Ledelsessekretær søges til Mennesker og Organisation, Regionshuset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Mennesker og Organisation er samarbejdspartnere for Region Nordjyllands virksomheder og øvrige enheder. Vi stiller rammer, rådgivning og støtte til at udvikle og implementere til rådighed for alle. Vores fokus er på borgeren, kerneopgaven og de overordnede strategier. Samtidig sætter vi en ære i at have øje for det tværsektorielle samarbejde og løse vores opgaver baseret på en dataunderstøttet tilgang.
Vi søger en ny kollega til afdelingens ledelsessekretariat, der med sit overblik og sin evne til samarbejde kan hjælpe os i mål med hverdagens mange forskelligartede opgaver. Ikke mange dage er ens hos os, og med det tætte konneks til regionens mange ledere og politikere skal vi være omstillingsparate og klar til at gribe de opgaver, der kommer, ofte med korte deadlines.

Uddybet om opgaven
Ledelsessekretariatet har overordnet til formål et løse en række tværgående drifts- og udviklingsopgaver, bl.a. sekretariatsbetjening af afdelingens ledergruppe, koordinering af arbejdsmiljøarbejdet i administrationen, ligesom ansvaret for dels afdelingens økonomi samt andre økonomiske elementer på sundhedsområdet er forankret i kontoret. Sekretariatet består af fem medarbejdere og refererer direkte til direktøren for Mennesker og Organisation. Vi har en uformel omgangstone og har brede samarbejdsrelationer både i- og ud af Regionshuset.

Mennesker og Organisation er en afdeling, der hele tiden udvikler sig. I øjeblikket har vi fokus på at være agendasættende på vores fagområder, på at konceptualisere vores ydelser og sikre vores samarbejdspartnere nem adgang til vores hjælp. Som vores nye kollega skal du kunne tilrettelægge og understøtte processer i den forbindelse. Som ledelsessekretær bliver nogle af din vigtigste opgaver følgende:
  • Sekretariatsbetjening af ledergruppen, herunder bistå med at forberede, gennemføre og følge på møder – både internt og med regionens hospitaler og øvrige enheder.
  • Koordinere, følge op på og yde sparring på sager, der skal forelægges ledergruppen eller som afdelingen skal fremstille til andre mødefora i regionen
  • Udarbejdelse af notater, sagsfremstillinger og præsentationer til forskellige modtagere.
  • Sekretariatsbetjening af direktøren generelt.
  • Sekretariatsbetjening af MED-udvalget for Fællesadministrationen.
  • Mange forskellige ad hoc-opgaver

Om dig
Som ledelsessekretær i Mennesker og Organisation skal du have en stærk analytisk sans og bruge den til at skabe overblik, både på skrift og via processtyring af møder. Du er udstyret med en stor ’ja-hat’ og forstår at bruge den til at håndtere både ’rugbrødsarbejde’ og stramme deadlines. Du er dygtig til relationsskabende arbejde, da du skal begå dig på mange forskellige niveauer i vores organisation.
Herudover søger vi efter en kollega, der kan stå inde for følgende:
  • Du har erfaring med ledelsesbetjening, gerne fra en politisk styret organisation
  • Struktur, systematik og servicemindedhed er dine følgesvende – også når hverdagen er travl.
  • Gode kommunikative kompetencer – både skriftligt og mundtligt – du er i stand til at trække relevante elementer op i en overordnet sammenhæng og formidle resultaterne.
  • Stærke IT-kompetencer
  • Lyst til at arbejde både selvstændigt og sammen – og til at snakke om stort og småt over en kop kaffe og bidrage til et godt socialt arbejdsmiljø i et lille sekretariat, hvor tiden i hverdagene flyver afsted.


Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Måske er du kontoruddannet, måske bachelor i administration, måske kandidat. Det afgørende er, at du lever bedst muligt op til vores ønsker.

Vi tilbyder
Et vigtigt job i en meningsfuld organisation, hvor vi gør en forskel. Vores kerneopgave handler er det danske sundhedsvæsen med patienten i centrum. Du får en udfordrende og afvekslende hverdag med mange samarbejdspartnere, og med stor mulighed for selv at præge og tilrettelægge din arbejdsdag. Du bliver en del af et lille, dynamisk team med høj faglighed, hvor vi hver især bidrager til at gøre kagen større, hver med vores tilgang. Og endelig er Region Nordjylland en arbejdsplads med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling, og hvor vi vi vægter et godt arbejdsmiljø højt.

Praktisk
Din arbejdsplads bliver i Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30 i Aalborg Øst og stillingen er berammet til fuld tid.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem forhandlingsberettiget organisation og Danske Regioner. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

Samtaler er planlagt til den 18. og 23. juni og der er ansøgningsfrist den 31. maj. Opstart i jobbet 15. august 2020, eller hurtigst muligt efter nærmere aftale.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Mariane Therkelsen på [email protected] eller 22 49 18 83.

Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 14.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland.

Læs mere om
Læs mere om


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 31. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1