Livreddere til hyggelig svømmehal i Værløse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Som livredder i Værløse Svømmehal bliver du en del af et engageret M/K team og afslappet miljø, hvor vi løfter i flok. Vi søger to ekstra livreddere med faste vagter på hhv. 22,5 og 20 timer om ugen og mulighed for at supplere med flere vagter over ugens 7 dage året rundt. Opgaverne er alsidige med primær fokus på sikkerhed, kundeservice og vedligeholdelse af dameomklædningen.
Du må meget gerne søge stillingen, selvom du ikke er uddannet livredder. Det er en fordel, hvis du er en habil svømmer, har en positiv energi og lyst til fysisk udfoldelse – så kan du tage livredderprøven hos os. Din kommende arbejdsplads er en aktiv og populær svømmehal, der bliver brugt flittigt af klubber og offentlige gæster.

Opgavebeskrivelse
Forstil dig at arbejde i et miljø med badeglade gæster og hyggelige kolleger i en smukt beliggende svømmehal - endda i så afslappet tøj som shorts, t-shirt og sandaler året rundt. Værløse Svømmehal har brug for dig, der enten vil nøjes med 21 faste timer om ugen eller supplere med flere timer, hvilket vil være helt op til dit aktuelle ønske og behov for ekstra indtjening.
Vil tilbyder:

  • nødvendig oplæring, hjælp til at gennemføre prøven som livredder og tilbud om kurser efter interesse og behov.
  • en arbejdsplads med fleksibilitet, rummelighed, afslappet miljø, humoristiske og hjælpsomme kolleger.
  • trygge arbejdsforhold med god løn inkl. tillæg aften/weekend som ansat i Furesø Kommune.

Kvalifikationer
Vi er interesseret i at høre fra dig uanset alder og baggrund, hvis du kan genkende dig selv i relation til at:
  • have et godt overblik, servicere med et smil og etablere en positiv kontakt til svømmehallens brugere og kolleger.
  • tage selvstændige initiativer, være aktiv, udadvendt og samarbejdsvillig.
  • holde opsyn med de badende, gøre rent, sikre overholdelse af sikkerheden og fremme ordensreglerne for Værløse Svømmehal.
  • give brugere relevant oplysning, vejledning i brug af svømmerekvisitterne og indgå i vores tilbud om Aqua De-Stress i wellnessafdelingen.

Om Værløse Svømmehal
Værløse Svømmehal rummer plads til alle uanset alder og evt. udfordringer. Hallen er delt op i to afdelinger - selve svømmehallen med soppebassin, aktivitetsbassin, 25 m bassin, omklædningsrum med sauna og en wellnessafdeling med varmtvandsbassin, sauna og tylarium. Vi har også en hyggelig café, dejligt behandlerrum og lækre events året rundt.
Der er i gennemsnit 15.000 besøgende om måneden – flest offentlige gæster men også klubsvømmere og skole-/institutionsbørn. Vi har åbent 360 dage om året.

Lønforhold
Dine løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst mellem FOA og Kommunernes Landsforening som ansat i Furesø Kommune. Som livredder indgår man som Teknisk servicemedarbejder og lønnes pr. 1. januar 2020 med løntrin 16, svarende til ca. 146 kr. i timen plus tillæg for arbejde efter 17 og i weekender og på helligdage.

Ansøgningsfrist
28. juni med forventet ansættelse pr. 1. august 2022 eller hurtigst muligt.

Vil du vide mere?
Så er du velkommen til at kontakte leder Suzy Coombs på tlf. 7216 4136 fra kl. 9-16 eller på mail [email protected]
Læs mere om svømmehallen her: www.vaerlosesvommehal.dk

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ufaglært", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ufaglært
  • Værløse
  • Tirsdag den 28. juni 2022

Lignende jobs

  • Ufaglært i Hele Danmark

    Vores kunde har meget travlt. Derfor søger vi nu flere ufaglærte medarbejdere til kortere nedrivningsvikariat i Aarhus. Vores forventninger til dig: Du er fysisk robust Du har måske hånd..
    • Ufaglært
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Ufaglært i Frederiksværk

    Brænder du for at gå forrest i at skabe nye omgivelser i København? Så læs med her. Hos [xxxxx] Søger vi netop nu 4 asbest-kursus certificeret nedrivere til at arbejde i minimum 2 år på..
    • Ufaglært
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Ufaglært i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Ufaglært
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Ufaglært i Hele Danmark

    Vores kunde har meget travlt. Derfor søger vi nu flere ufaglærte medarbejdere til længere nedrivningsvikariater i København. Vores forventninger til dig: Du er fysisk robust Du har måske..
    • Ufaglært
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ufaglærte i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte ufaglært i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ufaglærte.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ufaglærte i Værløse over tid

Dato Alle jobs som ufaglærte
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0