Ungarbejder (Under 18 år) til kundeservice, 8 timer pr. uge, Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SV



    HVEM ER DU?

    Vi søger lige nu kolleger under 18 år til bl.a. at sørge for, at der altid er kundevogne. Din baggrund kan være mangeartet, du har måske haft et fritids job før. Det kan også være, at dette vil blive dit første. Det vigtigste er, at du:

    • Har afsluttet 9. klasse og er fyldt 16 år
    • Trives med rutineprægede opgaver
    • Er grundig og har sans for detaljen, men formår stadig at arbejde effektivt og hurtigt
    • Kan lide at tage fat, og du kan løse opgaver selvstændigt

    HVAD DU SKAL LAVE – DAG FOR DAG

    Som servicemedarbejder er din fornemste opgave at gøre det hurtigt, nemt og positivt at handle i IKEA. Ved at sørge for, at de rette hjælpemidler altid er tilgængelige for vores kunder – både inde og ude. På den måde er du med til at skabe en god oplevelse for alle varehusets mange kunder.

    Din primære arbejdsopgave er at sørge for, at der altid er kundevogne, fladvogne, blyanter, gule poser og målebånd til rådighed for vores kunder. Andre forefaldende arbejdsopgaver, der bidrager til en god kundeoplevelse, vil også forekomme herunder f.eks. at hjælpe kunder på vej i varehuset samt oprydning.
    Selvom der anvendes hjælpemidler, kræver jobbet, at du har en god fysik og kan lide at have et fysisk arbejde, da vi skubber og flytter mellem 500 og 2000 kunde- og fladvogne i løbet af en vagt. Derudover er det også vigtigt, at du kan lide at arbejde udendørs på alle tider af året, da en stor del af arbejdet vil foregå udenfor.

    SAMMEN SOM ET TEAM

    Som servicemedarbejder er du en del af varehusets kundeserviceafdeling, der er en afdeling, der byder på mange forskellige opgaver i en travl hverdag. Som servicemedarbejder får du ca. 10 kollegaer og et rigtig godt kollegialt sammenhold, hvor vi altid står sammen om at løse hverdagens opgaver. Vi kommer alle fra forskellige baggrunde, og der er derfor plads til at være lige den, du er. Sammen hjælper vi hinanden med at skabe en bedre hverdag for hinanden og vores kunder

    HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP? LAD OS TALE MED HINANDEN!

    Du er velkommen til at kontakte Teamleder, Jennifer Fredsgaard på [email protected] ved spørgsmål. Vi modtager udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem og ikke via e-mail.

    VIL DU VÆRE MED I VORES FÆLLESSKAB?

    • Stillingen er på 8 timer pr. uge i gennemsnit
    • 1-2 eftermiddags-/aftenvagter på hverdage i tidsrummet 16.00-20.30 og hver 2. weekend både lørdag og søndag i tidsrummet 09.00-20.30
    • Løn efter HK’s butiksoverenskomst
    • Opstart pr. 1. april



DERFOR BLI'R DU HELT VILD MED OS

Fra de dybe skove i Sverige har vi udbredt vores kultur og værdier til hele verden. I hjertet af vores sortiment er vores smukke boligindretningsprodukter og -løsninger, som er fremstillet med tanke på miljøet, og som når ud til millioner af kunder. I hjertet af vores virksomhed er vores fantastiske medarbejderne, der repræsenterer mangfoldighed i alle dens facetter, og som har en passion for livet derhjemme. Vi bidrager alle sammen med vores unikke personligheder, og vi ønsker at vokse og udvikle os sammen. Vores vision, "At skabe en bedre hverdag for de mange mennesker", inspirerer og vejleder os i alt, hvad vi gør. Det er IKEA.

HVAD VI ALLE SAMMEN HAR TIL FÆLLES

  • Vi udlever vores værdier
  • Vær dit unikke selv, samtidig med at du respekterer og inkluderer andre
  • Passion for boligindretning
  • Du præsterer og leverer, samtidig med at du lærer og udvikler dig
  • Og har det sjovt!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ungarbejder", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ungarbejder
  • Aalborg SV

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ungarbejdere i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte ungarbejder i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ungarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ungarbejdere i Aalborg SV over tid

Dato Alle jobs som ungarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1