Barselsvikariat - Afdelingsassistent til Isolator Filling, IFP Bagsværd (Denmark)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Har du administrativt flair og lyst til at bidrage til opgaveløsningen på små og store administrative opgaver? Brænder du for at gøre hverdagen lettere for dine kollegaer? Har du god procesforståelse og har et naturligt servicegen samt stærke kommunikationsevner, så er det lige dig, som vi mangler.

Vi søger en barselsvikar i perioden 01. Feb. 2023 til 29. Feb. 2024, da vores nuværende afdelingsassistent skal på barsel i udgangen af marts 2023.

Om jobbet
Som afdelingsassistent vil du være ansvarlig for at supportere afdelingens Director og de 6 Associate Managers i den løbende planlægning og administration samt i HR-administrative anliggender.

Du vil blandt andet varetage følgende opgaver:
- Supportere til rekruttering, onboarding og træning samt planlægning af udviklingssamtaler på ledernes vegne
- Planlægning af ledermøder, afdelingsarrangementer og på tværs af organisationen.
- Opfølgning på aktionslister og lign. fra diverse møder.
- Vedligehold af diverse mailboksgrupper og fælles drev på bl.a. MS Teams.
- Udarbejdelse af præsentationsmaterialer til lederne.
- Hjælpe medarbejderne og lederne med kontante udlæg i concur.
- Bestille synstester og diverse kontorartikler, catering mm.

For at give den optimale betingelse for at håndtere ovenstående, vil du deltage i afdelingens ledermøder. Du forventes desuden at samarbejde og udveksle god praktsis med de øvrige assistenter på Site Bagsværd, samt bidrage til et godt og sundt arbejdsklima gennem nærværende og åben kommunikation. Du vil i flere situationer være substitut for lederne, og kommer dermed til at spille en stor rolle i at bidrage til en engagerende, udviklende og præsterende arbejdsplads.

Kvalifikationer
Det er ikke afgørende, at du har erfaring fra pharma-industrien. Blot at du har minimum 3 års erfaring fra en tilsvarende funktion, herunder at du er en erfaren bruger af MS Office-pakken og evt. har erfaring med administrative systemer. Da koncernsproget er engelsk er det vigtigt, at du er vant til at kommunikere professionelt på engelsk, både mundtligt og skriftligt

Derudover lægger vi vægt på, at du er stærk på følgende områder:
- Planlægning: Du er dygtig til at planlægge tid og aktiviteter.
- Selvstændighed: Du tager selv initiativ og arbejder selvstændigt med egne opgaver.
- Kvalitets- og detaljebevidsthed: Du har øje for detaljernes betydning for det samlede resultat og sikre høj kvalitet i din egen opgaveløsning.
- Serviceminded og udadvendt: Sætter en ære i at levere god hjælp til afdelingens ledere og formår at opretholde det gode samarbejde (også når der er fart på).
- Holdspiller: Du er drevet af at medvirke til teamets trivsel og resultater samt tænker på tværs.
- Endelig, tager du ejerskab for, og er solid rollemodel for, vores tre kerneværdier: Spille hinanden gode, gør det enkelt samt tag ejerskab.

Om afdelingen
Du bliver en del af lederteamet i afdeling 134 Isolator Filling i IFP Bagsværd, som består af 1 Director og 6 Associate Managers, som du kommer til at have et tæt samarbejde med. Afdelingen består af operatører, reparatører, teknisk supporterer, proces supporterer og finmekaniker.
Som afdelingsassistent kommer du til at spille en nøglerolle i at håndtere den løbende koordinering og administration i afdelingen. Derudover vil du også blive en del af en assistentgruppe i IFP Bagsværd, hvor I mødes et par gange om mdr og vidensdeler, arrangerer events på tværs af organisationen mm.

Placering
Bagsværd, Denmark

Om Novo Nordisk
Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, dedikation og ambitioner til at hjælpe patienter med diabetes. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med gode vilkår for personlig og professionel udvikling. Novo Nordisk er en verden af muligheder!

Kontakt
For yderligere oplysninger bedes du kontakte Truc Thien Lam på telefonnr. +45 3079 1361

Ansøgningsfrist
19. dec 2022

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.

Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.

Print job Send to e-mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 3
1. juli 2024 4
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 4
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 5
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 6
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 4
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 9