Vikarstilling: Sekretær med mange funktioner til barselsvikariat i OPUS YOUNG, [xxxxx],...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Brønshøj

Er du tryghedsskabende og kan have mange bolde i luften, så er det dig vi mangler i vores team.

OPUS YOUNG er et 4-årigt forskningsprojekt der startede i maj 2021. Vi tilbyder 2 års intensiv psykosocial behandling for unge mellem 12 og 17 år med psykotiske symptomer/debuterende psykoselidelser og deres familier i Region Hovedstaden.

Som patient bliver man tilknyttet en fast primærbehandler, som er tovholder for behandlingen igennem de to år. Behandlingen består bl.a. af individuelle samtaler, familieintervention, psykoedukation, terapeutiske grupper og medicinsk behandling. OPUS YOUNG har samarbejde med den sociale og skole-/uddannelsesmæssige indsats i kommunalt regi.

OPUS YOUNG teamet er tværfagligt sammensat og kan bestå af faggrupper som speciallæge, psykolog/specialpsykolog, sygeplejersker, pædagoger, socialrådgiver og fysio-/ergoterapeut og sekretær.

Det er et grundprincip i OPUS YOUNG, at der leveres individuelt tilpasset behandling af høj kvalitet med fokus på fleksibilitet og tilgængelighed.

Lige nu er OPUS YOUNG placeret i Brønshøj, men vil på den anden side af sommeren flytte til Sydvestvej i Glostrup.

Dine opgaver
Dine opgaver består af en bred vifte af opgaver. Din fornemmeste opgave vil være at sikre, at vores unge og familier føler sig Ventet og Velkommen. Du skal hjælpe med booking af aftaler, tastning af oplysninger, indhentning af oplysninger, skanningsopgaver, bestille håndværkere, bestille varer, skrive referat til møder, lave forplejning og meget mere.

Du skal gøre oplevelsen i huset tryg, genkendelig og imødekommende. Vores unge og familier kommer hos os i en længere periode, og i den periode vil du have en vigtig rolle i deres kontakt i OPUS YOUNG.

Vi arbejder i Sundhedsplatformen, det er en fordel, hvis du har erfaring med Sundhedsplatformen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med det kliniske personale, og det er derfor en fordel, hvis du har arbejdet i psykiatriske felt, i en kommune eller i en lignende funktion.

Din ansættelse er i Klinisk Sekretariat, hvor du har ca. 70 fagkollegaer fordelt på vores matrikler. Du vil referere til en af fire ledende lægesekretærer, men til dagligt vil du sidde i OPUS YOUNG som ene sekretær. OPUS YOUNG hører organisatorisk til vores unge ambulatorie i Det Ambulante Hus, Brøndby.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en stilling med varierende arbejdsopgaver, søde og imødekommende kollegaer.

  • En dynamisk og udviklende arbejdsplads.
  • Engagerede kollegaer i et godt kollegialt arbejdsmiljø.
  • Deltagelse i et stort, rigt fagligt miljø.

Centrets medarbejdere og ledere arbejder altid med udvikling med fokus på, hvad der har værdi for patienterne og deres familier.

Vores forventninger
Du kan lide at servicere og det at være udadvendt og imødekommende falder dig naturligt. Indimellem er her travlt, så du skal kunne have flere bolde i luften på en gang samt være fleksibel.

Stillingen er en stilling, som er under udvikling, og der vil tilkomme og udgå opgaver, og det skal du kunne indgå i deltagende og positivt.

Derudover forventer vi, at:

  • Du har en relevant baggrund som lægesekretær eller lignende og har erfaring med at løse administrative opgaver.
  • Du har stærke IT-evner og kendskab til Sundhedsplatformen vil være en fordel.
  • Du arbejder selvstændigt og på et højt niveau.
  • Det er let for dig at samarbejde md interne og eksterne samarbejdspartnere.
  • Du deltager aktivt i den daglige arbejdstilrettelæggelse og prioritering af opgaver.
  • Du bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Da du er den første, som vores patienter og familier møder, når de henvender sig i OPUS YOUNG, lægger vi stor vægt på, at du er empatisk, rolig og udadvendt, og sammen med dine kolleger forstår at skabe en varm og imødekommende stemning i huset.

Løn og vilkår
Der er tale om et barselsvikariat på 37 timer i dagtimerne (der er mulighed for andet timeantal).

Vikariatet varer i ca. 14 måneder. med tjeneste ved forskningsprojektet OPUS YOUNG.

Vi ønsker, at du starter pr. 1. april 2023 eller tidligere.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Vil du vide mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sarah Runesten, ledende lægesekretær på 29 21 46 16, [email protected] eller Mette Sjøgreen, lægesekretær på 38 64 11 80, [email protected].

Søg stillingen
Send en kort ansøgning med konkrete bud på, hvorfor du er den rette til jobbet samt et kort CV. Vi skal have din ansøgning senest den 24. januar 2023.

Vi forventer at holde samtaler løbende.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønshøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Brønshøj
  • Tirsdag den 24. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Brønshøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Brønshøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Brønshøj over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0