Uddannelseskonsulent med klinisk indsigt og forståelse for pædagogik, Koncern IT Region...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du være med til at koordinere og udvikle kompetenceopbyggende aktiviteter i Sundhedsplatformen på tværs af Region Sjælland og Region Hovedstaden? Kan du motivere dine kollegaer og samarbejdspartnere, og har du kendskab til udvikling af undervisningsmateriale og formidling? Så er det måske dig, vi søger til en spændende stilling som uddannelseskonsulent.

Om jobbet
Du vil blive medansvarlig for at udvikle og producere undervisningsmateriale til brugernes løbende kompetenceudvikling i Sundhedsplatformen.

Jobbet giver dig en unik mulighed for at arbejde i spændingsfeltet mellem it, teknik og det kliniske arbejde på sygehusene – og du vil bidrage til at gøre en mærkbar forskel for klinikerne.

Dine nøgleopgaver

  • Sikre, styre og koordinere målrettet og brugervenligt materiale og produkter til målgrupperne i begge regioner
  • Fremstille undervisningsmateriale, hvorfor viden om og erfaring med skriftlig formidling og kommunikation er en klar fordel
  • Producere korte film, e-læring og udvikle det virtuelle træningsmiljø
  • Oversætte ændringer i systemet til et sprog, der er forståeligt i klinikken og målrettet de kliniske arbejdsgange
  • Deltage i projekter, regionale såvel som tværregionale, hvor kompetenceudviklingsaktiviteter i Sundhedsplatformen er omdrejningspunktet. Der vil derfor forekomme en del mødeaktivitet i København

Som uddannelseskonsulent skal du udvikle og udarbejde materiale målrettet klinikere til forskellige kompetenceopbyggende aktiviteter i Sundhedsplatformen. Du vil få stor indflydelse på udformningen af præsentationsmateriale til andres formidling, nyhedsbreve, drejebøger til e-læring samt øvelser i vores virtuelle træningsmiljø.

Produktionen af undervisningsmaterialet vil ske i tæt samarbejde med klinikere og andre kolleger i regionerne. En del af din rolle vil derfor også være at styre, koordinere og facilitere samarbejdet herom.

Om dig
Vi forestiller os, at du har klinisk erfaring. Derudover er det en fordel, hvis du har indsigt i Sundhedsplatformen og gerne kendskab til nedenstående områder, alternativt brænder du for at blive uddannet indenfor:

  • Anæstesi,
  • Beacon, (onkologi)
  • Optime, (operation)

Du har gerne erfaring med vejledning og undervisning af klinisk personale, er certificeret indenfor Sundhedsplatformen, er Superbruger, Sundhedsplatform nøgleperson/tovholder, eller registreringskonsulent.

Du har blik for klinikernes problemstillinger og forbedringsønsker, og du har lyst til at skabe overblik i patientdokumentationen på tværs af faggrupper.

Du trives med at sparre med mange forskellige faggrupper og har en positiv og anerkendende tilgang til dine omgivelser. Du deler gerne viden og opsøger input fra andre. Du formår at bringe dit personlige og faglige engagement videre i motivationen af kollegaer og samarbejdspartnere.

Du trives med at være en del af en politisk styret organisation og kan godt lide den dynamik, det skaber i hverdagen.

Du er:

  • Empatisk med god forståelse for den enkelte
  • God at tale med og god til at lytte til andre
  • Serviceorienteret og forstår vigtigheden i at kunne yde service på højt niveau
  • Du brænder for at blive en del af et team, hvor den vigtigste opgave i fællesskab er at skabe kompetenceudviklende tiltag indenfor Sundhedsplatformen
  • Positiv og fleksibel og ser muligheder frem for begrænsninger
  • Vant til at arbejde selvstændigt og struktureret og god til at prioritere dine opgaver
  • Du er vedholdende, hvilket er en styrke, når du skal problemløse på tværs af organisationen
  • God til at bevare roen og overblikket, også når vi har travlt

Om os
Uddannelse- & Superbrugersupport er forankret i Koncern ITs Helpdesk. IT Helpdesk består af tre teams, og vi er indgangen til Koncern IT i Region Sjælland. Vi yder fejl- og anvendelsessupport på kliniske og administrative systemer på tværs af regionen. Teamet Uddannelse- & Superbrugersupport understøtter i tæt samarbejde med den tilsvarende funktion i Region Hovedstaden regionens medarbejdere med kursusplanlægning, introduktionsundervisning af nyansatte, udvikling og planlægning af kompetenceopbyggende aktiviteter i Sundhedsplatformen.

Om koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 330 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores driftscenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejdstid og fritid.

Send en ansøgning

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og cv senest tirsdag d. 24. marts 2020 kl. 12.00.
Forventet ansættelsesdato er 1. maj 2020. Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte teamleder for Uddannelse og Superbrugersupport i IT Helpdesk Maria Berg på mobil: +45 20 11 15 35 og eller uddannelseskonsulent Julie H. Prüsse på mobil +45 22 97 96 20


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Uddannelsesvejleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Uddannelsesvejleder
  • Ringsted
  • Tirsdag den 24. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som uddannelsesvejleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte uddannelsesvejleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal uddannelsesvejleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte uddannelsesvejleder i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som uddannelsesvejleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0