Administrativ uddannelseskoordinator, med klinisk vejleder uddannelse, til Uddannelsesteamet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Bliv en del af et voksende uddannelsesmiljø i Afdeling for Pleje og Omsorg

Vi er et uddannelsesteam bestående af to uddannelseskonsulenter og en afdelingsleder. Vi søger en administrativ uddannelseskoordinator med erfaring og lyst til koordinerende og administrative uddannelsesopgaver inden for kommunens sundheds- og ældreområde.

Opgaverne er mange og spænder vidt inden for SOSU-uddannelserne og sygeplejerskeuddannelsen. De indebærer blandt andet administrativ styring og koordinering i forbindelse med rekruttering til SOSU-uddannelserne, herunder ansættelser og optag, frafald under uddannelse, dokumentation af praktik- og klinikforløb, daglig rutinemæssig administration og registrering i driften af SOSU-uddannelserne og sygeplejerskeuddannelsen, medansvarlig for opfølgning på - og implementering af forandringer i uddannelserne, samt tilrettelæggelse og udvikling af praksisnær læring. Sparring med praktikken ift. elevuddannelse i distrikterne, koordinering og administration i forhold til sygeplejestuderende, m.m.

Vi følger elever og studerende tæt og deltager i uddannelsesopgaver i nært samarbejde med praksis.

Du brænder for:
  • at bidrage med din faglige erfaring og dine stærke pædagogiske, kommunikative og relationelle kompetencer på flere niveauer
  • at styrke den koordinerende faglige administrative indsats i forhold til SOSU-uddannelserne og sygeplejerskeuddannelsen
  • at arbejde systematisk og struktureret i den daglige administrative og koordinerende drift, så den kvalitetsmæssigt fremkommer forståeligt og korrekt.
  • komme med gode ideer til, hvordan vi kan optimere procedurer og rutiner i forhold til rekruttering, elevforløb og i samarbejdet med praksis.
  • at arbejde med uddannelse af fremtidens medarbejdere i den kommunale ældrepleje, og du har ambitioner om at være med til at styrke samarbejdet mellem praktik og skole
  • Du har en professionel tilgang til elever med udfordringer af faglig, social eller personlig karakter og møde elever og studerende med forskellige kompetencer og forudsætninger hvor de er. Du er empatisk, besidder god dømmekraft og er selvledende samtidig med, at du har flair for og kan lide administrativt arbejde


Du trives med:
  • at arbejde struktureret og systematisk, med mange deadlines - både selvstændigt og i tæt koordinering med kollegerne i uddannelsesteamet
  • en omskiftelig og uforudsigelig hverdag med mange bolde i luften.


Vi forestiller os, at du har en bred sundhedsfaglig erfaring og baggrund som professionsbachelor med videreuddannelse inden for vejledning og pædagogik. Gode mundtlige og skriftlige kommunikationskompetencer. Gerne undervisnings- og vejledningserfaring. Det vil også være en fordel, hvis du har noget administrativ erfaring.

Vi tilbyder:
  • mulighed for faglig og personlig udvikling
  • et arbejdsfællesskab med engagerede og hjælpsomme kollegaer
  • en afvekslende hverdag, hvor du selv planlægger dine arbejdsopgaver og har mulighed for at bruge alle dine kompetencer i løbet af en arbejdsdag.
  • en organisation, der vægter en høj grad af faglighed blandt vores medarbejdere, ligesom vi tilstræber størst mulig professionalisme og kvalitet i opgaveløsningen.
  • en åben, respektfuld og anerkendende omgangstone, hvor vi i tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere løser hverdagens udfordringer.


Stillingen er på 30 - 32 timer ugentligt og til besættelse senest 1. november 2021 eller snarest muligt. Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til gældende overenskomst.

Har opslaget skærpet din nysgerrighed og givet dig lyst til at blive en del af Vordingborg Kommunes voksende uddannelsesmiljø, så send en ansøgning senest den 15. september 2021.

Vi afholder samtaler d. 23. september 2021.

Vil du høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for uddannelse og udvikling Charlotte Nielsen tlf.nr. 21 69 94 42, mail [email protected] .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Uddannelsesvejleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Uddannelsesvejleder
  • Vordingborg
  • Onsdag den 15. september 2021

Lignende jobs

  • Uddannelsesvejleder til Uddannelsesvejledningen i ...

    Danmarks sejeste vejlederteam søger en ny engageret kollega til at varetage uddannelsesvejledning af elever i grundskoleregi. Vejledningsopgaverne består af individuel og kollektiv vejledning af fo..
    • Uddannelsesvejleder
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Uddannelseskonsulent til BUPL

    BUPL Sydøst og BUPL Midtsjælland søger en uddannelseskonsulent, der skal gøre BUPL synlig på uddannelsesstederne. Tiltrædelse 1. december eller hurtigst muligt. Vil du være med til at gøre BU..
    • Uddannelsesvejleder
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som uddannelsesvejleder i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte uddannelsesvejleder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal uddannelsesvejleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte uddannelsesvejleder i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som uddannelsesvejleder
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1