Afdelingsdyrlæge i Forsvarets Sanitetskommando

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Kunne du tænke dig en anderledes og spændende hverdag i en militær stilling som afdelingsdyrlæge i Forsvaret?

En nyoprettet fuldtidsstilling som afdelingsdyrlæge ved Force Health Protection afdelingen i Brabrand ønskes besat snarest muligt.

Om os

Forsvarets Sanitetskommando (FSK) er den del af Forsvaret, som varetager Forsvarets sundheds- og sanitetstjeneste. Forsvarets Sanitetskommando udvikler og rådgiver Forsvaret om sundhedstjeneste, sanitetstjeneste og militær fysisk træning samt står for driften af infirmerierne. Derudover foretager vi sundheds- og sanitetsfaglige inspektioner, udfører sundhedsfaglige trusselsvurderinger og definerer de militære fysiske krav. Endvidere er Forsvarets Sanitetskommando ansvarlig for rekruttering og uddannelse af Forsvarets sundhedsfaglige personel, som tager hånd om vores soldater i nationale og internationale operationer og på de danske infirmerier. Igennem løsningen af disse opgaver, sikrer Forsvarets Sanitetskommando soldatens helbred.

Force Health Protection afdelingen er en del af Forsvarets Sanitetskommandos stab i Sødalsparken i Brabrand.

Om stillingen

Vi arbejder inden for et meget bredt fagområde, og er aktuelt et team på fire, med stabsdyrlægen som afdelingschef.

Arbejdsområdet har et overordnet fokus på sygdomsforebyggelse, smitteminimering og det veterinærfaglige område i Forsvaret.

Alle fem militære dyrlægestillinger er placeret i afdelingen, hvilket optimerer den faglige sparring og muligheden for et meget varieret arbejdsområde. Vi støtter og inspicerer Forsvarets operative enheder, hvorfor en væsentlig del af arbejdet foregår i det operative miljø.

Du deltager i den veterinære sagsbehandling og er en del af den veterinære kontrol- og inspektionsvirksomhed, såvel nationalt som i Forsvarets internationale missioner. Der er udviklings-, rådgivnings-, inspektions- og undervisningsopgaver tilknyttet stillingen.

Vi har tydeligt fokus på smitteminimering, da mange af Forsvarets aktiviteter foregår i områder, hvor alvorlige sygdomme hos mennesker, dyr eller planter forekommer. Fødevaresikkerhed, vand- og felthygiejne er ligeledes en væsentlig del af vores rådgivnings- og inspektionsområde.

Generel sygdomsforebyggelse i Forsvaret og især for Forsvarets udsendte, er et prioriteret arbejdsområde, hvor læger, sygeplejersker og dyrlæger samvirker om den optimale sygdomsforebyggelse. At udarbejde sundhedsfaglige trusselsvurderinger samt efterfølgende faglig rådgivning til Forsvarets aktuelle missioner, er også en del af jobbet.
Sygdomsforebyggelse betegnes i vores system Force Health Protection og er i store træk sammenligneligt med One Health, dog med en specifik militær vinkling.

For at optimere forståelsen af den arbejdsmæssige kontekst, vil du i den første periode gennemgå et uddannelsesforløb for styrkelse af din militær-veterinære forståelse, afhængigt af dine prækvalifikationer.

Der skal forventes en rejseaktivitet på 4 – 8 uger årligt, såvel nationalt som internationalt.

Om dig

Vi forventer, at du har flere års erfaring som dyrlæge og et forudgående kendskab til Forsvaret vil være en fordel.

Endvidere er det ønskeligt, at du har erfaring fra såvel klinisk praksis som det fødevarehygiejniske område. Sagsbehandlererfaring vil ligeledes være ønskeligt.

Da du bliver en del af en mindre, men faglig stærk enhed, er det vigtigt for os, at du er fagligt engageret, og god til at samarbejde på tværs af faggrænser.

Ligeledes at du kan håndtere pres, er nytænkende og formår at kommunikere klart og tydeligt, både skriftligt og mundtligt.

Det er ønskeligt, at du har undervisningserfaring og gode sprogkundskaber i engelsk.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en militær stilling med et ansættelsesområde, der omfatter Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Det daglige tjenestested er i Brabrand.

Ansættelsen sker på individuel kontrakt, og lønnen forhandles individuelt efter kvalifikationer. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning med et pensionsbidrag på 17,1% af den forhandlede løn.

Ansættelsen er betinget af, at du kan opfylde Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandvurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Forsvarets veterinærinspektør, stabsdyrlæge Niels Kristian Nielsen på telefon 7281 8080 eller på mobil 2061 3184.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Charlotte Møller Nielsen på telefon 7281 9182.

Ansøgningsfristen er 20. september 2022. Vi forventer at holde samtaler den 26. september 2022.

Vi beder dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Veterinær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Veterinær
  • Brabrand
  • Tirsdag den 20. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som veterinærer i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte veterinær i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal veterinærer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte veterinærer i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som veterinærer
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0