VIA søger en erfaren PA/chefsekretær til rektor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Er du på jagt efter nye udfordringer i jobbet, og har du velafprøvede administrative, organisatoriske og relationelle kompetencer, så er stillingen som PA for VIAs rektor måske noget for dig?

Stab, Strategi og Politisk Analyse (STP) søger en venlig, hjælpsom og fagligt dygtig PA til VIAs rektor. Du skal være samarbejdsorienteret og skarp til både at sætte struktur på de løbende opgaver og processer samt kunne lide at have styr på detaljerne og evne at bevare overblikket i en funktion, afdeling og organisation, hvor to dage sjældent er ens. Vi efterspørger en god kollega med humor, energi og stærke samarbejdsevner. Det er en forudsætning, at du både er serviceminded og vant til at arbejde med kalenderstyring, skriveopgaver og understøttelse af topledere.

Afdelingen Stab, Strategi og Politisk Analyse (STP) har 22 medarbejdere, heriblandt en afdelingschef og en afdelingsleder. Alle bistår VIAs ledelse og organisation med strategisk rådgivning og sparring ved bl.a. at kvalificere beslutningsgrundlag samt sikre koordination og tilrettelæggelse af organisationens tværgående processer med inddragelse af relevante aktører. STP har desuden et særligt blik for VIAs omverden og sikrer, at topledelsen har et opdateret helhedsperspektiv på den politiske dagsorden og organisationens aktuelle muligheder eller udfordringer.

DINE ARBEJDSOPGAVER

Du vil primært løse opgaver knyttet til rektors funktionsområde både selvstændigt, sammen med dygtige kollegaer i STP og med VIAs eksterne samarbejdspartnere. Du vil få en meget bred kontaktflade og komme til at arbejde med:

  • Kalenderstyring, publicering af dagsordensmaterialer, notat- og taleskrivning, indhentelse af påtegninger/underskrifter, rejseafregning, fakturering, VIP-besøg etc.
  • Primært ansvar for rektors postkasse og VIA postkasse, mødeaftaler, sikker post, STP kontakt til VIA omstilling
  • Planlægning/koordinering og fordeling af understøttelsesopgaver etc. for rektor i samarbejde med rektors direktionspartner
  • Mødeplanlægning, administrativ understøttelse af ledelsesarrangementer i VIA, back up for kollegaer i PA-teamet, koordination etc. i samarbejde med STP’s PA-team
  • Administrativ understøttelse af VIAs bestyrelse og bestyrelsesformand ift. – mødeplanlægning, rejsebestillinger og -afregninger, kørsel, underskrifter, hjælp til IT mv. i samarbejde med STP’s bestyrelsespartner og rektors direktionspartner
  • Administrativ understøttelse af møderum, som rektor mødeleder
  • Deltagelse i administrative arbejds- og projektgrupper internt i STP og på vegne af afdelingen ud i VIA – herunder også deltagelse i netværk for ledelsespartnere i VIA
  • Ad hoc stabsopgaver

Du får reference til afdelingens stabschef, og dine nærmeste kolleger i STP bliver rektors direktionspartner, STP’s PA-team og bestyrelsespartner samt øvrige direktionspartnere.

DIN BAGGRUND

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet, men forventeligt er du uddannet som kontorfunktionær eller administrationsbachelor. Du har flere års erfaring som PA/chefsekretær fra lignende job og indgående erfaring med administrativ understøttelse af topledelsen i en anden stor organisation. Du har en velafprøvet faglig værktøjskasse med opdaterede digitale kompetencer, hvor dine evner til planlægning, relationel koordinering og eksekvering får opgaveløsningen vellykket og rettidigt i mål.

VI TILBYDER

Ved at blive en del af VIA træder du ind på en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads med dygtige og samarbejdsorienterede kollegaer og medarbejdere. Der er højt til loftet og mange muligheder, herunder også gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af en organisation i bevægelse.

Løn- og ansættelsesforhold
Fuldtidsstillingen ønskes besat med tiltrædelse snarest muligt.

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer samt organisationsaftalen for kontorfunktionærer (HK) mv. eller anden relevant overenskomst.

Dit hovedarbejdssted bliver VIAs campus Aarhus N. Vi har campusser i otte byer i Region Midtjylland, så kørekort og egen bil vil være en fordel.

Interesseret?

Så skriv og fortæl os hvorfor du er den helt rigtige PA for VIAs rektor.

Indsend din korte og målrettede ansøgning, CV og eksamenspapirer til vores online rekrutteringssystem på via.dk/job senest mandag den 24. oktober 2022. Samtalerne finder sted den 2. november og den 9. november i år.

Din ansøgning skal indeholde dokumentation for dine erfaringer og din uddannelsesbaggrund. Dokumentation skal vedlægges som PDF-dokumenter.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte stabschef Lars Chr. Pedersen (T: 8755 3968 - M: [email protected]) eller chefkonsulent Jette Regnarsson Jacobsen (T: 8755 1010 - M: [email protected]).

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. pædagoger, lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn.
I vores vision står, at vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse, lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.

VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i regionen. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link:

https://via.career.emply.com/persondatapolitik.

Læs mere om os på

www.via.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Århus N

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 2
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2