MONTØRER SØGES til BS - Montage APS.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Hos BS FALSE – MONTAGE ApS har vi rygende travlt – derfor søger vi nye kollegaer til vores dygtige montørteam. Arbejdet består i montering af pladefalse på byggepladser i hele landet, men firmaet har base i Gylling ved Odder. Montage af pladefalse er et stykke præcisionsarbejde, og vi vægter derfor kvalitetsbevidsthed og faglig stolthed meget højt.

LIDT OM OS:

BS False Montage/BS Byggeservice er beliggende ved Odder i Jylland og har eksisteret siden 1999. Tanken bag produktion af pladefalse opstod, da de daværende falseelementer havde svært ved at leve op til de skærpede krav såvel arbejdsmiljø- og isoleringsmæssigt. Firmaerne beskæftiger i dag 25 ansatte

LIDT OM DIG:

Du har sans for detaljer og er kvalitetsbevidst - gerne med en håndværksmæssig baggrund evt. som tømrer eller murer. Det er vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt og dedikeret med ”frihed under ansvar”, men samtidig kan samarbejde, og gerne hjælper dine kollegaer og teamet med, at nå samlet i mål. Vi forventer du er indstillet på overnatning/rejsedage ifm. arbejdet – f.eks. en 4-dags arbejdsuge på Sjælland.

VI TILBYDER:

Vi tilbyder et spændende job med gode engagerede kollegaer, gode løn og ansættelsesforhold iht. aftale, grundig oplæring, en fri og uformel omgangstone, hvor der er plads til et godt grin.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, men der må forventes overarbejde – særligt ved overnatning/rejsedage.

Er du vores nye kollega så send en ansøgning eller kontakt Jens Peter Fogt på mail [email protected] eller pr. telefon på 8655 2102.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tømrer/snedker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tømrer/snedker
  • Odder
  • Torsdag den 03. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som tømrere/snedkere i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte tømrer/snedker i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tømrere/snedkere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tømrere/snedkere i Odder over tid

Dato Alle jobs som tømrere/snedkere
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1