Værtskab i verdensklasse! Livredder og holdtræningsinstruktør i vand og på land

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Danmarks måske mest energiske team søger en ny kollega i en hverdag med gang i!
Vi har brug for en ny kollega, som inden for kort tid er klar til at hoppe i livredderuniformen og bidrage og tage ansvar som bl.a. vandholdsinstruktør, saunagusmester, rengørings-, salgs- og servicevært i målet om værtskab i verdensklasse for vores mange glade gæster.

Kan du se dig selv i en dynamisk hverdag hvor fart over feltet er helt normalt og hvor det handler om at skabe oplevelsesrige fritidsaktiviteter og gode minder for vores gæster i deres arbejde og fritid?
Hvis du har det lige som os, at kun det bedste godt nok, når det kommer til værtskab for vores gæster, kan vi tilbyde dig arbejdspladsen, hvor kvalitet, fællesskab og sikkerhed går forrest!

Vi forventer, at du er indstillet på at arbejde selvstændig med værtskab og vedligeholdelse af vores faciliteter, som bl.a. er svømmehal, mødelokale, motionscenter, wellnessafdeling og tilhørende bade- og omklædningsafdelinger.

Vi har brug for, at du hurtigt kan mestre rollen som holdinstruktør foran mange mennesker på forskellige hold, i høj afveksling med anlæggets mange andre serviceopgaver.

Du skal bestå en livredderbassinprøve før du ansættes. Prøven afvikles hos os.

Du vil indgå i en 37 timers arbejdsuge, hvor du får en vagtplan med uger af både dag- og aftenvagter samt faste weekendvagter hver 4. uge. Det forventes at du kan trives i en sådan arbejdstidsplan.

Vi tilbyder synlig og koordinerende ledelse, samt stor medinddragelse i den daglige planlægning og opgavefordeling og vi forventer at du bidrager med en initiativrig og engageret tilgang i alle arbejdsgange. Vi sætter en stor ære i at udvikle vores fællesskab og fælles kompetencer i målet om at skabe og fremme mest muligt for vores gæster og organisation.

-Så hvis sætninger som: "Den klarer jeg da lige!", eller: "Dagen blev ikke som forventet og præcis derfor blev det en god dag!", ikke er langt fra dit mindset, så læs videre!

Stillingens primære funktioner:

  • Daglig varetagelse af rengørings- vedligeholdelse og serviceopgaver
  • Livreddervært med varetagelse af dagligt opsyn af vores bassiner
  • Frontperson og ambassadør for positiv formidling af anlæggets faciliteter og retningslinjer
  • Medansvarlig i kvalitetssikring og optimering af daglige mål og opgaveløsning
  • Udførsel af godt værtskab og god service
  • Instruktør på hold
  • Basis vandbehandling


Du vil i opstarts- og oplæringsfasen skulle gennemføre vores oplæringskørekort for en sikker og tryg introduktion til alle vores arbejdsgange. Du vil hurtigt få selvstændigt ansvar for individuel opgaveløsning hvilket koordineres i samarbejde med kollegaer og ledelse.

OM DIG!
Du har et godt kendskab til servicesektoren. Din baggrund ift. tidligere erhvervserfaring er ikke så afgørende. Dét der er afgørende, er dét du kan og dét du vil, som er følgende:

  • Du beskrives af din omverden som en glædesspredende person
  • Du mestrer positiv professionel formidling bl.a. ifm. konflikthåndtering
  • Du kan tage et stort ansvar og bevare det kølige overblik særligt i livreddende situationer, hvor du udgør sikkerheden for vores gæster
  • Du brænder for at lave saunagus, samt at levere holdtræning i svømmehallen. Derfor er det vigtigt, at du har det godt med at være i et varmt og afvekslende arbejdsmiljø
  • Du er kvalitetsbevidst omkring hygiejne, rengøring og brænder for proaktivt at ajourføre dig med ny viden
  • Du har forståelse for hvordan din adfærd og kommunikation kan påvirke dine omgivelser og andres menneskers adfærd
  • Du evner at forholde dig professionelt og konstruktivt til den feedback du modtager fra din omverden
  • Du trives ved at være en del af noget større samt at samarbejde og koordinere opgaver i fællesskab med andre
  • Du er også typen der tager "en" for holdet
  • Du trives ved at have skiftende arbejdstider: Dag, aften samt hver 4. weekend
  • Du har gode danskkundskaber både i tale og skrift og du kan gerne formulere dig mundtligt på engelsk (sidst nævnte er ikke et krav)
  • Du er muligheds- og løsningsorienteret og du evner at sætte din egne behov til side for fællesskabet
  • Du er nysgerrighed på at udvikle dine kompetencer og tilegne dig nye færdigheder

Lidt om os
I Glostrup Idrætsanlæg har vi en rar atmosfære, hvor målet er, at vores gæster altid bliver mødt af et godt værtskab og solid service. Teamet du vil blive en del af hedder AquaTeamet, hvor værdier som: Kvalitetssikring, sikkerhed, loyalitet, gensidig respekt, hjælpsomhed, venlighed og mødepligt er en fat del af kulturen og hverdagen.

Ingen dage er ens os hos og derfor er det vigtigt, at du kan trives i afvekslende arbejdsdage. Hverdage består ofte af: Basis vandbehandling, holdtræning foran mange mennesker, bassinsikkerhed og -værtskab i svømmehallen, rengøring, salg og service i vores billetsalg og wellnessværtskab. Mange af vores basis service- og rengøringsopgaver udføres på dagligt/ugentligt frekvens og derfor er det også vigtigt, at du kan se dig selv i en sådan struktur.

Glostrup Svømmehal er en del af Glostrup Idrætsanlæg, som hører under Glostrup kommune. Glostrup Svømmehal er en af førende svømmehaller og som gerne går forrest i branchen, når det gælder skønt og rent badevand. Vi går aldrig på kompromis med vores vandkvalitet og for år tilbage blev vi landskendte for måden vi vejleder vores gæster i, hvordan vi i fællesskab opnår rent og lavkloret vand til gavn for badeoplevelsen og ikke mindst miljøet.

Vi har mange tusinde gæster igennem anlægget hver uge og vi gør en dyd ud af skabe stjernestunder og høj oplevelsesværdi for alle, som besøger os.

Du vil få en arbejdsplads, hvor din rolle og bidrag til stabil drift bliver afgørende og betydningsfuld for anlæggets omtale og omsætning. Vi benytter i høj grad de sociale medier, hvorfor det forventes at du også har lyst til at medvirke i markedsføring og branding af vores faciliteter og "fritidsvibes" til vores mange følgere på vores SoMe platforme.

Du kan læse mere om Glostrup Idrætsanlæg på: http://fritid-glostrup.dk/ og på: https://www.facebook.com/GlostrupIdraetsanlaeg

Løn og ansættelsesvilkår:
Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesforhold jf. overenskomst med FOA.

Stillingen er på 37 timer i gennemsnit pr. uge. Lønforhandling er individuel. Glostrup Kommune indhenter børne- og straffeattest.

For yderlige oplysninger: [email protected] – Att.: Heidi Mortensen

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse via det digitale ansøgningslink. BEMÆRK: Vi modtager kun ansøgninger DIGITALT via ansøgningslinket.

Afholdelse af samtaler sker løbende

Ansættelses: Snarest muligt

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ea20008b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ufaglært", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ufaglært
  • Glostrup
  • Fredag den 16. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ufaglærte i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte ufaglært i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ufaglærte.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ufaglærte i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som ufaglærte
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1