Driftsplanlægger Sjælland/Fyn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Vi kan ikke undvære dig i Danmarks mest spændende mobilitetsvirksomhed

Kunne du tænke dig at være med til at gøre os endnu bedre ved at håndtere det øgede behov for specialtransport ved at indgå i et team bestående af meget motiverede og dedikerede medarbejdere?

Du kommer til at arbejde med planlægning og mandskabsbehandling inden for minibus-drift, hvor du kan udvikle dig blandt fagligt stærke kolleger.

Dit arbejde består i:

  • Kørselsplanlægning - Løbende planlægning og driftsoptimering
  • Løse daglige driftsforstyrrelser, der opstår i en travl hverdag.
  • Du skal være vores chaufførers ”livline” og i tæt samarbejde, løse akut opståede problematikker.
  • Mandskabsplanlægning
  • Vedligeholdelse - af vores planlægningssystem og tilhørende software.

Du modtager grundig oplæring i alle arbejdsopgaver.

Din sejrsvilje er din motor og din vigtigste kvalifikation. Du skal kunne jonglere med flere sideløbende opgaver, og du er struktureret og proaktiv. Stillingen kræver en rolig og naturlig autoritet.

Du kan skabe gode relationer

En god driftsplanlægger kan tale med alle typer af mennesker samt skabe gode relationer. Det er en fordel med geografisk kendskab til Sjælland og Fyn, samt god erfaring med Excel.

Din nye arbejdsplads

Du får et udfordrende job i et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til nytænkning og initiativ. Vi har altid en positiv indstilling til arbejdet og fejrer gerne vores succeser. Vi ser diversitet og forskellighed som en styrke i forhold til at opnå de bedste resultater.

Din Arbejdstid vil primært ligge i tidsrummet klokken 06:00 til klokken 17:00 på hverdage. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Gode løn- og personaleforhold, herunder sundheds- og pensionsordning.

Er du klar til at søge jobbet?

Så tøv ikke med at ty til tasterne og send os en ansøgning. Du er også velkommen til at gribe telefonen, hvis du savner svar på nogle spørgsmål. Spørgsmål til stillingen besvares af Regionschef Anders Greve på tlf. 70705044

Mødested: Krogshøjvej 49, 2880 Bagsværd

Ansøgninger modtages på mail: [email protected] (henvis til Planlægger Sjælland/Fyn).

Der vil løbende blive afholdt ansættelsessamtaler.

Om os

HB-Care/Dantaxi er Danmarks store mobilitetsvirksomhed indenfor persontransport med bus- og taxidrift som de to vigtigste områder.

Vi er den førende og den største aktør inden for befordring af borgere med særlige behov, herunder handicappede, ældre og skoleelever. Vi er Danmarks største taxiselskab og tilbyder den bedste taxidækning og korteste fremkørselsstid.

Vi har mere end 90 års erfaring i at sikre vores kunder og brugere en tryg og personlig service. Vi er et aktivt led i den kollektive transport, og vores 1.800 taxier og 500 minibusser hjælper udsatte grupper i samfundet til at opnå kontakt med omverdenen. Både lokalt og regionalt gør vi en positiv forskel ved at benytte vores kompetencer inden for avanceret turtildeling med omtanke for mennesker og miljø.

Vi har regional administration i 15 byer fordelt over det meste af landet. Hovedkontoret ligger i Bagsværd ved København.


HB-Care/Dantaxi er inde i en rivende udvikling og består i dag af 550 chauffører til busdriften, 175 medarbejdere i administrationen og 6 mekanikere på egne værksteder. Derudover er flere end 1.000 selvstændige taxivognmænd tilknyttet. HB-Care/Dantaxi er en del af Moove Group A/S, der ejes af den tysk-svenske kapitalfond Triton.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Transport", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Transport
  • Bagsværd
  • Søndag den 15. maj 2022

Lignende jobs

  • Transport i Hedehusene

    Kalder alle erfarende chauffører i- og omkring Storkøbenhavn! [xxxxx] søger lige nu erfarende chauffør til leveringskørsler fra Hedehusene, rundt på Sjælland. Du vil sammen med et stort t..
    • Transport
    • Hedehusene
    Få mere info
  • Transport (elev) i Kastrup

    TRAFIKASSISTENT ELEVER TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Trafikassistent elever SAS Ground H..
    • Transport
    • Kastrup
    Få mere info
  • Transport (elev) i Kastrup

    LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Lufthavnsoperatør Lærlinge. SAS..
    • Transport
    • Kastrup
    Få mere info
  • Transport i Storkøbenhavn

    Kranchauffører til stor og lille kran søges.LUBI job søger på vegne af kunde, to engagerede chauffører; én til kørsel med lille kran og én til kørsel med stor kran, for en førende aktør inden for..
    • Transport
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte transport i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som chauffører
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1