Uddannelseskonsulenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Engineer the Future søger to fagligt stærke og handlekraftige uddannelseskonsulenter til en styrket indsats over for børn og unge inden for naturvidenskab og teknologi.

Vil du være med til at øge elevers motivation og interesse for naturvidenskab og teknologi i grundskolen og gymnasiet? Og bidrage til at flere unge kan se sig selv som ingeniør, IT- eller naturvidenskabelig kandidat? I Engineer the Future vil vi gerne styrke vores indsatser over for børn og unge, og vi søger to nye kolleger, som vil sætte handling bag vores visioner.

Engineer the Future er Danmarks teknologiske alliance bestående af ca. 50 virksomheder, uddannelsessteder og interesseorganisationer. Vores mission er at øge antallet af unge, der tager en teknologisk eller naturvidenskabelig uddannelse og samtidig øge børn og unges naturvidenskabelige og teknologiske dannelse.

Vi arbejder med tre signaturaktiviteter: branding og studievalg med fokus på bl.a. nationale kampagner og karrierelæring, skolebesøgsordningen Book en ekspert, der sender kommunikationstrænede eksperter på besøg i grundskolen og på gymnasiet samt programmet Engineering i skolen og gymnasiet, som gennem engineering-metoden udvikler naturfagsundervisningen og undervisernes kompetencer i grundskolen og på gymnasiet.

Uddannelseskonsulent til gymnasieprojekter
Vi søger en fagligt dygtig uddannelseskonsulent, der vil blive projektleder på nogle af vores eksisterende projekter til gymnasiet og derudover udvikle Engineer the Futures kommende indsatser på gymnasieområdet. Det vil ske i samarbejde med dygtige kolleger i Engineer the Future, lærere og eksterne samarbejdspartnere.

Du bliver projektleder for Science og Engineering Cup (tidl. IDA Science Cup) og vores karrierelæringsindsats, ligesom du vil deltage i implementering og videreudvikling af Engineering i gymnasiet.

Det er afgørende for os, at der kan findes finansiering til vores projekter (både eksisterende og nye satsninger), og derfor kommer udarbejdelse af fondsansøgninger til at fylde en del og blive afgørende for, hvilke indsatser vi i sidste ende kan realisere.

Vi arbejder for at:

  1. Øge gymnasieelevernes motivation og interesse for naturfag gennem fx undervisningsforløb, events og rollemodeller på besøg i undervisningen.
  2. Øge antallet af unge som kan se sig selv på en naturvidenskabelig eller teknisk uddannelse gennem fx karrierelæringsaktiviteter og studievalgskampagner.

Den ideelle kandidat

  • har erfaring med undervisning i matematik eller naturvidenskabsfagene i gymnasiet.
  • har erfaring med udvikling af undervisningsmidler og/eller naturvidenskabelige events.
  • har arbejdet med unges studievalg og/eller karrierelæring i gymnasiet.
  • har et stort netværk i undervisningsverdenen med fokus på gymnasieområdet.
  • har erfaring med at skrive fondsansøgninger.
  • er en erfaren projektleder og kan navigere blandt mange eksterne aktører.
  • har lyst til at arbejde i et humørfyldt team, hvor vi hjælper hinanden og spiller hinanden stærkere.

Uddannelseskonsulent til Book en ekspert til grundskolen
Vi søger en projektleder med erfaring i at lede fondsprojekter og et godt netværk inden for uddannelsesverdenen til vores succesfulde signaturprojekt Book en ekspert til grundskolen.

Der er allerede lagt ambitiøse rammer omkring udviklingen af skolebesøgsordningen Book en ekspert over de næste to år, hvor vi bl.a. skal knække koden til virtuelle besøg, skabe didaktiske links mellem ekspertbesøg og undervisning samt udvikle Masterclasses til vores eksperter. Udover projektledelse vil du også være udøvende og selv være med til at udvikle og drive projektet.

Ud over at være projektleder for Book en ekspert skal du bidrage til implementering af Engineering i skolen samt styrke vores kommunikationsindsatser og events.

Det er afgørende for os, at der kan findes finansiering til vores projekter (både eksisterende og nye satsninger), og derfor kommer udarbejdelse af fondsansøgninger til at fylde en del og blive afgørende for hvilke indsatser, vi i sidste ende kan realisere.

Den ideelle kandidat

  • er en erfaren projektleder, sætter samarbejde højt og navigerer sikkert blandt mange eksterne aktører.
  • har erfaring med at styre fondsfinansierede projekter og skrive fondsansøgninger.
  • har et stort netværk på uddannelsesområdet – gerne indenfor naturvidenskab og teknologi.
  • er en dygtig kommunikator – i skrift og tale – og forstår at vinkle budskaber skarpt til målgruppen, både fagfolk og lægmænd.
  • har erfaring med at udvikle og arrangere events og workshops.
  • har lyst til at arbejde i et humørfyldt team, hvor vi hjælper hinanden og spiller hinanden stærkere
  • Det er en fordel, hvis du har undervisningserfaring fra grund- eller ungdomsuddannelser.

Om stillingerne
Du vil komme til at indgå i et velfungerende og dedikeret team med høj faglighed, som skal udvikle nye projekter og indsatser samt optimere på eksisterende i en organisation, hvor både opgaver og dagligdag er omskiftelig.

Vi er et engageret sekretariat, som består af ca.12 ansatte. Sekretariatet har til huse i Ingeniørforeningens (IDA) lokaler på Kalvebod Brygge i København. Vi samarbejder på tværs af landet med en række faggrupper og partnere på uddannelsesområdet og i erhvervslivet.

Vi ser gerne, at begge uddannelseskonsulenter starter hos os den 1. marts 2021. Du vil have opgaver på tværs af organisationen, men refererer til gruppeleder Marie Langskov.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst i huset.

Ansøgning
Søg stillingen via linket senest søndag d.10. januar 2020. Gør tydeligt opmærksom på hvilken stilling, du søger i toppen af ansøgningen.

I forbindelse med ansættelsessamtalen vil du blive stillet en mindre case. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Marie Langskov på tlf. 51307566 eller [email protected] fra d. 4. januar 2021.

Du kan læse mere om Engineer the future på http://engineerthefuture.dk, på Facebook, Linkedin og på twitter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Uddannelsesvejleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Uddannelsesvejleder
  • København V

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som uddannelsesvejleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte uddannelsesvejleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal uddannelsesvejleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte uddannelsesvejleder i København V over tid

Dato Alle jobs som uddannelsesvejleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0