Livredder og gusmester

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

LIVREDDER OG GUSMESTERHAR DU LYST TIL AT VÆRE LIVREDDER OG GUSMESTER I EN TURISTVIRKSOMHED, HVOR KUNDER ER GÆSTER, MEDARBEJDER ER VÆRTER, OG HVOR GÆSTESERVICE ER OMDREJNINGSPUNKTET FOR MOTIVATION OG ENGAGEMENT - SÅ ER DET MÅSKE LIGE DIG VI STÅR OG MANGLER?

Lige nu søger vi en livredder til vores livredderteam i Skallerup Seaside Resort.

Som livredder ser vi gerne, at du er vild med vand, udadvendt og positiv indstillet. Du skal have flair for kundeservice, og være super motiveret for at give vores gæster en god og tryg oplevelse, når de besøger vandland. Ligeledes skal du aktivt bidrage til et rent og pænt vandlandsmiljø. Du kan forvente en til tider travl hverdag, i et miljø med en uformel omgangstone, og et stærkt sammenhold blandt kollegaerne, og på tværs af afdelingerne.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

  • Åbning og lukning af svømmehal/vandland
  • Opsyn med gæster
  • Vandprøver af vores bassiner
  • Saunagus
  • Opsyn med omklædningsrum

Du vil blive grundigt oplært i alle ovenstående opgaver, og du vil efter tiltrædelses skulle tage Bassinlivredderprøven fra Dansk Svømme Union i Skallerup.

Din profil:
Stillingen som livredder er på 35 timer om ugen. Vi forventer at du er mødestabil, fleksibel, har overblik og kan holde hovedet koldt i selv pressede situationer. Da vi er placeret i yderste klitrække, er det derfor nødvendigt, at du har adgang til transport, da der ikke jævnligt går offentligt transport helt ud til os. Skallerup Seaside Resort har åbnet 365 dejlige dage om året, og derfor er det vigtigt, at du kan arbejde både dag og aften. Dine vagter vil primært ligge i hverdagen, hvor du vil indgå i et team bestående af tre fastansatte.

Ansøgning:
Send din ansøgning samt CV til [email protected] hurtigst muligt, ansøgningen skal mærkes med ”livredder” - der vil blive afholdt samtaler løbende. Vi behandler de fremsendte oplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Læs mere om, hvordan de informationer, du videregiver til Skallerup opbevares og behandles, når du søger job hos os. Tiltrædelse den 1. juli 2021, med oplæring inden opstart. Der vil blive indhente børneattest i forbindelse med tiltrædelse af stillingen.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakt Søren Christensen på tlf.: 2156 8637

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ufaglært", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ufaglært
  • Hjørring
  • Fredag den 18. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ufaglærte i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte ufaglært i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ufaglærte.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ufaglærte i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som ufaglærte
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1