Genopslag - Faglig koordinator til Uddannelsesvejledningen i Ungecentret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Greve Kommune søger en faglig koordinator for et team af 9 uddannelsesvejledere og 2 ungeguides i kommunens Ungecenter. Du vil få ansvaret for den løbende faglige udvikling og sammen med den daglige leder, ansvar for driften af uddannelsesvejledningen i Greve Kommune.

Organisatorisk

Uddannelsesvejledningen er en del af den Kommunale Ungeindsats (KUI), som er forankret i et samlet Ungecenter på Greve Rådhus med 23 medarbejdere. Udover uddannelsesvejledningen består Ungecenteret af rådgivere og virksomhedskonsulenter på både social- og beskæftigelsesområdet for de 18-29 årige. Dette team har også en faglig koordinator, som vil blive din tætte kollega. Yderligere skal du være faglig leder for to ungeguides, som er ansat til at understøtte unge, der er udfordret i forhold til at komme i skole, uddannelse eller praktik.

Som faglig koordinator går du forrest i skabelsen af en fælles kultur, hvor vi har fokus på effekten for de unge. Dette løftes blandt andet ved en løsningsorienteret tilgang til de unge, og ved at samarbejde på tværs af fagområderne, for at skabe en helhedsorienteret indsats for og med de unge.

Faglig koordinators opgave og profil

Sammen med lederen af ungecenteret og faglig koordinator på beskæftigelsesområdet, skal du understøtte de daglige driftsopgaver. Du skal være visionær på vejledningsområdet og kunne se indsatsen ind i den tværfaglige kommunale ungeindsats. Målet er at skabe en sammenhængende og koordineret indsats for at få alle mellem 15 og 29 år i job eller uddannelse.

Som koordinator har du mulighed for at være en del af og få kollegial sparring, af det team af koordinatorer der er i Center for Job & Socialservice.

Det er vigtigt at du er stærk i relationer, har gode samarbejdskompetencer og blik for udvikling, da du har ansvaret for vejledningens kernefaglighed, udvikling af serviceniveau, metoder og vedligeholdelse af arbejdsgange. Derfor skal du have overblik og kunne navigere både internt og eksternt, f.eks. på uddannelsesinstitutioner, herunder sikre det løbende samarbejde og udvikling af FGU i samarbejde med KUI netværk i andre kommuner.

Du skal understøtte kvaliteten i medarbejdernes fagkompetencer og medvirke til at skabe synergi mellem de mange fagligheder i Ungecentret. Du skal kunne give sparring på faglige emner i forhold til den samlede vejledergruppe og den enkelte medarbejder.

For at sikre løbende indblik i vejledningsopgaven, vil du i udgangspunktet i et meget begrænset omfang, skulle fungere som vejleder på særlige skoler/opgaver.

Du kender reglerne på fagområdet, har stor fagligviden og erfaring med uddannelsesvejledningens opgaver, og det er en fordel, hvis du har kendskab til specialområdet.

Du skal medvirke til at systematisere og koordinere brugen af relevante IT-systemer og skal på baggrund af bl.a. Uno-IT data, bidrage til analyser og gennemførsel af effekt og resultatmål.

Dine personlige kompetencer

Du er målrettet, besidder stort gå på mod, er tydelig og går foran i forhold til vejledingsområdet. Du er en dygtig sparringspartner, er positiv og ser muligheder frem for begrænsninger.

Du kan have mange bolde i luften, og sikrer at alle lander i den rigtige kurv.

Du er tillidsskabende, inddragende, systematisk, beslutningskompetent og faglig kompetent.

Vi tilbyder

Du får en familievenlig, dynamisk og spændende arbejdsplads med hjælpsomme kollegaer og en uformel omgangstone. Vi brænder alle for vores arbejde, og glæder os til at tage imod dig. Vi er kendetegnet ved et godt kollegaskab, faglig sparring og en grundig oplæring af nye kolleger. Der er god plads til faglige diskussioner, refleksion og personlig udvikling.

Vi bor tæt på både motorvej og tog, tilbyder flextid og fleksibel fredag med mulighed for hjemmearbejde. Derudover har vi både kantine, kageordning og en aktiv personaleforening.

Ansættelse og vilkår

Stillingen er på 37 timer med ansættelse den 1. januar 2023.

Din løn forhandles efter gældende overenskomst med udgangspunkt i dine kvalifikationer

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Helle Thorning på telefon 43978035 eller jobcenterchef Mette Munk Sauvr på telefon 43978028.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 20. november 2022. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler mandag den 28. november 2022.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Uddannelsesvejleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Uddannelsesvejleder
  • Greve

Lignende jobs

  • Uddannelsesvejleder i Valby

    Har du evner og mod på at være den, der løser mange forskellige vejledningsfaglige opgaver på en skole i rivende udvikling? Brænder du for at vejlede unge gennem deres uddannelse? Og vil du samtidi..
    • Uddannelsesvejleder
    • Valby
    Få mere info
  • Uddannelsesvejleder i Herlev

    Brænder du for, og har du kompetencer til, at vejlede unge inden for specialområdet og i ungdomsskoleregi? Kan du følge de unge op til de er 30 år, hele vejen til en ungdomsuddannelse eller et job .
    • Uddannelsesvejleder
    • Herlev
    Få mere info
  • Uddannelsesvejleder i København

    Vi udvider holdet og søger derfor en uddannelseskonsulent til at lede og udvikle vores efteruddannelsestilbud til ledige.Du får mulighed for at præge den konkrete udvikling af dit ansvar- og forret..
    • Uddannelsesvejleder
    • København
    Få mere info
  • Uddannelsesvejleder i Storkøbenhavn

    Vil du være med til at styrke psykologers faglige kompetenceudvikling og udvikle attraktive og fagligt inspirerende tilbud .
    • Uddannelsesvejleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som uddannelsesvejleder i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte uddannelsesvejleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal uddannelsesvejleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte uddannelsesvejleder i Greve over tid

Dato Alle jobs som uddannelsesvejleder
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0