, Hotel Odeon og Odense Eventyr Golf. Hvert år leverer vi messer, konferencer, topfodbold, koncerter med videre til flere end 700.000 mennesker.

Odense Sport & Event-koncernen (OS&E) er skabt via sammenlægning af en lang række selskaber, der alle er væsentlige regionale aktører inden for deres respektive områder af oplevelsesindustrien. Koncernens forretningsområder kan umiddelbart virke langt fra hinanden, men faktisk leverer de den samme kerneydelse: Oplevelser og unikke øjeblikke!

Koncernens mest profilerede selskab er Odense Boldklub. OS&E har i dag over 200 fastansatte og ca. 300-400 reserver. Vi forventer at omsætte for over 300 mio. d.kr. i 2022. Over 95 % af aktierne i OS&E ejes af den stærke 3C-koncern, der ejes af den fynske erhvervsmand Niels Thorborg.

Læs mere om Odense Sport & Event på ose.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tjener", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tjener
  • Odense C

Lignende jobs

  • Tjener i Odense SØ

    Vi leder i øjeblikket efter både deltid og fuldtids, som kan arbejde om formiddagen: kæmpe bonus at være arbejdsglade tjenere, der skaber et godt arbejdsmiljø. Hos NiHao leder vi også efter per..
    • Tjener
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Tjener i Odense

    Om digDu har erfaring fra lignende branche eller cocktail-kurser. Du møder udfordringer med en positiv indstilling og trives med at arbejde i et miljø med højt tempo. Du er imødekommende og præsent..
    • Tjener
    • Odense
    Få mere info
  • Tjener i Odense

    Om digDu er motiverende at arbejde sammen med. Du vil lære mere, og brænder for branchen. Du kan holde hovedet koldt i travle situationer. Du e..
    • Tjener
    • Odense
    Få mere info
  • Tjener i Odense

    Om digDu er motiverende at arbejde sammen med. Du vil lære mere, og brænder for branchen. Du kan holde hovedet koldt i travle situationer. Du e..
    • Tjener
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tjener i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte tjener i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tjener.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tjener i Odense C over tid

Dato Alle jobs som tjener
2. juli 2024 8
1. juli 2024 9
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 9
27. juni 2024 9
26. juni 2024 9
25. juni 2024 9
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 9
19. juni 2024 10
18. juni 2024 10
17. juni 2024 10
16. juni 2024 10
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 9
2. juni 2024 9