Er du [xxxxx]’ nye afdelingscontroller/sekretær på toppen af Aarhus?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Har du mod på at arbejde i en kombineret funktion som controller og afdelingssekretær i en forskningsinstitution i rivende udvikling? Står godt arbejdsmiljø og gode kolleger højt på din ønskeliste? Og kan du se dig selv understøtte forskningen indenfor bl.a. klima- og miljø? Så er du måske vores nye kollega i Aarhus. Stillingen er til besættelse 1. august 2022.

Jobindhold
Du vil i samarbejde med Aarhus kontorets anden controller være økonomiansvarlig for afdelingerne ”GRUK” og ”MARIN”, begge forankrede på Aarhus-kontoret og vil desuden få afdelingssekretæropgaver for begge afdelinger. Du vil organisatorisk blive tilknyttet Aarhus-afdelingerne, men fagligt indgå i den samlede controllergruppe ved afdelingen ”Økonomi & Kontrakter”, der har forankring i København under ledelse af Økonomichefen. Din dagligdag vil således give mulighed for god faglig sparring og stor selvstændighed i opgaveløsningen.<br
Som kombineret controller og afdelingssekretær på Aarhus-kontoret arbejder du i team sammen med Aarhus kontorets anden controller og i tæt samarbejde med afdelingslederne, hvor I sammen sikrer afdelingernes drift og en god betjening af projektledere og medarbejdere. Du vil som controller skulle understøtte afdelingernes økonomistyring gennem budgettering, opfølgning og afrapportering på både projektniveau og for afdelingerne som helhed. Du er også afdelingsledernes primære sparringsperson i økonomisk-administrative spørgsmål. Afdelingssekretæropgaverne omfatter planlægning, forberedelse og opfølgning på møder, arrangementer og aftaler, herunder udarbejdelse af dagsordner og referater samt udsendelse af materiale.

Dine kvalifikationer
Du har formentlig en kontoruddannelse evt. med speciale indenfor økonomi. Du kan have forudgående erfaring eller være nyuddannet. Ved besættelse af stillingen lægges især vægt på, at du har interesse for økonomistyring, er serviceorienteret og indstillet på at tage ansvar og vokse i stillingen. Du arbejder selvstændigt med regnskabstekniske problemstillinger og evner at understøtte og formidle driftsøkonomi til ikke-økonomer. Desuden har du gode evner inden for samarbejde og professionel support. Der vil også blive lagt vægt på, at du som minimum taler, læser og skriver engelsk på forretningsniveau. Derudover sætter vi altid pris på godt humør og en indstilling, hvor man hjælper hinanden, når der er travlt.

Afdelingerne
Afdelingerne i Aarhus består af ca. 30 dygtige medarbejdere, der beskæftiger sig med en bred vifte af forsknings- og rådgivningsopgaver inden for det geologiske og geotekniske område i ind- og udland. Vi er netop flyttet i nye lokaler i Universitetsbyen med udsigt over Aarhus bugt og byen.

Vi tilbyder

  • Et levende og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger
  • Alsidige arbejdsopgaver og gode muligheder for selv at få indflydelse på dem
  • Udviklingsmuligheder og adgang til kurser og anden efteruddannelse
  • Familievenlig arbejdsplads med flextidsordning.
  • Et aktivt foreningsmiljø med personale- og kunstforening.


Løn og ansættelsesforhold
I henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante forhandlingsberettigede faglige organisation.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner og stillingen er til besættelse snarest mulig.

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger
Kan fås ved henvendelse til enten afdelingsleder for Maringeologi Jørn Bo Jensen på tlf. 91 33 38 25, e-mail: [email protected] eller afdelingsleder for Grundvands- og Kvartærgeologisk Kortlægning Torben Bach på tlf. 60 26 18 83, e-mail: [email protected]

Ansøgning
Ansøgningen skal være vedlagt et CV samt relevante eksamenspapirer og evt. kontaktoplysninger på referencepersoner (max. 2).

Ansøgning sendes via GEUS hjemmeside www.GEUS.dk under Job og Uddannelse og skal være GEUS i hænde senest mandag den 16. maj 2022, kl. 12.

Vi forventer at afholde samtaler ultimo maj.

Ansøgninger modtaget efter tidsfristen vil ikke blive taget i betragtning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus C
  • Søndag den 15. maj 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Brænder du for at være en del af et samarbejdende og anerkendende administrativt team i en dynamisk hverdag fuld af godt kollegaskab og sætter du en lid i at løfte en samfundsmæssig vigtig opgave m..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (vikar) i Århus C

    Vil du være en del af en stor international og ambitiøs virksomhed, hvor du kan gøre en forskel for andre mennesker? Kan du nemt holde mange bolde i luften og kommunikere information på en forståel..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus N

    Vil du være med i den næste spændende udviklingsperiode for Danmarks største professionshøjskole? Er du proaktiv i din topledelsesunderstøttelse, og er du god til at bevare ro og overblik, når mang..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus

    In the role, you will act as a strategic and tactical sparring partner for the Head of European Power Trading (EPT) as well as the EPT leadership team. As such, you will gain valuable experience wi..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. juli 2024 10
6. juli 2024 10
5. juli 2024 10
4. juli 2024 10
3. juli 2024 10
2. juli 2024 7
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 11
26. juni 2024 8
25. juni 2024 7
24. juni 2024 8
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 8
20. juni 2024 7
19. juni 2024 11
18. juni 2024 12
17. juni 2024 13
16. juni 2024 14
15. juni 2024 14
14. juni 2024 13
13. juni 2024 12
12. juni 2024 12
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 11