Communication & Language Specialist - DE/DK

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du en dygtig skribent og oversætter, der mestrer tysk og dansk til fulde, og vil du være med til at oversætte Anna og Claras vidunderlige verden til vores tyske kunder?

En del af vores Communication & PR team
Du vil blive en del af vores Communication & PR team på i alt 8 søstre. I dette team er vores fornemmeste opgave at understøtte forretningen hele vejen rundt og sikre en rød tråd i vores interne og eksterne kommunikation samt i storytellingen om Anna og Claras vidunderlige verden.

”Man mærker søsterånden og fællesskabsfølelsen hver eneste dag. Alles ideer og holdninger er lige meget værd, alle bliver hørt, og der er altid en god stemning; også når vi har travlt. Som kommunikationsfunktion, har vi har en stor kontaktflade med søstre i hele organisationen, hvilket også løbende afføder nye og spændende opgaver og samarbejder.” – Anne Katrine Pedersen, Press & Communication Specialist, Communication & PR.

Oversættelse af produkttekster til web samt øvrige marketingtekster
Med reference til vores Head of Communication & PR vil du sammen med vores øvrige tekstforfattere få ansvaret for at oversætte vores produkttekster til web samt øvrige marketingmaterialer til tysk fra engelsk. Ligeledes vil det også blive din opgave at oversætte vores produkttekster fra engelsk til dansk.

Mere konkret vil dine primære opgaver bestå af:

  • Oversættelse af produkttekster til webshop til tysk og dansk fra engelsk kildetekst
  • Oversættelse og SEO-optimering af øvrige webtekster til tysk
  • Oversættelse af øvrigt marketingmateriale til tysk (kataloger, nyhedsbreve, kampagne- og instore materiale mm.)
  • Korrekturlæsning på dansk
  • Til tider forfatning af engelske produkttekster til vores webshop
  • Andre forefaldende tekstopgaver på tysk, dansk og engelsk

Tosproget skribent med sans for storytelling, SEO og den sproglige detalje
Som Communication & Language Specialist (DE/DK) er det et must, at du er dygtig til at skrive og er flydende på tysk og dansk i skrift og tale samt særdeles stærk grammatisk. Vi søger en tosproget kandidat, som behersker både tysk og dansk på modersmålsniveau. Det er også et krav, at du har et højt fagligt niveau i engelsk, især på skrift, da engelsk er kildesproget i de fleste oversættelsesopgaver.

Vi forestiller os, at du har en cand.ling.merc eller lignende kandidatgrad i tysk, er specialist inden for tekstforfatning og er en stærk oversætter, ligesom du har et godt indblik i SEO-optimering af tekster. Du har et naturligt flair for at skrive fængende produktekster og elsker at jonglere med ord og formuleringer, så de passer ind i vores tone-of-voice om Anna & Claras vidunderlige verden på de respektive sprog.

Struktureret og positiv med indgående kendskab til tysk kultur
Som person er du positiv, struktureret og samarbejdsorienteret. Du besidder et naturligt drive og har en bred interesse inden for kommunikation og marketingtekster generelt. Du er glad for oversættelser, grammatik og har sans for den sproglige detalje, ligesom du har et indgående kendskab til Tyskland og tysk kultur, hvilket er afgørende for det tyske oversættelsesarbejde.

Praktiske oplysninger
Arbejdssted: Pakhusene på Aarhus Ø
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Snarest

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Malene Lund Jørgensen, Head of Communication & PR: [email protected]

Vi ser frem til at høre fra dig
Venligst upload din ansøgning med tilhørende CV og eventuelle relevante dokumenter hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os derfor retten til at lukke annoncen, når vi har den rette kandidat.

Bemærk venligst, at mailadressen udelukkende skal bruges til spørgsmål til jobbet, og at ansøgningspapirer skal uploades via vores rekrutteringssystem.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tolk", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tolk
  • Århus C
  • Torsdag den 02. september 2021

Lignende jobs

  • Tolk (freelance) i Hele Danmark

    Our company, [xxxxx], is a boutique consulting and data services company working with leading technology companies around the world.We are currently seeking research assis..
    • Tolk
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Tolk (freelance) i Hele Danmark

    We are building a large team of linguists/writers/professionals with a strong command of written Danish to train an AI model.You would be involved in different writing projects designed to trai..
    • Tolk
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tolke i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte tolk i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tolke.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tolke i Århus C over tid

Dato Alle jobs som tolke
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1