Skal du være vores nye møbelpolstrer lærling på Panserværksted Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Slagelse

Synes du ligesom os, at det er fedt at bruge sine hænder samtidig med, at du har sans for deltaljen i orden? Og kan du se fordele ved en uddannelse, hvor du:

• Får en målrettet og professionel uddannelse som møbelpolstrer
• Bliver en del af en anderledes og spændende arbejdsplads

Jamen så synes vi, at du skal læse denne annonce og få et indblik i din næste karriere.

Om os

Panserværksted Slagelse, som du bliver en del af, består af ca. 50 rutinerede medarbejdere, som varetager vedligeholdelse, reparationer, nye fremstillinger og opgraderinger af Forsvarets materiel.

Ud over værkstedet i Slagelse har Panserværkstedet en afdeling på Noret i Korsør, hvor vi også udfører opgaver, der er relateret til uddannelsen som møbelpolstrer.

Du vil komme til at arbejde sammen med fagligt dygtige kolleger, hvor vi alle griner højt over vores fejl, som vi naturligvis alle laver. Vi er klar til at tage i mod dig og støtte op om din uddannelse som møbelpolstrer.

Om stillingen

Du er i lære som møbelpolstrer, og vil under uddannelsesforløbet tilegne dig teoretiske og praktiske færdigheder, som er relevant for uddannelsen.

Du vil veksle mellem teori på en erhvervsskole og praktik på dit tjenestested.
Der vil under uddannelsesforløbet også være perioder, hvor du skal i praktik på et civilt værksted, idet der er visse ting vi ikke kan opfylde i læringsplanen.

Om dig

Vi ønsker, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve og grundforløbet inden for boligmonteringsuddannelsen. Desuden skal du være mødestabil og være praktisk anlagt.

Du er en succes hos os, når du tager ansvar og vil være med til at præge de opgaver, som du bliver stillet. Dette er en vigtig værdi i Forsvaret.

Derudover skaber du værdi hos os, når du evner at arbejde selvstændigt, har lyst til at samarbejde og ønsker at blive en dygtig møbelpolstrer.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for håndværkere i Staten. Lønnen udgør 13.482,96 kr. pr. måned for dig, som er over 18 år og med grundforløb. Er du derimod 25 år, vil lønnen være 20.284,78 kr. pr. måned. Lønnen er oplyst i oktober 2022 niveau.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen, under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte værkstedsleder - chefsergent Emil Nimand Jørgensen på 4193 8655.

Har du spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mathias Fønskov på 7281 9121.

Sådan søger du
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. De dokumenter du som minimum skal uploade er, din motiverede ansøgning, dit CV, folkeskolens eksamensbevis, grundforløbsbeviset fra den tekniske skole og eventuelt en RKV, hvis du er over 25 år gammel. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Vi tager imod ansøgninger frem til den 30. november 2022. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende, og du kan forvente at starte den 1. februar eller efter aftale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer inden for deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tømrer/snedker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tømrer/snedker
  • Slagelse
  • Onsdag den 30. november 2022

Lignende jobs

  • Tømrer med færdigheder søges

    Tømrer med færdigheder søges Vi er på udkig efter en dygtig tømrer med erfaring i spjældopgaver.Opstart hurtigst muligtMødetid: Mandag – torsdag: 06:30 – 15:30 Fredag: 06:30 – 12:00 Ved behov..
    • Tømrer/snedker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Tømrer søges til spændende projekter på Vestsjælla...

    Tømrer søges til spændende projekter på Vestsjælland.LUBIjob søger på vegne af kunde, en dygtig og erfaren tømrer. Hvis du er passioneret omkring dit håndværk og klar til at tage del i spændende by..
    • Tømrer/snedker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Friske og mødedygtige tømrere søges!

    Er du en dygtig og erfaren tømrer, som er klar til nye udfordringer? Vi søger engagerede tømrere til to forskellige virksomheder i Vestsjælland. Begge stillinger tilbyder en 37 timers arbejdsuge me..
    • Tømrer/snedker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • [xxxxx]søger erfaren tømrer til et spændende proje...

    Er du en uddannet tømrer med god erfaring med køkkenmontage? Der er et spændende projekt til dig Projektet handler om renovering af køkkener i 50 lejligheder i et boligselskab Kvalifikation..
    • Tømrer/snedker
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tømrere/snedkere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte tømrer/snedker i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tømrere/snedkere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tømrere/snedkere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som tømrere/snedkere
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 4
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 2