Studentermedhjælpere til studieadministration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Esbjerg Ø

Har du lyst til at blive en del af en moderne og dynamisk arbejdsplads med mange spændende opgaver, kan du holde hovedet koldt i en travl og udfordrende hverdag, og har du lyst til at bidrage til et godt arbejdsmiljø og positivt teamsamarbejde og sparring med andre, så er du en af de 2 studentermedhjælpere, vi søger til Team Optagelse og SU på campus Esbjerg.

Med en forventet arbejdstid på ca. 8-10 timer ugentligt vil du skulle løse forskelligartede opgaver, f.eks:  

  • Sagsbehandling af KM-penge- og SVU-ansøgninger
  • Sagsbehandling af ansøgninger om optagelse
  • Sagsbehandling af SPS-ansøgninger
  • Diverse ad hoc opgaver.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en spændende arbejdsplads med mange udfordringer og mangeartede opgaver.

Du vil få kendskab til at arbejde i teams med ansvar for egne opgaver.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø med kollegial sparring og gode relationer.

Vi lægger vægt på, at du har lyst til et administrativt job og har mod på at udvikle dine faglige, sociale og personlige kompetencer.

Vi forventer
Jobbet kræver, at du har gode samarbejdsevner samt gode kompetencer inden for it, og at du har lyst til at arbejde med administrative opgaver.

Du vil blive en del af et velfungerende og travlt team i studieadministrationen, og vi forventer, at du kan arbejde struktureret med fokus på detaljer og med en høj grad af ansvarlighed.

Vi tilbyder et afvekslende og udfordrende studiejob, hvor du vil kunne udbygge dine administrative kompetencer og samarbejdsevner, samt opnå viden om og indsigt i arbejdet i en studieadministration.

Om studieadministrationen
Du bliver en del af afdelingen Studieadministration og HR.

Den samlede afdeling består af 95 medarbejdere fordelt på campusser i Aabenraa, Haderslev, Kolding og Esbjerg.

Vi er en afdeling med plads til både faglige diskussioner og et godt grin, og du vil som studentermedhjælper blive anset som en del af holdet både fagligt og socialt.

Stillingerne er med tiltrædelse snarest muligt.  

Der aflønnes efter gældende Cirkulærer om organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) af 3. juni 2019. 

UC SYD ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, etnisk tilhørsforhold, religion, handicap eller seksuel orientering til at søge ledige stillinger hos os.

Yderligere oplysninger 
Vil du vide mere om stillingerne kan du kontakte studieadministrativ medarbejder i Team Optagelse og SU, Jannie Bjerregaard Pedersen, [email protected], tlf. 7266 2329.

Send din ansøgning til os via nedenstående link senest den 25. juni 2021 klokken 23.59. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 26. 

Om os
UC SYD er den største videregående uddannelses- og vidensinstitution i Syd- og Sønderjylland. Vi uddanner lige nu ca. 6.500 studerende på 16 grunduddannelser. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller socialrådgivere, som er de fire største. Eller på en af de mindre som lyddesigner, bioanalytiker, administrationsbachelor eller den nye professionsbachelor i skat. Mange af dem vender tilbage til os for at videreuddanne sig og fx tage en diplom- eller akademiuddannelse senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 750 ansatte på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Esbjerg Ø
  • Fredag den 25. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Esbjerg Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Esbjerg Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Esbjerg Ø over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1