Rekrutteringsfirma

LEGOLAND søger erfaren F&B Supervisor til parkens spisesteder - Billund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Vi spiste i LEGOLAND, det kan virkeligt anbefales maden var super lækker, og medarbejderne gjorde oplevelsen til noget helt særligt



Er det dig, som vil sikre, at alle vores gæster får denne mindeværdige spiseoplevelse i LEGOLAND? Har du ledererfaring fra en kæderestauration eller familierestaurant? Og har du kompetencerne og lysten til at indgå i ledelsen af parkens spisesteder og vores mange sæsonmedarbejdere? Så er du den helt rigtige F&B Supervisor til en fastansættelse i LEGOLAND.



I F&B er vi et stærkt hold af dygtige og dedikerede medarbejdere, som sammen med ca. 500 sæsonmedarbejdere sikrer gode spiseoplevelser på vores 38 restauranter og salgssteder, herunder á la carte og buffeter. I tæt samarbejde med Head of F&B og dine supervisor-kolleger bliver din primære opgave drifts- og salgsmæssigt ansvar for en del af parkens spisesteder, hvor du med overblik og energi motiverer både team-koordinatorer og sæsonmedarbejdere til at levere resultater og service i verdensklasse.

Head of F&B Jacob Søborg fortæller om jobbet: Mit team og jeg sætter altid en ære i at nå vores ambitiøse mål, og vores stærke kultur i F&B hjælper os til at nå resultaterne og levere lækker mad og unik service, ikke mindst til vores mindste gæster. Vi arbejder med økologi og bæredygtighed, for et besøg på spisestederne i LEGOLAND skal være en uforglemmelig oplevelse.

Som daglig leder i driften forventer vi, at du er meget synlig over for dine medarbejdere og altid går forrest, så vi alle leverer gæsteservice i verdensklasse. I vores branche er to dage aldrig ens; der er fart på, og man skal trives med mange bolde i luften samtidigt. Vigtigste opgaver i dagligdagen er at:
- sikre, at dine salgssteder leverer aftalte mål indenfor service, kvalitet og omsætning
- optimere processer og den daglige drift
- kontinuerligt sikre kvalitet, kvantitet og ensartethed i maden, og at procedurer bliver fulgt
- deltage i rekruttering af nye sæsonmedarbejdere
- træne og uddanne sæsonmedarbejderne i salg, mersalg, produktion og fantastisk gæsteservice

Din baggrund for at søge jobbet er optimalt ledererfaring fra en kæderestauration f.eks. familierestaurant eller en fastfood restaurant med fokus på salg og service, ensartethed i kvalitet og konstant høj og sikker leverance.

For at lykkes i jobbet, skal du også gerne være:
- udadvendt og motiveres af at nå resultater gennem teams
- konsistent og tålmodig i din ledelsesstil og motivere til at yde unik service
- struktureret og besidde et højt drive, så du kan navigere i et travlt miljø
- en god kommunikator med forståelse for kultur og forskellige aldersgrupper
- god til engelsk og have erfaring med Officepakken

Jacob Søborg fortsætter: I F&B får du en sjov, afvekslende og spændende arbejdsdag med spændende udfordringer og gode kolleger. I mit team arbejder vi sammen om at lykkes, og med godt humør og kollegaskab vil du passe rigtigt godt ind i vores afdeling.

Der er tale om fastansættelse i en fuldtidsstilling med mulighed for ansvar og personlig og faglig udvikling. I stillingen indgår aften og weekendarbejde, hvor du vil være en del af afdelingens vagtplan.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Head of F&B Jacob Søborg på 5157 9096. Vi screener løbende ansøgningerne og ansætter, når vi har fundet den helt rigtige kandidat, så send din ansøgning med det samme via nedenstående link.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Voksenunderviser", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Voksenunderviser
  • Billund
  • Torsdag den 14. oktober 2021

Lignende jobs

  • Voksenunderviser (freelance) i Hele Danmark

    [xxxxx] leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for e..
    • Voksenunderviser
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Voksenunderviser i Ribe

    AOF's højskoleformiddage er en foredragsrække bestående af 8 foredrag afholdt fra slutningen af januar til starten af marts og tilsvarende 8 foredrag fra slutningen af september til starten af dece..
    • Voksenunderviser
    • Ribe
    Få mere info
  • Voksenunderviser i Tønder

    Har du lyst til at undervise i italiensk for begyndere, yoga, jagt, kreative fag eller aktiviteter i naturen? Så vil vi gerne høre fra dig, for vi mangler undervisere i det meste af Tønder kommune..
    • Voksenunderviser
    • Tønder
    Få mere info
  • Voksenunderviser i Fredericia

    AMU-Fyn søger en frisk storvognskørelærer med gå-på-mod.Du får nu mulighed for at få et spændende og varierende job som storvognskørelærer til lastbil og busområdet med kollegaer, der gerne hjæ..
    • Voksenunderviser
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som voksenundervisere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte voksenunderviser i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal voksenundervisere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte voksenundervisere i Billund over tid

Dato Alle jobs som voksenundervisere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0