Erfaren sekretær med stort overblik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Regionsrådet har besluttet at hjemtage 2 delaftaler af den udbudte ambulancetjeneste, og Region Nordjylland skal fra 1. april 2022 drifte ambulancetjenesten i delaftale Nord og Aalborg.

Det betyder, at Den Præhospitale Virksomhed har brug for flere kræfter i vores driftsenhed. Derfor søger vi en sekretær, som kan indgå i et fælles sekretariat.

Om jobbet
Du vil i en team-tilgang skulle løse en samlet, koordineret sekretariatsopgave for hele Den Præhospitale Virksomhed i samarbejde med 2 øvrige sekretærer, med sparring fra det øvrige administrative personale. Dine arbejdsopgaver vil være af forskellig karakter og kompleksitet, og både være i forbindelse med implementering af kommende driftsområde, samt nuværende sekretariatsopgaver for huset.
Den Præhospitale Virksomhed er en spændende dynamisk arbejdsplads i rivende udvikling, og processen omkring hjemtagelsen er i fuld gang. Du skal derfor kunne trives i en travl og uforudsigelig hverdag, der byder på mange ad-hoc opgaver. Din kontaktflade vil være stor i forhold til de øvrige ansatte i virksomheden, og du vil også være med til at præge en driftsenhed i udvikling.

Opgaveportefølje vil bl.a. indeholde følgende – og udfolde sig løbende:
  • Vedligehold og administration af ASSIGN (Kvalitets- og driftsstyringsredskab)
  • Debitor- og kreditorregnskab samt praktiske opgaver ifm. med kursusafvikling for vores Indtægtsdækket Virksomhed
  • Indberetning af vagter til løn (i SD Tjenestetid)
  • Koordinering af skoleophold for ambulancebehandlerelever
  • Kontrol af varebeholdning og -bestilling til hele Den Præhospitale Virksomhed
  • Sekretariatsopgaver: Telefon, mødeplanlægning, referater m.m.
  • Samarbejde og opgaver i forskellige arbejdsspor med øvrigt administrativt personale i Den Præhospitale Virksomhed
  • Ad-hoc opgaver


Du vil i dagligdagen referere til Enhedschefen for Øvrige Præhospitale Enheder.

Om dig
Du har en relevant, faglig uddannelse og erfaring med alsidigt sekretariatsarbejde. Du er fortrolig med at navigere i de grundlæggende IT-systemer, som understøtter et effektivt sekretariat, samt tillærer dig hurtigt nye systemer og arbejdsgange. I Den Præhospitale Virksomhed anvender vi bl.a. Office 365, ØS 2000, E-Doc (ESDH), ILS Online, Kursusportalen (Plan2Learn) og Silkeborg Data. Konkrete erfaringer i de nævnte systemer vil være en fordel.

Som person er du serviceminded, struktureret, omstillingsparat, selvstændig og handlekraftig i din opgaveløsning. Du tager ansvar for dine opgaver, bevarer overblikket i en travl hverdag og griber de bolde, der er i luften.

Du har lyst til at indgå i et fagligt og socialt fællesskab, hvor du med en udadvendt og empatisk tilgang til opgaveløsningen bidrager til en god arbejdsplads på tværs af faggrupper.

Det er vigtigt, at du er god til at formulere dig i skrift og tale på dansk. Gode engelskkundskaber vil være en fordel.

Om os
En spændende og innovativ arbejdsplads, hvor vi i dagligdagen arbejder efter Region Nordjyllands grundlæggende værdier: Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme (ITOP). Den Præhospitale Virksomhed er anerkendt som en virksomhed med kvaliteten samt fagligheden i top.

I såvel helheden som detaljen handler vores arbejde om at redde liv, døgnet rundt, året rundt. Den Præhospitale Virksomhed har fokus på tværfagligt samarbejde, udvikling, kvalitet, forskning og et godt arbejdsmiljø.

Den Præhospitale Virksomhed spiller en vigtig rolle i det samlede sygdomsforløb ved pludselig opstået sygdom eller ulykke. I akutte situationer er vi hjælpen, du møder, før du ankommer til hospitalet. Når du ringer 1-1-2 er det vores sygeplejersker og paramedicinere, du snakker med. I dagligdagen er det os, der koordinerer ambulanceberedskabet med ambulancer, akutlægebiler, akutlægehelikopter og udkald af frivillige. I kulissen planlægger vi det samlede sundhedsberedskab, så det nordjyske sundhedsvæsen er klar ved de store hændelser og begivenheder, der presser den daglige beredskabskapacitet.
Hverdagen i Den Præhospitale Virksomhed er kendetegnet ved høj medarbejdertilfredshed. Et godt kollegialt fællesskab og humor er vigtige omdrejningspunkter i hverdagen.

Den Præhospitale Virksomhed tæller tilsammen godt 100 ansatte på nuværende tidspunkt - 23 kollegaer i administrationen og 70 kollegaer fordelt på AMK-vagtcentral, paramediciner- og akutlægebiler. Fra 1. april 2022 vil vi være over 350 ansatte i alt.

Den Præhospitale Virksomhed bor sammen med Nordjyllands Beredskab, Aalborg Kommunes Hjemmesygepleje og Falcks Brandvagtcentral i det vi kalder den Fælles Vagtcentral, som er beliggende på Hjulmagervej 20 i Aalborg.

Du kan læse mere om Den Præhospitale Virksomhed på:
Du kan også følge os på Facebook:

Ansøgningsfrist og ansættelsesproces
Ansøgningen sendes senest den 16. september 2021 kl. 12:00 sammen med relevante bilag. Ansøgningen skal fremsendes ved at benytte linket nedenfor.

Samtaler forventes afholdt den 21. september 2021.

Løn og ansættelsesforhold
37 timer.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende HK overenskomst.

Yderligere information
Ved spørgsmål om stillingen kan du kontakte Enhedschef Kenneth Lübcke på tlf. 21498015 eller mail [email protected]

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 3.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Aalborg
  • Torsdag den 16. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. juni 2024 14
29. juni 2024 15
28. juni 2024 15
27. juni 2024 14
26. juni 2024 11
25. juni 2024 13
24. juni 2024 13
23. juni 2024 13
22. juni 2024 14
21. juni 2024 14
20. juni 2024 17
19. juni 2024 17
18. juni 2024 19
17. juni 2024 16
16. juni 2024 15
15. juni 2024 14
14. juni 2024 14
13. juni 2024 16
12. juni 2024 20
11. juni 2024 21
10. juni 2024 24
9. juni 2024 22
8. juni 2024 23
7. juni 2024 22
6. juni 2024 21
5. juni 2024 28
4. juni 2024 25
3. juni 2024 50
2. juni 2024 51
1. juni 2024 53
31. maj 2024 56

Værd at vide når du søger job som administrativ medarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!