Uddannelsesvejledningen i Brøndby søger grundskolevejleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Kan du understøtte udviklingen af livsduelige og fremtidsparate unge? Er du vejlederen, der kan vejlede unge til ungdomsuddannelse og fremtidens arbejdsmarked? Så er et job i Uddannelsesvejledningen Brøndby måske noget for dig.

Da vores kollega har søgt nye udfordringer, søger vi i uddannelsesvejledningen i Brøndby kommune en ny grundskolevejleder. I Brøndby er det vores vision at få flere unge til at lykkes med uddannelse og job. Det er en del af kommunens 2030 strategi, og derfor er uddannelsesvejledningen et højt prioriteret område.

Uddannelsesvejledningen i Brøndby består af fire grundskolevejledere, to ungevejledere og en specialvejleder. Uddannelsesvejledningen er organiseret under fagområdet Skoler, PPR og Uddannelsesvejledning, og uddannelsesvejlederne refererer til fagchef Jane Krog.

Din profil

Vi forventer, du har interesse for og erfaring med grundskolevejledning og en relevant uddannelse. Vi ønsker os en grundskolevejleder, der løbende vil dygtiggøre sig inden for vejledningsfaget – hvis du ikke allerede har diplom i vejledning, skal du have mod på at påbegynde det.

Du har en personlig og faglig profil, hvor du mestrer at stå for kollektiv vejledning i 7.-9. klasse og gerne holder oplæg foran større forsamlinger af forældre. I Brøndby kommune er der politisk vedtaget individuel vejledning af alle grundskoleelever i kommunens folkeskoler, så individuel vejledning er også en del af opgaven.

I din hverdag kommer du til at arbejde på Brøndbyvester Skole, der er en sekssporet skole under udbygning. Skolen har både almene og specialklasser, og grundskolevejlederen har vejledningsopgaver begge steder. Dine primære samarbejdspartnere på skolen er lærere og ledere i udskolingen. I vejledningsteamet mødes vi på tværs efter behov og har løbende sparring i hverdagen. Vi har et stærkt fagligt og socialt fællesskab, som vi prioriterer, også selv om vi sidder på forskellige matrikler.

Vi ønsker en uddannelsesvejleder, der:

  • er pædagogisk velfunderet og gerne med kendskab til arbejdet med unge med forskellige behov.
  • er god til at motivere og kommunikere med unge og deres forældre og er ekspert i at danne tillidsvækkende relationer til alle unge.
  • kan arbejde selvstændigt, struktureret også i en travl og udfordrende hverdag med omskiftelige opgaver.
  • mestrer tværfagligt samarbejde med skoleledere, lærere, psykologer, socialrådgivere mv.
  • er skarp til IT og hjemmevant i officepakken. Journalisering og fagsystemet UV-vej bliver desuden en central del af dit arbejde.
  • har interesse for at bidrage til at understøtte vejledningsindsatsen ved at udsøge og analysere relevante data om vejledningsindsatsen i fagsystemet og relevante databaser.

Dine arbejdsopgaver

Opgaverne vil spænde vidt og variere over tid. Du får dine egne selvstændige ansvarsområder - og kollegial support og sparring er en naturlig del af dagligdagen. Du skal varetage følgende:

  • Grundskolevejledning i form af kollektiv vejledning/undervisning, informationsmøder for forældre, samt individuel vejledning af unge.
  • Vejledning af unge, som har vanskeligt ved at vælge, påbegynde eller gennemføre en uddannelse – herunder unge i specialundervisningstilbud i samarbejde med specialvejleder.
  • Bidrage til databaseret viden og udvikling i samarbejde med administrationen.

Derfor skal du vælge os

Vi arbejder ud fra en karrierelæringstilgang, og ser det som vores vigtigste opgave at klæde unge på til at træffe personlige, kvalificerede uddannelsesvalg. Vi ønsker at give de unge et bredt fundament for at vælge og gennemføre uddannelse. Karrierelæring har været et fokuspunkt i en årrække, og vi har i den forbindelse udviklet en række nye tiltag, f.eks. særligt tilrettelagte vejledningsforløb, samarbejde med lokale virksomheder, erhvervspraktik, brobygnings- og introduktionsforløb på ungdomsuddannelser. Derfor er det vigtigt, at du har viden om ungdomsuddannelser og arbejdsmarkedsforhold, og har lyst til samarbejde med lokale virksomheder og ungdomsuddannelser.

Uddannelsesvejledningen er en del af den sammenhængende kommunale ungeindsats i Brøndby - KUI. Vi er organiseret efter en netværkstankegang, hvor alle relevante områder bidrager ind i den sammenhængende indsats. Vi udvikler løbende vores samarbejdsmodel, og uddannelsesvejledningen er en helt central part.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er fast, 37 timer pr. uge og med tiltrædelse pr. 1. marts 2022. Løn- og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte grundskolevejleder Mikkel Lassen på tlf. 31232844 eller fagchef Jane Krog på tlf. 21220405.

Læs mere om Brøndby kommune www.brondby.dk

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen

Ansøgningsfrist:

10. januar 2022 kl. 12.00

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Uddannelsesvejleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Uddannelsesvejleder
  • Brøndby
  • Mandag den 10. januar 2022

Lignende jobs

  • Uddannelsesvejleder i Valby

    Har du evner og mod på at være den, der løser mange forskellige vejledningsfaglige opgaver på en skole i rivende udvikling? Brænder du for at vejlede unge gennem deres uddannelse? Og vil du samtidi..
    • Uddannelsesvejleder
    • Valby
    Få mere info
  • Uddannelsesvejleder i Herlev

    Brænder du for, og har du kompetencer til, at vejlede unge inden for specialområdet og i ungdomsskoleregi? Kan du følge de unge op til de er 30 år, hele vejen til en ungdomsuddannelse eller et job .
    • Uddannelsesvejleder
    • Herlev
    Få mere info
  • Uddannelsesvejleder i København

    Vi udvider holdet og søger derfor en uddannelseskonsulent til at lede og udvikle vores efteruddannelsestilbud til ledige.Du får mulighed for at præge den konkrete udvikling af dit ansvar- og forret..
    • Uddannelsesvejleder
    • København
    Få mere info
  • Uddannelsesvejleder i Storkøbenhavn

    Vil du være med til at styrke psykologers faglige kompetenceudvikling og udvikle attraktive og fagligt inspirerende tilbud .
    • Uddannelsesvejleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som uddannelsesvejleder i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte uddannelsesvejleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal uddannelsesvejleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte uddannelsesvejleder i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som uddannelsesvejleder
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1