Skolesekretær

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Skolesekretær søges til lille friskole i Aalborg:

Du ønsker at indgå i et tæt samarbejde med lærere, elever og forældre. Du vil gerne indgå som en nøgleperson i skolens hverdag med mod på at være med til at udvikle en allerede god skole til at blive endnu bedre. Du kan lide en alsidig hverdag med mange bolde i luften. Du er åben i forhold til omgang med andre.

Hvis det lyder tiltalende, så er det måske dig, vi søger!


Du skal gerne have indsigt i og forståelse for økonomi og administration. På skolen anvender vi UV-data i forhold til løn, skolepenge og elevsysten. Du kommer blandt andet til at stå for det daglige bogholderi, opkrævning af skolepenge, lønindberetninger, debitor/kreditorstyring, indberetninger til offentlige myndigheder, budgettering, budgetopfølgning, økonomistyring, likviditetsstyring og økonomirapportering.

Du kan prioritere og arbejder systematisk og samtidig håndtere de mange afbrydelser, som arbejdsdagen på en skole ofte giver.

Administrationen består af dig som skolesekretær og skolelederen. Derudover er der et samarbejde med skolens bestyrelse.

Du kan læse mere om skolen på www.oestskolen.dk

Kontakt skoleleder Vita Jessen 9815 7444 [email protected] for yderligere information.

Stillingen ønskes besat fra 15. marts. Evt. 1. april, hvis det ikke er muligt.

Ansøgningsfristen er mandag den 15. februar 2021. Ansøgningerne vil løbende blive behandlet. Motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser sendes i PDF-format til [email protected]

Ansættelsessamtale onsdag d. 17. februar 2021

Stillingen er på 30-34 timer efter nærmere aftale. Der indhentes børneattest ved ansættelse på skolen.

Løn efter aftale og kvalifikation (med udgangspunkt i friskoleforeningens lønstatistik på området).

Østskolen-Waldorfskolen i Aalborg er en lille steinerskole med ca 60 elever samt en børnehave/vuggestue.

I forbindelse med behandlingen af din ansøgning vil der være digital behandling af de personoplysninger som fremgår af din ansøgning. Behandlingen af personoplysningerne sker efter reglerne i Databeskyttelsesforordningens artikel 6 og evt. artikel 9, hvis din ansøgning indeholder følsomme personoplysninger. Med fremsendelsen af din ansøgning giver du samtykke til, vi kan behandle de personoplysninger, vi har modtaget fra dig. Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at sende en mail til os på [email protected] med besked om, at du trækker dit samtykke, og dermed også din ansøgning, tilbage. Hvis din ansøgning ikke fører til ansættelse hos os, så sletter vi personoplysningerne om dig efter 4 uger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Aalborg Øst
  • Mandag den 15. februar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1