Miljøsagsbehandler - landbrug

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farsø

Vi har brug for dig, der vil arbejde med miljø og landbrug. Din hovedopgave bliver at udføre miljøtilsyn på landbrug og behandle miljøansøgninger fra landbruget.

Om jobbet Du bliver en del af et hold på 5, som varetager opgaver omkring landbrug. Vi arbejder over et stort sagsområde, og du skal være indstillet på at betragte din stilling så bredt som muligt. Vesthimmerlands Kommune er en arbejdsplads med mulighed for udfoldelse og udvikling.

Vi interesserer os mindst lige så meget for mennesker som for opgaven. Vi interesserer os for dig, hinanden og borgerne. Derfor er det vigtigt, at du interesserer dig for mennesker – for at lytte, mødes og samskabe.

En væsentlig forudsætning for at kunne bidrage til det, er dine kommunikationsevner ud i samtalen og den skrevne tekst.

Din faglighed har vi brug for, når den daglige landbrugsdrift skal tilses, og når ansøgningerne om landbrugsudvidelser skal behandles. Evnen til at foretage en helhedsvurdering prioriteres højt, både i forhold til landbruget, naboerne, naturen og området i øvrigt.

Din profil Du skal være et menneske, der har lyst til at række ud til borgere og erhvervsliv - frem for at være gemt bag en skærm.

Du skal være løsningsorienteret både i teamets fælles opgaver og i den enkelte landbrugssag.

Vi forventer, at du:

  • er miljøtekniker, jordbrugsteknolog, har en naturvidenskabelig baggrund eller lignende, og har erfaring med husdyrbrug- eller miljøbeskyttelsesloven
  • arbejder systematisk og yder service let og naturligt
  • er i stand til at bevare overblikket, også i pressede situationer
  • kan arbejde selvstændigt, men også samarbejde med dine teamkollegaer, kollegaer fra andre afdelinger og med eksterne parter, primært i form af landmænd og konsulenter
  • er positiv og nysgerrig i din tilgang til nye opgaver, men også til daglige driftsopgaver
  • bidrager positivt i teamet både fagligt og socialt
  • har kørekort til almindelig bil

Afdelingen Arbejdsgrupperne Landbrug, Affald, Jord, Virksomhed og Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling udgør tilsammen teamet Erhverv - Miljøbeskyttelse, der er en del af Natur- og Miljøafdelingen i Vesthimmerlands Kommune. Vi har arbejdsplads i Farsø..

Vi tilbyder En interessant, travl og afvekslende hverdag. Spændende udfordringer på en arbejdsplads, hvor du selv har indflydelse på opgaveløsningen. Engagerede kolleger, der deler viden og holder os fagligt opdaterede.

Vi ”slipper tid og sted fri” med forventning om, at vi er tilgængelige i åbningstiden og med ansvar for arbejdets tilrettelæggelse.

Løn- og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og den relevante faglige organisation. Lønnen forhandles i henhold til Ny Løn..

Yderligere oplysninger Ansøgning skal ske via vores digitale rekrutteringsløsning, hvor du skal søge online. Før du begynder på ansøgningsprocessen, skal du være klar med følgende materiale:

  • Ansøgning
  • CV

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 22. april 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Farsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Farsø
  • Torsdag den 15. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Farsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Farsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Farsø over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2