Chefsekretær til central funktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du god til at koordinere, og kan du lide at have en stor kontaktflade? Så er her en spændende mulighed for at udvikle dig i en central funktion, hvor du vil supportere vores division med reference til direktøren.

Til Siemens Smart Infrastructure (SI), som er et væsentligt forretningsområde i Siemens, søger vi en ny chefsekretær med god forretnings- og menneskeforståelse

Du bliver en del af en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et internationalt arbejdsmiljø med spændende udfordringer.

Dine arbejdsopgaver

Som chefsekretær i Siemens Smart Infrastructure kommer du til at indgå i et team, der servicerer forretningsområdets afdelinger. Derudover vil du være en del af Siemens’ PA-netværk. Dine primære opgaver:

  • Daglig drift af SI Sekretariatet, som udover dig består af en sekretær og en studentermedarbejder. Derudover er der 2 salgssekretærer som der koordineres med ang. planlægning af mærkedage, ferie mv.
  • Fungere som PA for direktøren for SI samt CFO, dvs. primært kalenderstyring, planlægning af arrangementer, opfølgning på de opgaver som aftales på Management-møder samt bilateralt, koordinering med f.eks. interesseorganisationer ift. udvalgsmøder mv.
  • Organisere ledermøder.
  • Håndtere sikkerhedsgodkendelser ift. efterretningstjenesterne.
  • Udføre korrekturlæsning og bearbejdning af tekster, samt gennemgang og opgradering af præsentationsmateriale.
  • Indgå i øvrig opgaveløsning i vores sekretariat.
  • Support til Smart Infrastructures forretningsudviklings initiativer

Vi vægter både fleksibilitet og kollegialt samvær højt. Ud over din faste tilknytning til vores kontor i Ballerup tilbyder vi mulighed for hjemmearbejde cirka 1 dag om ugen.


Kvalifikationer


  • Du behersker dansk og engelsk på højt niveau.
  • Du er veluddannet – om det er sprogligt, økonomi, cand.mag. er mindre vigtigt – det vigtige er din evne til at tilegne dig ny viden, anvende digitale værktøjer, tænke kreativt og løbende udvikle dig.
  • Du arbejder struktureret, er kvalitetsbevidst, detaljeorienteret, serviceminded samt fleksibel.
  • Du er superbruger i Word, Excel og PowerPoint. Kendskab til SharePoint vil være en fordel.
  • Du skal kunne blive sikkerhedsgodkendt ved Politiets Efterretningstjeneste og Forsvarets Efterretningstjeneste.

Vi modtager gerne din ansøgning, selvom du har opnået dine kvalifikationer på en alternativ måde end ovennævnte.


Hvad tilbyder vi?


Hos Siemens bliver du en del af en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et internationalt arbejdsmiljø med spændende udfordringer samt mulighed for løbende kompetenceudvikling. Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål. Vi prioriterer ansvarlighed for vores medarbejderes sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejdergoder såsom træningsfaciliteter. Vi har desuden favorable pensionsforhold med helbredssikring for dig og din familie, og vi arbejder med work-life balance for at skabe gensidige, fleksible arbejdsforhold.


Siemens Smart Infratructure


Siemens Smart Infrastructure forbinder energisystemerne med bygninger og industrier, hvilket giver os mulighed for at leve og arbejde mere effektivt og bæredygtigt. Med fokus på energieffektivitet og bæredygtige løsninger, hjælper vi vores kunder med at skabe bedre indeklima og miljø og er med til at fremtidssikre vores samfund.

Vi leverer produkter og løsninger til beskyttelse og styring af distributions- og transmissionsnet, koblingsanlæg og transformere, ladere til elektriske busser samt løsninger til batterilagring.

Vores omfattende portefølje til bygninger består af produkter og løsninger til styring af lys, varme og ventilation, der øger komforten og giver energibesparelser. Videoovervågning, adgangssikring, tyverisikring, branddetektering og -slukning giver sikkerhed og beskytter mennesker og værdier. Læs mere: Siemens.dk/buildingtechnologies.


Interesseret?


Så ser vi frem til at modtage dit CV og ansøgning. Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning snarest via ’Apply’ i højre side. Vi lukker for modtagelse af ansøgninger når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte direktør Jesper Skou på [email protected].

Vi håber på at høre fra dig!

Organization: Smart Infrastructure

Company: Siemens A/S

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Er du serviceminded og god til at tale med forskellige mennesker og vil du være med til at gøre en forskel? Så er dét lige dig .
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Er du nyuddannet og ivrig efter at starte din karriere inden for planning and order management og supply chain? Er du klar til at tage ansvar i en dynamisk rolle, hvor hver dag byder på nye udfordr..
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 8
1. juli 2024 5
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 5
20. juni 2024 6
19. juni 2024 8
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 6
4. juni 2024 5
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4