Supply Chain Specialist til Supply Chain Division i Brabrand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Supply Chain specialist med ambitioner om at indgå i en ”task force”.
Søg dette job, hvis du vil være med i udviklingen af en afdeling, der har fokus på at skabe flow i Forsvarets Supply Chain og hvis du kan levere det lange seje træk i en kompleks Supply Chain.

Jobbet kræver indsigt og vedholdenhed, og det giver mulighed for at være en betydningsfuld spiller i arbejdet med at sørge for at danske soldater kan få leveret det de har brug for, til at løse opgaverne i ind- og udland.

Har du lyst til at udvikle dig i takt med at organisationen går fra lineær logistik til cyklisk Supply Chain? Vil du være med til at forløse et enormt potentiale i forsvaret og frigøre ressourcer til gavn for landets sikkerhed og operative evne.

Om os

Vi er en lille afdeling med specialiserede kompetencer til støtte for Forsvarets Supply Chain. Vi har bred, dyb og tværgående forståelse af Supply Chain, men løser konkrete problemstillinger i driften. Du bliver en del af et dedikeret team i maskinrummet, vi går hverken efter priser eller pokaler, men vi lytter efter mislyde i maskinen og hjælper, hvis der skal skiftes et tandhjul.

Vi er pt. 4 medarbejdere og en chef, og vi forventer at vokse, indtil vi er fuldt bemandet. Du har derfor mulighed for at komme med på vækstrejsen, og bidrage til vores udvikling.
Vores fokus er at blive Danmarks bedste Supply Chain og SCOR er vores reference.

Vi er en afdeling der er præget af et uformelt arbejdsmiljø, hvor fokus er både på resultater og arbejdsglæde. Vi tror på at det sidste er en forudsætning for det første, og ledelsesadfærden i afdelingen afspejler dette.

Du bliver en del af en afdeling, hvor vi samarbejder, støtter hinanden, udvikler hinanden, videndeler, udfordrer hinanden og til tider laver sjov med hinanden – altid med øje og respekt for forskellighed i personligheder og individuelle grænser.

Om stillingen

Dit job bliver i første omgang at støtte og aflaste kollegaer med konkrete arbejdsopgaver. Det betyder, at du på samme tid skal bruge kræfter på at sætte dig ind i Forsvarets komplekse struktur, mens du hjælper med at løse problemer og udfordringer. Populært sagt lægger vi skinner, mens toget kører.
Det betyder, at dine konkrete arbejdsopgaver vil blive tilpasset dine kompetencer, og udvidet i takt med at din forståelse for Forsvarets Supply Chain bliver udbygget.

Det vil betyde opgaver som:
- Bidrage til implementering af innovative processer og værktøjer til Supply Chain Management.
- Bidrage til problemløsning i driften.
- Vedligeholde og optimere vores datagrundlag i vores ERP-system (SAP).
- Materiel Requirement Planning (MRP) på udrustningsområdet.
- Administration af ind- og udlån samt ind- og udleje.

For at opnå succes i stillingen, skal du have gode formidlingsevner. Opgaverne er mangfoldige og vil inkludere kommunikation og samarbejde med kollegaer fra forskellige niveauer; fra chefer over mellemledere og til specialiserede sagsbehandlere. Du skal være i stand til at målrette og anvende kommunikationsstrategiske redskaber til den enkelte situation, hele tiden med dit mål for øje.

Om dig

Din baggrund kan være administrativ eller teknisk med forståelse for Supply Chain Management. Du har en relevant uddannelse (teknisk eller administrativ).

Du er god til Excel og SAP. Du kan kommunikere klart i skrift og tale.

Du bliver hurtigt fortrolig med software-systemer f.eks. WorkZone (sagsbehandling).

Dit mind-set skal være nysgerrigt og undersøgende. Du skal kunne fordybe dig, men ikke dvæle for længe. Du skal kunne eksekvere, men ikke fratage andre for opgaver og ansvar. Du skal kunne være fast og vedholdende, men også lytte og inddrage.

Du skal kunne trives i et foranderligt miljø, men også kunne skabe struktur.

I afdelingen vægter vi sekundære og tertiære kompetencer, der ikke nødvendigvis har relation til stillingen. Lige nu er vi f.eks. dækket godt ind på bi-avl, togdrift og hønsehold, så hvis du kan bidrage med særlig unyttig paratviden, så vil det blive betragtet som et plus.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Der vil i forbindelse med ansættelsen være mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Dit faste tjenestested vil være i Brabrand.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Major Lars Knudsen på telefon 22 49 19 68.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 5. juli 2022. Samtaler forventes gennemført umiddelbart herefter. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM MYNDIGHEDEN
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’.
FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære.
Ca. 850 af FMI 1.900 medarbejdere er ansat i Supply Chain Division (SCD).
Medarbejderne er fordelt på ca. 45 adresser rundt i hele landet med hovedsæde i Aarhus.
SCD er en moderne logistisk virksomhed, som dagligt forsyner de danske soldater med alt fra snørebånd til køretøjer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Brabrand
  • Tirsdag den 05. juli 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
2. juni 2024 1