Uddannelseskoordinator til 10. klasse og Gymnasieservice i Virksomheds- og uddannelsesservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

På NEXT Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.


Derfor søger vi en udviklingsorienteret, initiativrig og selvstændig uddannelseskoordinator til vores back office for 10. klasse og Gymnasieservice i Virksomheds- og Uddannelsesservice med fysisk placering i Ishøj.


Hvem er vi?


På NEXT har vi seks gymnasier og fem 10. klasser placeret i Storkøbenhavn. 10. klasse og gymnasierne administreres af medarbejdere i 10. klasse og Gymnasieservice, der både er placeret ude på de forskellige adresser (Fronter) og centralt placeret i Ishøj (Back Office). Medarbejderne har et tæt samarbejde, som vi forventer, at du vil kunne indgå i mange år frem.


En arbejdsdag i et levende skolemiljø med engagerede elever, kursister og personale, hvor faglig stolthed og smil er i højsædet. Helt overordnet vil du indgå som en del af Virksomheds- og uddannelsesservice, som håndterer erhvervsuddannelser, gymnasier, efteruddannelseskurser, 10. klasse og brobygning. Helt konkret vil du blive tilknyttet 10. klasse og Gymnasieservice. Både 10. klasse og Gymnasieservice er en stor sparringspartner til skolens pædagogiske områder, og vi arbejder derfor meget dynamisk både med langtidsplanlægning og med korte deadlines.



Som medarbejder i back office på NEXT tilbyder vi fleksible arbejdsforhold, hvor muligheden for hjemmearbejdsdage og flextid prioriteres højt.


Jobbet


Med reference til afdelingslederen for 10. klasse og Gymnasieservice får du ansvaret for, i samarbejde med de andre uddannelseskoordinatorer, at understøtte driften på både 10. klasse og en eller flere af vores gymnasieuddannelser. Du vil skulle arbejde i et team på tværs af et antal medarbejdere og sikre kvalitet i opgaveløsningen. Du vil skulle koordinere meget bredt, både internt i organisationen og også til eksterne interessenter. Du skal kunne trives i et meget dynamisk miljø, hvor evnen til at bevare det kølige overblik er i højsædet.


Udviklingsmæssigt står vi overfor at skulle udskifte vores studieadministrative system på gymnasieområdet og i forbindelse med denne proces, vil du sammen med de andre medarbejdere i Gymnasieservice skulle tilegne dig en masse ny viden i opstarten af et helt nyt IT-system. Det er derfor relevant, at du har erfaring med - og kan lide - at arbejde projektorienteret. Det er udslagsgivende, at du både vil udviklingsarbejde og den administrative del af arbejdet.


Primære arbejdsopgaver


  • sikre samarbejde inden for eget område med henblik på øget kvalitet, sparring på tværs og tilsikre den fælles opgaveløsning
  • koordinere tæt med skolens ledere omkring løsningen af de administrative opgaver på dit område
  • håndtering af eksamensplanlægning, ind- og udmeldelser, valgfag og studieretninger
  • gennemføre arbejdsopgaver inden for eget område i tæt samarbejde med teamet
  • kvalitetssikre arbejdsgange i samarbejde med lederen af 10. klasse og Gymnasieservice, samt relevante samarbejdspartnere internt, såvel som eksternt
  • deltage i udviklingsprojekter inden for eget område og den daglige drift i teamet.

Vi søger en profil, der


  • har en kontoruddannelse eller en anden relevant uddannelse
  • har gerne erfaring med administration af gymnasieuddannelser
  • er selvstændig, analytisk, initiativrig, handlekraftig og struktureret
  • er rutineret bruger af Microsoft Office og stærk i skriftlig kommunikation
  • er drevet af at arbejde med gode relationer på tværs af store organisationer og yder service med et smil og er åben og imødekommende
  • har erfaring med teamarbejde
  • vil udfordre ”plejer” og bidrage til at se på nuværende processor med henblik på optimering af disse.

Derudover er det en fordel, hvis du generelt er superbruger at IT og navigerer problemfrit i diverse administrative systemer.


Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og placeret i Ishøj. Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst.


Vi ønsker, at du begynder d. 1. december 2022 eller snarest muligt.


Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Ansøgning og kontakt


Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.


Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Asger Poulsen [email protected] eller på 20363875.


Om NEXT


NEXT – Uddannelse København har en mission om at uddanne til fremtiden med rødder i fortiden. Det gør vi med udgangspunkt i tre pejlemærker; at tænke og agere bæredygtigt, skabe en eksperimenterende og meningsfuld læringskultur og sikre kompetencer til at udvikle fremtidens samfund. Vores institution rummer over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser.


NEXT har tobaks- og røgfri skole- og arbejdstid. Læs mere på https://nextkbh.dk/roegfri-skole/.




Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Uddannelsesvejleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Uddannelsesvejleder
  • Storkøbenhavn
  • Søndag den 02. oktober 2022

Lignende jobs

  • Uddannelsesvejleder i Valby

    Har du evner og mod på at være den, der løser mange forskellige vejledningsfaglige opgaver på en skole i rivende udvikling? Brænder du for at vejlede unge gennem deres uddannelse? Og vil du samtidi..
    • Uddannelsesvejleder
    • Valby
    Få mere info
  • Uddannelsesvejleder i Herlev

    Brænder du for, og har du kompetencer til, at vejlede unge inden for specialområdet og i ungdomsskoleregi? Kan du følge de unge op til de er 30 år, hele vejen til en ungdomsuddannelse eller et job .
    • Uddannelsesvejleder
    • Herlev
    Få mere info
  • Uddannelsesvejleder i København

    Vi udvider holdet og søger derfor en uddannelseskonsulent til at lede og udvikle vores efteruddannelsestilbud til ledige.Du får mulighed for at præge den konkrete udvikling af dit ansvar- og forret..
    • Uddannelsesvejleder
    • København
    Få mere info
  • Uddannelsesvejleder i Storkøbenhavn

    Vil du være med til at styrke psykologers faglige kompetenceudvikling og udvikle attraktive og fagligt inspirerende tilbud .
    • Uddannelsesvejleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som uddannelsesvejleder i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte uddannelsesvejleder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal uddannelsesvejleder i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte uddannelsesvejleder i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som uddannelsesvejleder
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 5
26. juni 2024 4
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6