Akademisk medarbejder med stærke kompetencer indenfor forebyggende indsatser og genoprettende processer, søges til De...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Den Kriminalpræventive Enhed (DKE) varetager den vertikale og tværgående koordinering og tilrettelæggelse af det kriminalpræventive arbejde i Albertslund Kommune. DKE arbejder indenfor rammerne af det kriminalpræventive styresystem, hvilket ligeledes ses afspejlet i DKE’s metodiske afsæt, samt organiseringen og styringen af den bydækkende indsats. DKE’s mål er at skabe bæredygtige indsatser, som kan forbedre det præventive arbejde på alle niveauer, målrettet alle borgere i alle aldre.

Stillingen er forankret i DKE, en stabsenhed med direkte reference til områdedirektøren for Børn, Sundhed & Velfærd.

Om arbejdet

Den Kriminalpræventive Enhed (DKE) arbejder med afsæt i Albertslund Kommunes overordnede strategi på det kriminalpræventive område, hvor hensigten er at forebygge kriminalitet og skabe endnu mere tryghed for alle byens borgere.

Stillingen er på 25 timer/uge. Dens faglige opgaveområde går på tværs af enhedens proaktive, reaktive og operative koordinationsområder. Det indebærer bl.a. opgaver som individorienterede mentorindsatser, facilitering af genoprettende processer, motivationsarbejde, udvikling af lærings - og trivselsforløb på skole-fritidsområdet samt dokumentering, evaluering og formidling.

Stillingen vil desuden understøtte arbejdet med en række forskelligartede opgaver på tværs af stabsenhedens område, herunder

  • udvikling af forebyggelsesinitiativer og analyser
  • udbredelse og formidling af Albertslund Kommunes systematiserede brug af metoden Relationsdannende og Genoprettende praksis (herunder praktisering, undervisning og audiovisuel formidling), samt
  • varetagelse af mentorforløb med individuelle borgere i kriminalitetsrelaterede udfordringer

Om dig

Da stillingen indebærer mangeartede opgaver på tværs af hele enheden, søger vi en medarbejder med en bred palette af kompetencer inden for praktisk og teoretisk forebyggelse, formidling og analyse. Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling, ligesom vi forventer at du har en akademisk baggrund på kandidatniveau - gerne fra kriminologi, sociologi, antropologi eller lign.

Det forudsættes at du

  • har bred viden og erfaring med forebyggende arbejde - herunder særligt metoden relationsdannende og genoprettende praksis (eller lignende metoder) - og desuden har en systematisk og evidensbaseret forståelse for og tilgang til det præventive arbejde

  • har dokumenteret erfaring med at tilrettelægge og gennemføre større analyser, og kan producere såvel kvalitativ som kvantitativ viden af høj kvalitet.

  • har dokumenteret erfaring med at udvikle og facilitere lærings - og trivselsforløb på skole- og fritidsområdet.

  • har praktisk erfaring med individorienterede mentorindsatser og motivationsarbejde samt ressourceorienteret og opbyggende relationsarbejde.

  • er udpræget analytisk tænkende og evner at bryde komplekse problemstillinger ned til konkrete skridt.

  • er i besiddelse af veludviklede sociale kompetencer og samarbejdsevner, og formår at vurdere situationer og afstemme dit eget udtryk, så tillidsvækkende og konfliktnedtrappende som muligt

  • har gode formidlingsevner og er god til skriftlig og mundtlig kommunikation - herunder at du kan formidle på både praktisk og strategisk niveau

  • har erfaring med audiovisuel produktion - herunder gerne kendskab til hele Adobepakken.

  • har overblik, god organisationsforståelse og forstår at arbejde i en politisk styret virkelighed.

  • navigerer sikkert i et tværfagligt samarbejde - både på tværs i enheden men også i andre samarbejder i, såvel som udenfor, kommunen.

Vi tilbyder

  • en plads i et topmoderne og forebyggelsesteknisk førende fagmiljø
  • loyale, dygtige, engagerede og glade kollegaer
  • et tæt sammentømret hold bestående af flere faggrupper, som evner at supplere og kvalificere hinanden indbyrdes
  • et sjovt, uformelt, trygt og tillidsfuldt arbejdsmiljø

Ansættelsessted og vilkår

Stillingen er placeret under lederen af Den Kriminalpræventive Enhed i direktørområdet Børn, Sundhed & Velfærd, og arbejdsstedet er med hovedsæde i DKE’s hovedkvarter på Albertslund rådhus, Nordmarks Allé 1, 2620 Albertslund. Stillingen er på 25 timer, og du bliver ansat i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst for kommunalt ansatte akademikere. Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.

Stillingen er til besættelse med tiltrædelse fra 1. januar 2024. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte fagkoordinator for det proaktive område Katrine Barnekow på tlf. 24996888, eller stabsleder Kasper Fisker på tlf. 21593512.

Ansøgningsfrist: 9. oktober

Samtaler påtænkes gennemført i uge 43

Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling.

Det er en forudsætning for din ansættelse i Albertslund Kommune, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse.

Albertslund Kommune har røgfri arbejdstid.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9f0a2ca4)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Albertslund
  • Mandag den 09. oktober 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Er du serviceminded og god til at tale med forskellige mennesker og vil du være med til at gøre en forskel? Så er dét lige dig .
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Er du nyuddannet og ivrig efter at starte din karriere inden for planning and order management og supply chain? Er du klar til at tage ansvar i en dynamisk rolle, hvor hver dag byder på nye udfordr..
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 2
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1