Teknisk Servicemedarbejder til team Holeby/Rødby/Rødbyhavn og Søllested

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødby

Trives du i en omskiftelig hverdag og motiveres du af, at gøre en forskel? Ønsker du at bidrage til opgaveløsninger på en positiv måde, og er du 100-meter-mester i samarbejde? Så er det nu du skal søge, hvis du vil være teknisk servicemedarbejder hos os i Teknisk Service i Lolland Kommune!

Hvem er vi?
Teknisk Service er en afdeling i sektoren ”Service og Bygninger”, som er i en spændende udvikling. De primære arbejdsområder er indvendig vedligeholdelse, vedligeholdelse af udenoms arealerne, tekniske installationer, vinterberedskab, vedligeholdelse af inventar samt mindre flytte- og serviceopgaver. Teknisk Service er kendetegnet ved at have stabile og engagerede medarbejdere.

Teknisk Service udfører opgaver på de ejendomme, som ejes af Lolland Kommune og som ligger placeret i hele Lolland Kommune. Organisatorisk er Teknisk Service opdelt i 6 teams og det er i Team Holeby/Rødby/Rødbyhavn og Søllested, der er en stilling ledig. Der er 8 kollegaer i teamet, hvoraf den ene er planlægger for teamet.

Teknisk Service arbejder efter værdierne i Lolland Kommune, som bygger på ”Tillid, åbenhed, fairness og kompetence”, og derfor sætter vi en ære i, at kunne tilbyde gode jobs i Teknisk Service.

Du vil få en inspirerende og travl hverdag med mange forskellige opgaver, som løses individuelt og i teamet. For det meste vil dit arbejdssted vil være på Rødby Skole, hvor du sammen med dine kollegaer skal løse opgaverne på flere matrikler. Dine primære opgaver, vil være vedligeholdelse af grønne områder/udearealer. Der vil også være opgaver inden for drift/vedligeholdelse af bygninger samt mindre flytte-og serviceopgaver.

Som teknisk servicemedarbejder vil du skulle være medvirkende til at skabe de bedste rammer for de institutioner, som har til huse i de bygninger, der serviceres af Teknisk Service.

Dine kvalifikationer
Vi ser gerne, at du har en uddannelse som ejendomsservicetekniker og/eller lignende.

Derudover har du:

  • erfaring inden for drift og vedligehold af bygning og tekniske installationer
  • interesse inden for grønne områder og udearealer
  • gode evner til at udføre håndværksmæssige opgaver
  • kompetence til at kunne agere i de rammer, som organisationen arbejder i
  • gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • kørekort min. kategori B

Vi forventer, at du er ansvarsbevidst, robust og handlekraftig, samt at du er fleksibel, har en positiv tilgang og trives med en stor kontaktflade.

Læs yderligere om stillingen i Job- og stillingsprofil for teknisk servicemedarbejder.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der medfølger flere fordele ved at være ansat i det offentlige som fx overenskomstforhandlet løn, gode pensionsordninger, 6. ferieuge, særlig feriegodtgørelse, barsel med løn, 2 årlige omsorgsdage pr. barn under 7 år og overenskomstbestemte seniordage.

Stillingen er på 37 timer med ansættelse pr. 1. maj 2022.

Der indhentes straffe- og børneattest på den personen, som tilbydes stillingen.

Ansøgningsproces
Ansøgningsfristen er 20. marts 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 12 og 13.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingsopslaget, eller blot vil vide mere, er du velkommen til at kontakte planlægger Michael Dan Hansen på telefon 22887763 eller teamleder Lotte Lem på telefon 51408184.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ufaglært", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødby.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ufaglært
  • Rødby
  • Søndag den 20. marts 2022

Lignende jobs

  • Ufaglærte søges til nedrivning i Aarhus

    Vores kunde har meget travlt. Derfor søger vi nu flere ufaglærte medarbejdere til kortere nedrivningsvikariat i Aarhus. Vores forventninger til dig: Du er fysisk robust Du har måske hånd..
    • Ufaglært
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Ufaglærte søges til nedrivning i København

    Vores kunde har meget travlt. Derfor søger vi nu flere ufaglærte medarbejdere til længere nedrivningsvikariater i København. Vores forventninger til dig: Du er fysisk robust Du har måske..
    • Ufaglært
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Fastansat bådfører til Redningsstation Gedser

    Brænder du for at gøre en forskel og hjælpe andre mennesker i nød? Så er det måske dig vi søger som fuldtidsansat bådfører ved Redningsstation Gedser.Om osKystredningstjenesten udfører hele..
    • Ufaglært
    • Gedser
    Få mere info
  • Medarbejder til epoxy arbejde

    Vi søger til ansættelse hurtigst muligt medarbejdere med Epoxy certifikat. Du vil blive tilknyttet en af vores gode faste kunder på Syd Sjælland, men arbejdet foregår på Femeren og vil..
    • Ufaglært
    • Rødby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ufaglærte i Rødby

Herunder ser du udviklingen i udbudte ufaglært i Rødby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ufaglærte.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ufaglærte i Rødby over tid

Dato Alle jobs som ufaglærte
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1