Vi mangler kollegaer der har lyst til at arbejde som tjener på Skives bedste restaurant 😊

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Med Skives bedste placering, lige midt mellem lystbådehavnen og skoven, har vi altid travlt, og derfor mangler vi flere der vil være med på holdet. Vi mangler tjenere der brænder for at give vores gæster byens bedste service. Så er du smilende, serviceminded og ikke bange for at tage fat, så er det måske netop dig vi mangler. Erfaring som tjener er bestemt en fordel, men ikke et krav, det vigtigste er at du er klar du en arbejdsdag der kræver godt overblik, et smil på læben, engagement og en masse skridt i fødderne.

Vi har både morgenmad for hotelgæster, frokost, aftenservering samt selskaber. Vagterne vil være blandet men primært ligge om aftenen i hverdagene, og både dag og aften i weekenderne.

Vi er en ung og frisk personalegruppe, som kan lide at gå på arbejde og brænder for at give vores gæster en god oplevelse. Vi er en god blanding af både nyere og mere erfarne ansatte, og vi vægter højt at have et godt arbejdsmiljø. Arbejdsopgaverne består I at betjene og servicere vores gæster - både selskaber og a la carte, derudover er der både oprydning, opdækning, rengøring osv osv. Der vil selvfølgelig være oplæring 😊

Vi glæder os til at høre fra dig – kom ned i restauranten og aflever din ansøgning eller mail din ansøgning til: [email protected]

Vi vil løbende gennemse ansøgningerne og ansætte herefter - så skynd jer, vi har brug for jer hurtigst muligt 😊 Vi kan både tilbyde flere timer eller timer som passer med et studie osv.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tjener", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tjener
  • Skive
  • Mandag den 03. oktober 2022

Lignende jobs

  • Tjener i Herning

    Har du lyst til at arbejde i gennemrenoverede og historiske omgiverlser midt på Torvet i Herning, så har vi jobbet til dig. Vi søgerweekend afløser i vores morgenmadsservering. Du vil blive .
    • Tjener
    • Herning
    Få mere info
  • Tjener i Silkeborg

    Er du VÆRTENS bedste vært/værtinde? Så mangler vi dig.Vi elsker vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Som vært hos Bone’s, er du sammen med serv..
    • Tjener
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Tjener i Herning

    Du møder et smil, får et grin, du har ansvar, du oplever måske en situation du ikke er helt tryk ved, men du har altid en kollega som du kan støtte dig op ad og som bakker dig op. Trivsel og værdie..
    • Tjener
    • Herning
    Få mere info
  • Tjener i Herning

    Har du et smil på læben?Tjener til [xxxxx] i HerningSom Tjener er du restaurantens ansigt udadtil, og du skal være med til at give vores gæster en super service og en rigtig god re..
    • Tjener
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tjener i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte tjener i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tjener.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tjener i Skive over tid

Dato Alle jobs som tjener
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1