Er du vores nye kollega i Patientdialog?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Patientdialog, Region Nordjylland
- er du vores nye kollega?


Vi har brug for en ekstra hånd – i en længere periode

I Patientdialog søger vi en ny kollega der brænder for sundhedsområdet, for patientrettigheder og for at hjælpe patienter og understøtte sundhedspersonalet.

Os:
Patientdialog er en stabsenhed bestående af 19 engagerede medarbejdere med meget forskellig faglig baggrund. Vi arbejder primært med sundhedsret, patientrettigheder, patientrådgivning og administration. Region Nordjyllands Patientkontor er en del af Patientdialog.

En af de helt centrale elementer i vores daglige arbejde er kommunikation og formidling i skrift og tale – det kan være i form af dialog med en patient, afklaring af patientrettigheder, vejledning af en sundhedsperson, udformning af et juridisk notat eller skriftligt svar til en myndighed.

Vi er en arbejdsplads med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder og med plads til højt humør og godt kollegialt samarbejde.

Vi har hurtigst muligt brug for en barselsvikar - som udgangspunkt i et år med eventuel mulighed for forlængelse.

Opgaverne:
Vi har brug for en ny kollega hurtigst muligt til at løse opgaver som:
  • Sagsbehandling af ansøgningssager
  • Klagesagsbehandling
  • Patientvejledning
  • Afklaring og sagsbehandling i forhold til patientrettigheder


Den specifikke opgavesammensætning kan justeres afhængig af dine kvalifikationer og interesser.

Dig:
Vi har ikke krav til en specifik faglig baggrund, men har du en juridisk eller sundhedsfaglig baggrund med administrativ erfaring, kan du være et godt bud.
  • Det vigtigste er, at du har lyst til at tale med og hjælpe mennesker, der har et behov for hjælp i et komplekst sundhedsvæsen.


Derudover er egenskaber som ordentlighed, stabilitet, ansvarlighed og selvstændighed centrale begreber for os og vores arbejde.

Kommunikation og formidling er en stor del af vores arbejde. Derfor er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og formulere dig både i skrift og tale.

Vores hverdag er travl og fuld af nye opgaver. Derfor er en effektiv og struktureret tilgang til opgaverne en nødvendighed. Samtidig er det et vilkår, at alt pludselig skal lægges til side for en hastesag.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med, eller kendskab til, arbejdet i en politisk organisation.

Det gode arbejdsmiljø er vigtigt for os, og godt humør præger vores hverdag og samarbejde med hinanden. Derfor håber vi, at du har lyst til at være en del af dette og ikke mindst, at du har lyst til at bidrage til den gode stemning.

Region Nordjylland:
Regionens opgaver omfatter sundhed, psykiatri og specialsektoren samt regional udvikling.
Region Nordjylland beskæftiger mange tusinde medarbejdere, hvoraf størstedelen findes på hospitalerne. Regionen er en arbejdsplads med fokus på godt arbejdsmiljø samtidig med at arbejdsopgaver løses med høj faglighed og kvalitet.

Du kan læse mere om regionen på www.rn.dk og om regionens ledelsesgrundlag på http://www.rn.dk/om-region-nordjylland/strategier-og-politikker/ledelsesgrundlag

Region Nordjyllands arbejdspladser er røgfrie.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere information
Kontorchef Lotte Bjerring træffes på mail [email protected] eller patientvejleder Annemari Kastrup på telefon 97 64 84 46.

Vi forventer at afholde samtaler fredag den 25. oktober 2019.
Ansøgningen skal være os i hænde senest søndag den 20. oktober 2019.
Tiltrædelse snarest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 20. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1